Universitat Sènior

Informació general

El Col·legi ofereix la vuitena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys.

 Es podrà optar a participar en un o més cursos. S’impartiran dues hores per setmana al llarg de tot el curs acadèmic, d’octubre a maig.

 Cadascun dels cursos, tot i estar concebut com una unitat independent, està pensat i programat per tenir continuïtat al llarg de 4 anys. Els continguts es desenvoluparan amb el propòsit d’oferir una visió completa de cada temàtica al llarg de tot el període.

 Paral·lelament es duran a terme sortides i activitats culturals complementàries i cursos de curta durada sobre temes d’actualitat (no inclosos en el preu) que s’anunciaran oportunament.

 Durada: Cada curs té una durada de 50 hores (excepte el curs US2019 Ètica, que té una durada de 24 h).

 Lloc: Col·legi de Llicenciats. Rambla de Catalunya, 8, pral. Barcelona

 Inscripcions: Inscripcions a partir del 2 de maig de 2019.

El preu per curs és de 220 euros per als nostres col·legiats i per a membres d’altres col·legis professionals.

Si no es té la condició de col·legiat, el preu del curs és de 280 euros. En aquest cas s’haurà d’acreditar la titulació universitària corresponent. Si algú es matricula a més de dos cursos, s'aplica un 20% de descompte a partir del tercer curs.

Vegeu-ne tota l'oferta de cursos

Preguntes freqüents