Presentació de l'obra Guia de Grècia a la seu del Col·legi

Col·legi Oficial

El Col·legi i Llibres de l'Índex us conviden a la presentació de l'edició bilingüe grec-català d'una obra única que ens descobreix troballes arqueològiques de l'antiga Grècia.

El Col·legi i Llibres de l'Índex us convidem a la presentació de l'edició bilingüe grec-català d'una obra única que ens descobreix troballes arqueològiques de l'antiga Grècia.

La presentació anirà a càrrec del traductor Joan Alberich, i serà el dimecres de 10 novembre a les 18:30 h, a la seu del Col·legi (Rambla de Catalunya, 8, pral.)

Es tracta d'una magnífica Guia de Grècia ens permet viatjar per l'antiga Grècia, per l'Àtica i per la Megàrida, i tenir-ne una visió de la segona meitat del segle II dC.

És la primera obra d'aquest gènere de l'antiguitat que s'ha pogut conservar sencera, i gràcies a ella s'ha pogut confirmar la identificació de moltíssimes troballes arqueològiques del segle XIX i XX, com les d'Olímpia, les de Micenes, les de l'àgora d'Atenes i del Liceu d'Aristòtil.

En aquest volum, hi trobareu mapes, plànols i arbres genealògics que faciliten la situació i la comprensió dels diversos llocs descrits per Pausànias, un viatger, geògraf i historiador grec del segle II que estimava profundament la memòria històrica i llegendària, els rituals antics, els monuments de tota mena i els fenòmens de la natura amb una gran curiositat.