« tornar


Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2021! Uns premis per reconèixer el treball que realitzen els professionals i les professionals, els centres, les institucions i les empreses, i promoure l'orientació acadèmica i professional com bé públic i d'accés universal.

Aquí podeu consultar les bases dels Premis Educaweb 2021 i obtenir més informació sobre la dotació dels premis, el procés d'avaluació i els criteris del jurat.

En aquesta edició, les persones i entitats que es vulguin presentar hauran d'emplenar un formulari en línia.

Els Premis estan adreçats a totes les persones físiques o jurídiques que vulguin donar a conèixer la seva tasca en l'àmbit de l'orientació, en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Podeu presentar els vostres projectes abans del 15 de juliol del 2021 en alguna de les categories següents:

  • Institucions: projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació creats i implementats abans del juny del 2021.
  • Professionals: projectes presentats individualment per professionals creats i implementats abans del juny del 2021.
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats: projectes d'orientació acadèmica i professional elaborats per persones menors de 35 anys i encara no implementats.
  • Empreses: projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i creats des de l'empresa i implementats abans del juny del 2021.