« tornar


Premi ALMIA-EDUCATIVA

 

L’equip EDO-UdL ha estat l’impulsor del Premi ALMIA-EDUCATIVA que es convoca en el marc del projecte ALMIA on col·labora EDO-UdL, amb l’equip GREA i amb l’Ajuntament d’Almatret.

El premi ALMIA-EDUCATIVA té per finalitat estimular la recerca educativa sobre energia i reconèixer la tasca desenvolupada, en aquest sentit, pels nivells no-universitaris. És una acció concreta de la dimensió educativa del projecte ALMIA, emmarcat en l’àmbit de treball d’EDO-UdL sobre Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables i que en els darrers mesos ha donat lloc a la Càtedra universitària amb el mateix nom. Amb aquest premi es vol incentivar entre la població infantil i juvenil l’interès per generar propostes sostenibles i saludables en el territori en relació al consum d’energies netes.

Aquesta primera convocatòria del Premi ALMIA-EDUCATIVA contempla la modalitat ALMIA-Acadèmica destinada a estudiants de Primària, Secundària , Batxillerat i Cicles Formatius i ALMIA-Popular,  per aquella proposta més votada per la gent.

EDO-UdL te molt interès en impulsar iniciatives, com aquesta, que te per objectiu desenvolupar el territori amb propostes saludables.

 

Més informació