Promoció especial per als nous titulats i les noves titulades dels graus d'educació infantil i primària i el màster de secundària

Col·legia’t ara i beneficia’t ja de tots els avantatges: preus especials per als cursos i activitats, conferències, serveis... T'oferim una reducció del 50% de la quota d’inscripció (alta col·legial) i exempció de la quota col·legial de l’any de col·legiació i el següent

No oblidis que tota professió amb prestigi i respectada té al darrere un col·legi professional fort que vetlla per la defensa de la professió i els interessos dels seus col·legiats.

Col·legiar-te et permetrà ampliar i refrescar coneixements amb una àmplia oferta de formació i seminaris diversos; podràs gaudir de la cobertura i l’assessorament del nostre servei jurídic; tindràs accés a la borsa de treball exclusiva per als col·legiats i les col·legiades;  tindràs a mà el Codi deontològic de la professió docent; podràs compartir amb altres col·legiats i col·legiades la passió, les preocupacions, els reptes i les alegries de professió docent; gaudiràs de diverses publicacions periòdiques i gratuïtes centrades en la professió, i també podràs participar en totes les activitats culturals que organitza el Col·legi que contribueixen a estrènyer vincles entre els companys i les companyes.

El Col·legi, des de la seva fundació l’any 1899, vetlla pels interessos dels i de les  professionals de la docència amb el prestigi de la feina ben feta. Creiem que tots junts podem tenir encara més força. El Col·legi vol ser un espai de diàleg, de formació, de discussió, sempre obert al debat i al foment de l’excel·lència.

Per col·legiar-te cal que vinguis a la nostra seu o ens facis arribar per correu electrònic:

  • Títol (o resguard) de graduat/da
  • Títol (o resguard) del màster de professor de secundària obligatòria i batxillerat 
  • 1 fotografia de mida carnet
  • Dades bancàries per poder domiciliar el rebut

 

Si en vols més informació o col·legiar-te, escriu-nos a secretaria@cdl.cat

Aquesta oferta és vàlida fins a un any després de la graduació o finalització del màster de secundària.