Cursos de preparació d'oposicions per al cos docent de secundària

 

Cursos

Informació general

Inscripció

Preguntes freqüents

Normativa dels cursos

Promoció especial de col·legiació

Informació general

Temaris, programació i assessories

Vols accedir a la professió docent? Nosaltres t'hi ajudarem

El Col·legi es posa al vostre servei per oferir-vos ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència.

Ens avala l’experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos amb més de 300 professors formats en la darrera edició 2017-2018.

Teniu previst presentar-vos a la pròxima convocatòria d'oposicions?

Inscripció

Inici inscripcions: 3 de setembre de 2018

Un cop feta la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula.

Normativa dels cursos

  • Cal assistir al 80% d’hores per obtenir el certificat. 
  • Un cop feta la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula. 
  • Si un curs no arriba al mínim establert d’inscrits, s’haurà d’anul·lar. Només en aquest cas es retornarà l’import de la matrícula

  

Preguntes freqüents

A qui s’adrecen els cursos d’oposicions?

A col·legiats del nostre Col·legi i d’altres col·legis professionals i a titulats universitaris que vulguin preparar oposicions al cos docent de secundària. I a tots els llicenciats interessats en participar en unes oposicions al cos docent de secundària.

Quines matèries s’hi imparteixen?

El ventall de matèries és molt ampli i abasta la majoria de matèries del cicle educatiu: En la present edició: llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua anglesa, biologia i geologia, física i química, geografia i història i matemàtiques. També es fan cursos de programació didàctica de català, anglès i biologia i geologia.

Són presencials o en línia?

La gran majoria són presencials i s’imparteixen a les aules de la seu del Col·legi. En algun cas, es du a terme un curs semipresencial.

Quina durada tenen els diferents cursos?

Cada curs té una durada diferent, els de temari entre de les 60 a les 75 hores. En el cas dels cursos de programació, el nombre d’hores varia entre 25 i 30.

Quants dies de la setmana cal assistir als cursos?

Els cursos s’imparteixen un dia a la setmana al llarg d’aquest curs acadèmic, comencen a l’octubre i, segons la seva durada, acaben al febrer, al març o a l’abril. En el cas dels cursos de programació, també s’imparteixen una vegada a la setmana, comencen al febrer i acaben entre abril i maig.

Quin preu tenen?

El Col·legi us ofereix uns preus molt competitius per a aquests cursos. Cada curs té un preu diferent en funció de les hores i sempre hi ha un preu especial per a col·legiats al CDL o d’altres col·legis professionals.

Com es pot fer la matrícula?

La inscripció es pot fer: personalment a les oficines del Col·legi (pagament en efectiu, amb xec o VISA) o per Internet: http://www.cdl.cat (pagament amb VISA)

Els cursos són bonificables a través de la Fundación Tripartita. Per a més informació: formacio@cdl.cat  

 

Col·legia’t i beneficia’t de tots els avantatges!

Si encara no ets col·legiat i et vols inscriure a un dels cursos per a la preparació d’oposicions, fes-ho ara i beneficia’t dels avantatjosos preus per formar part del Col·legi professional dels docents.

Drets de col·legiació: 102 euros
Dues quotes anuals:  51 euros al començament de cada semestre

Per gaudir del preu de col·legiat, has de ser col·legiat en actiu des del principi fins al final del curs.
 

CursosPreparació de temaris per matèries - Secundària

    Títol Professorat Data i hora  
21911 Comentaris lingüístics i literaris Ferran Gadea Gambús del 5 d'abril al 31 de maig. De 17:00 a 21:00 +Info

Programació didàctica

    Títol Professorat Data i hora  
21912 Programar i avaluar per competències. Llengua catalana Laura Rodriguez Vidal del 7 de febrer al 2 de maig. De 16:30 a 19:30 +Info
21913 Programar i avaluar per competències. Anglès Rosa M. Cano Vallès de l'11 de febrer al 20 de maig. De 17:30 a 20:30 +Info
21914 Programar i avaluar per competències. Biologia-Geologia (semipresencial) Neus Mercadé Socoró Sessions presencials: divendres 29 de març, 10 i 24 de maig. De 16:00 a 20:00 +Info