Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Març 2018
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Nova edició de les Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques

En aquesta ocasió, les jornades, que arriben a la 12a edició, tindran lloc íntegrament al Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries i tenen l'objectiu de renovar el coneixement i la interpretació d'aquest espai. Es faran els dies 2 i 3 de març i ja hi ha més de 75 persones inscrites.

» Més informació i inscripció

 

Consulteu les bases del Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Fins al 16 d'abril es poden presentar treballs per optar a aquests premis de filosofia, els més veterans en la seva especialitat.

» Més informació

 

Learning through language: the role of emotion in language acquisition

Jornades de llengua anglesa - AICLE. Vivim en una societat global i complexa en la qual la diversitat lingüística a l’aula és una realitat per a molts professors. És un moment de replantejament dels mètodes tradicionals d’ensenyament de les llengües.

» Més informació i inscripció

 

Curs de recorreguts geològics i culturals pel nord de Portugal

Curs de recorreguts de camp fonamentalment geològics, però també geogràfics, ambientals, miners i culturals. Se centrarà a reconèixer de prop els trets geològics de les zones septentrionals de Portugal.

» Més informació i inscripció

 

Gestions administratives

Recordeu consultar el nostre apartat de gestions administratives per als col·legiats, on, entre d'altres, trobareu les fitxes professionals.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.