Preguntes freqüents Universitat Sènior

Durant el curs 2018-19 hi ha hagut gairebé 600 inscrits als cursos de la Universitat Sènior, més de 60 persones inscrites en els cursos d’anglès i s’han exhaurit les places del club de lectura i d’un dels tallers d’escriptura.

Què és la Universitat Sènior?

La Universitat Sènior aplega diversos cursos de matèries de diferents, que es duen a terme durant l’any acadèmic, per fomentar la formació continuada al llarg de la vida.

A qui s’adreça?

A col·legiats del nostre Col·legi i en altres col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, majors de 55 anys.

Quines matèries s’hi imparteixen?

El ventall de matèries és molt ampli i n’hi ha per a tots els gustos: cultura clàssica; història de la música; història de l’art; literatura universal; cultura europea, art, arqueologia, història i antropologia d’Amèrica; història de la filosofia occidental; història del cinema; anglès, a més d’altres activitats com el club de lectura i els tallers d’escriptura.

Quina durada tenen els diferents cursos?

Cadascun dels cursos, d’una durada de 50 hores, tot i estar concebut com una unitat independent, està pensat i programat per tenir continuïtat al llarg de 4 anys. Els continguts es desenvoluparan amb el propòsit d’oferir una visió completa de cada temàtica al llarg de tot el període.

Quants dies de la setmana cal assistir als cursos?

Els cursos s’imparteixen un dia a la setmana (dues hores) al llarg de tot el curs acadèmic, d’octubre a maig.

Quin preu té?

El Col·legi us ofereix uns preus molt competitius per a aquests cursos. Enguany el cost ha estat de 220 € per als nostres col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 280 € per als qui no tenen la condició de col·legiat. A més, si algú es matricula a més de dos cursos, s’aplica un 20% de descompte a partir del tercer curs.

Quan i com es pot fer la matrícula?

La matrícula per al nou curs s’inicia un cop acabat el curs anterior, poc abans de les vacances d’estiu. Es pot fer presencialment a la seu del Col·legi de 9 a 14 h i de 16 a 20 h o a través de la nostra web www.cdl.cat