Quina durada tenen els cursos?

Cadascun dels cursos, d’una durada de 50 hores, tot i estar concebut com una unitat independent, està pensat i programat per tenir continuïtat al llarg de quatre anys. Els continguts es desenvoluparan amb el propòsit d’oferir una visió completa de cada temàtica al llarg de tot el període.

També hi trobareu una oferta de cursos de 10 i 20 h, que s'impartiran semestralment. A més, hi ha activitats de 10 h, amb sessions mensuals durant tot el curs acadèmic, com ara el Club de Lectura i el curs en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu.


Hi ha alguns cursos amb altres durades, com el Taller d’escriptura autobiogràfica o l’oferta d’anglès. En cada curs s’indica aquesta informació.

Quins preus tenen?

El Col·legi us ofereix uns preus competitius per a aquests cursos. Enguany el cost dels cursos de 50 h és de 235 € per als nostres col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 295 € per als no col·legiats.

Els cursos semestrals de 20 h tenen un preu de 135 € per a col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 165 € per als no col·legiats. Les formacions de 10 h tenen un preu de 50 € per a col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals, i de 65 € per als qui no són col·legiats.


El Taller d’escriptura autobiogràfica i els cursos d’anglès tenen altres preus.

En els casos dels cursos de 50 hores, si algú es matricula a més de dos cursos, s’aplica un 20% de descompte a partir del tercer curs.

Quants dies de la setmana cal assistir als cursos?

 La major part dels cursos s’imparteixen un dia a la setmana (dues hores) al llarg de tot el curs acadèmic, d’octubre a maig.

En els casos dels tallers d’escriptura, les sessions són quinzenals.

En altres casos, com ara el Club de Lectura i el curs en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, les sessions són mensuals (consulteu-ne la publicació).