Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

Col·legi Oficial

Arriba la 14a edició dels Premis Educaweb, la cita anual de referència per als professionals de la docència.

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2021! Uns premis per reconèixer el treball que realitzen els professionals i les professionals, els centres, les institucions i les empreses, i promoure l'orientació acadèmica i professional com bé públic i d'accés universal.

Aquí podeu consultar les bases dels Premis Educaweb 2021 i obtenir més informació sobre la dotació dels premis, el procés d'avaluació i els criteris del jurat.

En aquesta edició, les persones i entitats que es vulguin presentar hauran d'emplenar un formulari en línia.

Els Premis estan adreçats a totes les persones físiques o jurídiques que vulguin donar a conèixer la seva tasca en l'àmbit de l'orientació, en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Podeu presentar els vostres projectes abans del 15 de juliol del 2021 en alguna de les categories següents:

Institucions: projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació creats i implementats abans del juny del 2021.
Professionals: projectes presentats individualment per professionals creats i implementats abans del juny del 2021.
Menors de 35 anys amb projectes no aplicats: projectes d'orientació acadèmica i professional elaborats per persones menors de 35 anys i encara no implementats.
Empreses: projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i creats des de l'empresa i implementats abans del juny del 2021.