Promocions i descomptes

El Col·legi, amb l'objectiu de promoure les activitats culturals i d'oci dels seus col·legiats, manté descomptes amb diferents institucions que beneficien el nostre col·lectiu: Teatre Nacional de Catalunya, L'Auditori, Espai Brossa, Teatre Lliure, etc.

Gran Teatre del Liceu: preus promocionals i condicions especials per als col·legiats

En virtut del conveni firmat el 2 de novembre de 2015 entre Col·legi i la Fundació del Gran Teatre del Liceu, els col·legiats es beneficiaran d'uns preus promocionals i condicions especials per a l'assistència als espectacles organitzats pel Liceu.


El Goethe-Institut ofereix un 15% de descompte als col·legiats

El Goethe-Institut és l'Institut Oficial de Cultura de la República Federal d'Alemanya al món. Fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional.


Descompte especial per als col·legiats al Laboratori de Lletres

Ara tens l'oportunitat de desenvolupar la teva creativitat i fer realitat les teves idees amb els cursos d'escriptura del Laboratori de Lletres.


Subscripció digital gratuïta al setmanari El Temps

Per celebrar els seus 35 anys d'existència, el setmanari El Temps ofereix als nostres col·legiats una subscripció digital gratuïta de sis mesos.


Descompte en la subscripció de la revista

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix a tots els col·legiats un descompte en la subscripció de la seva revista semestral "Eix", que es publica en línia.


Descompte en la subscripció a la revista Valors

Gràcies al conveni de col·laboració entre el CDL i la revista Valors, us oferim la subscripció a aquesta revista amb un 10% de descompte sobre el preu habitual.


Oferta especial de SARquavitae per als col·legiats

SARquavitae, la plataforma integral de centres i serveis d'atenció sanitària i social, ofereix als col·legiats i als seus cònjuges, ascendents i descendents un descompte sobre l'import de les tarifes vigents dels serveis de SARquavitae.


La Seca Espai Brossa

25% de descompte per als col·legiats


El Cercle Artístic de Sant Lluc ofereix un descompte especial als col·legiats

Els col·legitas podran beneficiar-se d'un descompte especial del 15% en els cursos organitzats pel Cercle Artístic de Sant Lluc.


Adreça de correu electrònic gratuïta

Nou domini exclusiu per als col·legiats: cllicenciats.cat


Apple

Descomptes i preus especials en tots els productes Apple. El descompte oscil·la entre l'1% i el 12% en funció del producte (no s'aplica a iPhone)


Nou servei d'assegurances

A través d'un acord amb Caixa d'Enginyers, us oferim una àmplia gamma d'assegurances de salut, llar, automòbil, vida, viatges, responsabilitat civil.


Banc Sabadell: Oferta de productes i serveis

Per ser membre del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Banc Sabadell ofereix una amplia oferta de productes i serveis financers adreçats als col·legiats.


Teatre Lliure

Els col·legiats podran assistir als espectacles del Teatre Lliure amb el 5% de descompte per a dues persones, si presenteu el carnet de col·legiat. Per a més informació consulteu el web www.teatrelliure.com


Lloguer de vehicles SIXT

Lloguer de vehicles SIXT


Descomptes amb Air France i KLM

Si voleu amb Air France o KLM, podeu gaudir de descomptes


L'Auditori

A la web www.auditori.com trobareu informació sobre els concerts de l'OBC d'aquesta temporada. Els col·legiats que ho desitgin podran adquirir les localitats amb un 10% de descompte presentant el carnet a les taquilles de l'Auditori.


Descomptes als teatres Gaudí i Versus

25% de descompte per als col·legiats. Consulteu la programació.