Universitat Sènior 2020-21

Document d'informació general

Instruccions per connectar-se a Teams

Protocol de seguretat COVID-19

Informació general

 

Preguntes freqüents

Informació d’interès per a l’aula virtual

 

Cursos presencials

 

Cursos en format virtual

 

Altres activitats

 

Programació global

Horari resum

Novetats

 

Informació general

La Universitat Sènior, enguany en la novena edició, aplega diversos cursos de matèries de diferents, que es duen a terme durant l’any acadèmic, per fomentar la formació continuada al llarg de la vida.

S’adreça a col·legiats del nostre Col·legi i en altres col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, majors de 55 anys.

Aquest any, i de manera excepcional a causa de la situació sanitària que estem vivint, els curos s’oferiran en dues modalitats: en format presencial i en format virtual. També us oferim altres activitats que segur que seran del vostre interès.

Iniciem les inscripcions el proper 2 de juny de 2020.

Consulteu aquí l'apartat de Preguntes freqüents

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS PER A L’AULA VIRTUAL

  • Els materials i imatges o documents que formen part de l’Aula Virtual no es poden reproduir, distribuir ni transferir, excepte si el formador autoritza l’usuari, per a ús personal, a copiar en el seu ordinador els materials als quals pot accedir.
  • Si el formador volgués gravar alguna sessió, cal que l’usuari doni el seu consentiment a la gravació audiovisual: la captació d’imatges i veu, respectant sempre el dret a l’honor. L’usuari pot participar en les sessions amb càmera apagada i/o micròfon silenciat.
  • Cal que l’usuari silenciï el micròfon dins l’aula per evitar interferències de so i poder escoltar amb claredat el formador.
  • La contrasenya o enllaç enviat a l’usuari és personal i intransferible.
  • Cada usuari ha de vetllar per impedir l’eventual accés d’altres usuaris o persones alienes a l’aula virtual, i tampoc no pot interferir en la informació d’un altre usuari.
  • Els usuaris han de respectar les dades considerades confidencials o d’ús restringit a les quals eventualment puguin tenir accés, en funció de la seva condició d’usuari de l’aula virtual, d’acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal i la normativa general aplicable.
  • L’incompliment d’aquestes normes d’ús s’ha de posar en coneixement del CDL perquè s’adoptin les mesures pertinents d’acord amb la normativa vigent.

 

Avís per als usuaris de Mac. Els enllaços per entrar a l’aula virtual només són vàlids si es fan amb el navegador Google Chrome. Amb el Safari no funcionen. Si no teniu instal·lat el Chrome, cal que us el descarregueu aquí.

Com accedir a les sessions en temps real (Teams)

El Col·legi us farà arribar l’enllaç de l’aula virtual per correu electrònic. La tindreu també disponible a la vostra zona privada en tot moment.

Recordeu que l’aula virtual de cada curs serà sempre la mateixa per totes les sessions del vostre curs. 

Una vegada a dins, heu d’escollir l’opció que us permet la connexió via web. Us hi podeu connectar a través del vostre ordinador o dispositiu mòbil sense necessitat de descarregar-vos cap programa, de manera directa i senzilla.

Si hi voleu accedir amb un ordinador MAC, no ho podeu fer a través del Safari, cal que obriu l’enllaç amb Google Chrome i, per tant, us recomanem que el tingueu instal·lat.

Us recomanem que, abans de la sessió, intenteu connectar-vos-hi per detectar possibles incidències de connexió.

Si necessiteu ajut, poseu-vos en contacte amb la nostra secretaria al 93.3170428.

Altres informacions:

  • Un cop dins l’aula és important que silencieu els vostres micròfons per evitar interferències de so i poder escoltar bé el formador.
  • Si teniu problemes de connexió o cobertura, us recomanem que tanqueu les càmeres.
  • No es permès cap tipus d’enregistrament de la sessió.

 

Programació global

P= presencial  /  V= virtual


 

Horari resum

 

Novetats