Universitat Sènior 

Quina durada tenen els diferents cursos?

Cadascun dels cursos, d’una durada de 50 hores, tot i estar concebut com una unitat independent, està pensat i programat per tenir continuïtat al llarg de 4 anys. Els continguts es desenvoluparan amb el propòsit d’oferir una visió completa de cada temàtica al llarg de tot el període.

També hi trobareu una oferta de cursos de 20 h de durada, que es realitzaran semestralment, en format íntegrament virtual.

Hi ha alguns cursos amb altres durades, com el Taller d’escriptura autobiogràfica o l’oferta d’anglès. En cada curs s’indica aquesta informació.

Quin preu té?
El Col·legi us ofereix uns preus competitius per a aquests cursos. Enguany el cost dels cursos de 50 h és de 235 € per als nostres col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 295 € per als qui no tenen la condició de col·legiat.

Els cursos semestrals de 20 h tindran un preu de 135 € per a col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 165 € per als qui no tenen la condició de col·legiat.

Tenen altres preus el Taller d’escriptura autobiogràfica i els cursos d’anglès.

En els casos dels cursos de 50 hores, si algú es matricula a més de dos cursos, s’aplica un 20% de descompte a partir del tercer curs.

Quants dies de la setmana cal assistir als cursos?

Els cursos s’imparteixen un dia a la setmana (dues hores) al llarg de tot el curs acadèmic, d’octubre a maig.

En els casos dels tallers d’escriptura, les sessions són quinzenals.

Informació d’interès en referència a l’Aula Virtual

  • Els materials i imatges o documents que formen part de l’Aula Virtual no es poden reproduir, distribuir ni transferir, excepte si el formador autoritza l’usuari, per a ús personal, a copiar en el seu ordinador els materials als quals pot accedir.
  • Si el formador volgués gravar alguna sessió, cal que l’usuari doni el seu consentiment a la gravació audiovisual: la captació d’imatges i veu, respectant sempre el dret a l’honor. L’usuari pot participar en les sessions amb càmera apagada i/o micròfon silenciat.
  • Cal que l’usuari silenciï el micròfon dins l’aula per evitar interferències de so i poder escoltar amb claredat el formador.
  • La contrasenya o enllaç enviat a l’usuari és personal i intransferible.
  • Cada usuari ha de vetllar per impedir l’eventual accés d’altres usuaris o persones alienes a l’aula virtual, i tampoc no pot interferir en la informació d’un altre usuari.
  • Els usuaris han de respectar les dades considerades confidencials o d’ús restringit a les quals eventualment puguin tenir accés, en funció de la seva condició d’usuari de l’aula virtual, d’acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal i la normativa general aplicable.
  • L’incompliment d’aquestes normes d’ús s’ha de posar en coneixement del CDL perquè s’adoptin les mesures pertinents d’acord amb la normativa vigent.

Avís per als usuaris de Mac. Els enllaços per entrar a l’aula virtual només són vàlids si es fan amb el navegador Google Chrome. Amb el Safari no funcionen. Si no teniu instal·lat el Chrome, cal que us el descarregueu aquí.

Com accedir a les sessions en temps real (Teams)
El Col·legi us farà arribar l’enllaç de l’aula virtual per correu electrònic. La tindreu també disponible a la vostra zona privada en tot moment.

Recordeu que l’aula virtual de cada curs serà sempre la mateixa per totes les sessions del vostre curs. 

Una vegada a dins, heu d’escollir l’opció que us permet la connexió via web. Us hi podeu connectar a través del vostre ordinador o dispositiu mòbil sense necessitat de descarregar-vos cap programa, de manera directa i senzilla.

Si hi voleu accedir amb un ordinador MAC, no ho podeu fer a través del Safari, cal que obriu l’enllaç amb Google Chrome i, per tant, us recomanem que el tingueu instal·lat.

Us recomanem que, abans de la sessió, intenteu connectar-vos-hi per detectar possibles incidències de connexió.

Si necessiteu ajut, poseu-vos en contacte amb la nostra secretaria al 93 317 04 28.