Reunió del degà amb les responsables del projecte Enllaça

Col·legi Oficial

El degà es va reunir amb l'equip del projecte Enllaça, promogut pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d'un programa de mentoria professional per a joves que estan portant a terme des de l'Assessoria Laboral i l'Assessoria Acadèmica.

El degà es va reunir amb l’equip del projecte Enllaça, promogut pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’un programa de mentoria professional per a joves que estan portant a terme des de l’Assessoria Laboral i l’Assessoria Acadèmica.

El projecte de mentoria professional “Enllaça” va dirigit a joves d’un determinat perfil professional i amb estudis finalitzats o en últims cursos que volen tenir informació de la mà de professionals sobre el sector en el qual cerquen feina. El mentor/a dona una visió global de la professió, resol dubtes i aconsella al/la jove a fi que pugui assolir el seu objectiu professional.

El projecte es compon de 5 trobades entre el/la mentor/a i el/la jove, que es podran fer en un termini de 2 mesos, d’una manera lliure, és a dir, sense cap data definida per donar flexibilitat a la parella. En aquestes trobades les dues parts treballaran diferents aspectes per ajudar el/la jove a millorar la seva recerca de feina dins del sector professional al que es vol dedicar. El/la mentor dona suport, resol dubtes, dona eines i serveix de guia al/la jove.