Serveis bancaris amb Caixa d’Enginyers

Fes realitat els teus projectes amb Caixa d’Enginyers


Caixa d'Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que ofereix serveis i productes financers i asseguradors als seus socis, i que aporta valor sostenible en els àmbits financer, professional i personal. El soci és, a la vegada, client i propietari de l’entitat, motiu que ens permet oferir avantatges addicionals i establir-hi relacions basades en l’ètica, el compromís i la confiança.

Al grup Caixa d’Enginyers fa 50 anys que ens dediquem a satisfer les necessitats professionals i particulars dels nostres socis mitjançant els principis que ens caracteritzen. A continuació, et mostrem una selecció dels productes i serveis* pensats per als membres del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya:

Si necessites més informació, no dubtis a acostar-te a la nostra oficina de Barcelona a Rambla Catalunya 8, o trucar al telèfon 93 317 37 17, oberta ininterrompudament de 8.30 a 19.00 h. Si ho prefereixes pots trucar a Banca Telefònica al 902 300 321 (+34 933 102 626), de dilluns a a divendres de 8.00 a 22.00 h i dissabtes de 8.00 a 15.00 h. Visita la nostra pàgina web. 

*Totes les condicions descrites estan subjectes a ofertes vigents.

Encara no coneixes la nostra targeta col·legial?

A Caixa d’Enginyers t’oferim una targeta Visa de crèdit i les funcionalitats del teu carnet col·legial, tot en una sola targeta!

Et calen més arguments?

  • Certificació del teu col·lectiu professional
  • Comoditat de la signatura electrònica per a tràmits i gestions en línia
  • Funcionalitats de targeta Visa de crèdit
  • Condicions de Caixa d’Enginyers, amb nombrosos serveis sense comissions

Perquè ens posem al teu lloc, t’ho posem ben fàcil.

Clica l’enllaç a continuació, indica’ns quan et va millor que contactem amb tu i t’informarem en persona. No hi perds res i hi tens molt a guanyar.

Vull que m’amplieu la informació                   Vull saber més de Caixa d’Enginyers