« tornar

Segona edició de la Festa Fes-te de la Llengua

Després de l'entusiasme i dedicació mostrats en la primera edició de la Festa Fes-te de la Llengua, la Secció Filològica de l'IEC ja ho té tot a punt per a la segona.

En aquesta ocasió, els protagonistes també seran els professors però al costat dels seus alumnes de català de primer cicle d'ESO. El repte és triar juntament amb els alumnes paraules o expressions catalanes que ells facin servir i els agradin especialment però que no surtin al diccionari.

Entre tots els que vinguin a la festa, els participants amb les propostes més interessants podran defensar-les acompanyats de les seves famílies i professors en un esmorzar festiu a la seu de l'IEC (carrer del Carme, 47, Barcelona). L'acte el conduirà la periodista Laia Servera, presentadora de l'InfoK de TV3, i l'acadèmic Màrius Serra.

La festa serà el dissabte 18 de maig a les 11 del matí, i el termini de presentació de propostes s'acaba el 30 d'abril, però si esteu interessats a assistir-hi heu d'enviar aquest formulari emplenat a festasf@iec.cat abans del 31 de març.

PARTICIPACIÓ A LA II FESTA FES-TE DE LA LLENGUA

Dissabte 18 de maig / 11 del matí / claustre de l'IEC (Barcelona)

Nom i cognoms del docent:

Correu electrònic:

Centre:

Localitat:

Grups classe que hi podrien participar: