Cursos de preparació d'oposicions

 

Cursos

Informació general

Inscripció

Preguntes freqüents

Normativa dels cursos

Equip docent

 

 

El Col·legi, socialment conegut pel col·legi dels docents, us ofereix dos cursos de preparació a les proves d'oposició per al cos de mestres, en grups reduïts per garantir una formació propera, personalitzada i el més efectiva possible, a càrrec d'experts amb un ampli recorregut professional i molta experiència, que us ajudaran a formar-vos per a les proves de programació i la defensa oral, de manera dinàmica, personalitzada i rigorosa.

 Us hi podeu inscriure a partir del dia 12 de març de 2021. 

Podeu fer la vostra inscripció:

– Personalment a les oficines del Col·legi
– Per Internet: http://www.cdl.cat (pagament amb VISA)

Si formeu part de la nostra entitat, el col·legi de la professió docent, que des del 2009 incorpora els graduats i les graduades en educació infantil i en educació primària, a més dels titulats i titulades en el màster de formació de professorat, gaudireu d’un descompte sobre el preu del curs. Per a més informació, adreceu-vos a matricula@cdl.cat

Oferta de col·legiació: Us podeu col·legiar pagant la totalitat de la quota d’inscripció (alta col·legial), gaudint de l’exempció del pagament de la quota semestral en curs i la següent quota col·legial.

Els cursos no estan reconeguts dins el Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació.

Els cursos són bonificables a través de la Fundació Tripartita. Per a més informació, consulteu el vostre centre de treball. 

Normativa: 

Cal assistir al 100% d’hores per obtenir el certificat.

 Un cop feta la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula, excepte en cas d’anul·lació del curs per part del Col·legi.

Per gaudir del preu de col·legiat cal estar d'alta del Col·legi des de l'inici fins a la finalització del curs.