Universitat Sènior 2021-2022

Acte de cloenda

Els impactes visibles i invisibles de la pandèmia de la covid-19

A càrrec de Salvador Macip, Núria Terribas i Begoña Román Maestre.

L'acte de cloenda de la Universitat Sènior acull una taula rodona d'experts per analitzar les conseqüències econòmiques, socials, laborals i sociosanitàries provocades per la pandèmia en el conjunt de la societat catalana, i les possibles accions adreçades a superar-la, o si més no, a minimitzar-la.

Dimarts, 14 de juny, a les 18.30 h, a la seu del Col·legi (Rambla de Catalunya, 8, prinicipal). Places limitades. Cal confirmar l'assistència a activitats@cdl.cat

Més informació

   

 

 

   

 

Presentació

La Universitat Sènior, que enguany celebra la desena edició, vol fomentar la formació continuada al llarg de la vida.

Aplega cursos de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s’imparteixen durant l’any acadèmic, d’octubre del 2021 al juny del 2022.

S’adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys.

Modalitats

  • Cursos en format dual, presencial virtual. En el moment de formalitzar la matrícula, cal escollir la modalitat en la qual us voleu matricular. 
  • Cursos únicament en format virtual. 
  • Cursos únicament en format presencial (cursos d’anglès)

Si us matriculeu en cursos de format presencial, cal que tingueu present que, mentre durin les mesures de restricció d’aforament, en cas que els inscrits sobrepassin la capacitat permesa, farem dos grups: una setmana un grup assistirà a la classe presencialment i l’altre en format virtual en temps real, i la setmana següent es farà a l’inrevés.

Inscripcions

Us hi podeu inscriure a partir del 25 de maig de 2021:

Cal fer el pagament a través de transferència bancària.

Informació addicional

Informació general en PDF

Un cop dins l’aula és important que silencieu els micròfons del mòbil per evitar interferències de so i poder escoltar bé el formador/a.

Si teniu problemes de connexió o cobertura, us recomanem que tanqueu les càmeres.

No es permès cap tipus d’enregistrament de la sessió.