Promocions i descomptes

El Col·legi, amb l'objectiu de promoure les activitats culturals i d'oci dels seus col·legiats, manté descomptes amb diferents institucions que beneficien el nostre col·lectiu: Teatre Nacional de Catalunya, L'Auditori, Espai Brossa, Teatre Lliure, etc.

Gran Teatre del Liceu: preus promocionals i condicions especials per als col·legiats

En virtut del conveni firmat el 2 de novembre de 2015 entre Col·legi i la Fundació del Gran Teatre del Liceu, els col·legiats es beneficiaran d'uns preus promocionals i condicions especials per a l'assistència als espectacles organitzats pel Liceu.


El Goethe-Institut ofereix un 15% de descompte als col·legiats

Cal identificar-se presentant el carnet col·legial en el moment de la inscripció a l'institut


Descompte especial per als col·legiats al Laboratori de Lletres

Ara tens l'oportunitat de desenvolupar la teva creativitat i fer realitat les teves idees amb els cursos d'escriptura del Laboratori de Lletres.


Oferta especial de SARquavitae per als col·legiats

SARquavitae, la plataforma integral de centres i serveis d'atenció sanitària i social, ofereix als col·legiats i als seus cònjuges, ascendents i descendents un descompte sobre l'import de les tarifes vigents dels serveis de SARquavitae.


La Seca Espai Brossa

25% de descompte per als col·legiats


El Cercle Artístic de Sant Lluc ofereix un descompte especial als col·legiats

Els col·legitas podran beneficiar-se d'un descompte especial del 15% en els cursos organitzats pel Cercle Artístic de Sant Lluc.


Adreça de correu electrònic gratuïta

Nou domini exclusiu per als col·legiats: cllicenciats.cat


Apple

Descomptes i preus especials en tots els productes Apple. El descompte oscil·la entre l'1% i el 12% en funció del producte (no s'aplica a iPhone)


Nou servei d'assegurances

A través d'un acord amb Caixa d'Enginyers, us oferim una àmplia gamma d'assegurances de salut, llar, automòbil, vida, viatges, responsabilitat civil.


Banc Sabadell: Oferta de productes i serveis

Per ser membre del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Banc Sabadell ofereix una amplia oferta de productes i serveis financers adreçats als col·legiats.


Teatre Lliure

Els col·legiats podran assistir als espectacles del Teatre Lliure amb el 5% de descompte per a dues persones, si presenteu el carnet de col·legiat. Per a més informació consulteu el web www.teatrelliure.com


Lloguer de vehicles SIXT

Lloguer de vehicles SIXT


Descomptes amb Air France i KLM

Si voleu amb Air France o KLM, podeu gaudir de descomptes


L'Auditori

A la web www.auditori.com trobareu informació sobre els concerts de l'OBC d'aquesta temporada. Els col·legiats que ho desitgin podran adquirir les localitats amb un 10% de descompte presentant el carnet a les taquilles de l'Auditori.


Descomptes als teatres Gaudí i Versus

25% de descompte per als col·legiats. Consulteu la programació.