« tornar

Presentació del llibre “L’escola privada i concertada a Catalunya”, d’Enric Grau

El 8 de setembre es va presentar al Col·legi, en una sala Ramon Fuster plena a vessar de representants i membres de la comunitat educativa, el llibre L’escola privada i concertada a Catalunya, d’Enric Grau, publicat per Barcanova.

Després que la degana, Josefina Cambra, donés la benvinguda als assistents i subratllés l’oportunitat de l’obra, va intervenir Josep-Manuel Rafí, cap de projectes educatius de Barcanova, que va parlar de la trajectòria de l’editorial al servei dels professionals de l’educació.

Tot seguit va prendre la paraula Antoni Arasanz, especialista en pedagogia, que va comentar el contingut del llibre i va posar en relleu la necessitat d’una oferta educativa plural.

L’autor del llibre, Enric Grau, va manifestar el seu agraïment als assistents i, entre altres coses, va afirmar que una de les característiques del nostre sistema educatiu és l’existència d’una xarxa d’escoles concertades que han demostrat la seva voluntat social de servei a l’educació del país.

Va tancar l’acte la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que va expressar la seva satisfacció pel fet de presentar el llibre d’un amic en el marc del Col·legi. Va comentar-ne també el contingut i, al final, va recomanar-ne la lectura al professorat de la concertada, però també al de la pública.