Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Setembre 2018
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Segueixen obertes les inscripcions per a l'Escola de Tardor

Apunteu-vos als cursos de l'Escola de Tardor que oferim al CDL. Una molt bona oportunitat per seguir fent formació continuada durant tot l'any. Hi trobareu una gran varietat de temàtiques.

» Més informació i inscripcions

 

Nova edició de la Universitat Sènior, curs 2018-19

Segueix obert el període de matriculació a la nova edició de la Universitat Sènior. Consulta'n l'oferta, hi ha novetats molt interessants.

» Més informació i inscripcions

 

Consulteu els cursos de preparació d'oposicions per al cos docent

El Col·legi de Llicenciats us ofereix uns cursos de preparació d'oposicions per al cos docent de primària i secundària. Confieu en la nostra experiència per ajudar-vos a preparar les proves.

» Més informació i inscripcions

 

Pedagogies de la democràcia i de la resistència a Europa al segle XX i avui dia

El CDL és un dels organitzadors del Col·loqui Internacional Héloïse, amb el títol “Pedagogies de la democràcia i de la resistència a Europa al segle XX i avui dia”. Aquest col·loqui se celebrarà a Barcelona del 7 al 9 de febrer de 2019 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans. El 15 d'octubre s'acaba el termini per presentar comunicacions i experiències.

  

 

» Més informació

 

IV Jornades de llengua i literatura: La llengua oral (Barcelona)

Les jornades, enguany en la quarta edició, tenen l’objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre la didàctica de la llengua i la literatura. Aquesta quarta edició girarà entorn a la llengua oral, com treballar-la a l’aula de secundària i amb quins recursos.

» Més informació

 

Presentació del llibre "El nostre estil d'educar"

Us convidem a la presentació del llibre El nostre estil d'educar, de la Institució Cultural del CIC, a càrrec del Dr. Jordi Riera i Romaní, president de la Comissió Pedagògica de la ICCIC.

» Més informació

 

III Edició Premis Fundació DomusVi

Un any més, el CDL col·labora en els premis de la Fundació DomusVi. El termini d'inscripció per presentar-se a aquests premis acaba el proper 20 de setembre.

» Més informació

 

Obertes les inscripcions a l'aula d'anglès

Al Col·legi tenim un programa d'anglès de cinc nivells que van des del nivell A1 per a principiants fins a nivell C1 plus per a estudiants avançats. Consulteu també l'aula d'anglès virtual.

  

 

» Més informació i inscripcions

 

Segona edició de l'aula de xinès

Aquest curs us oferim dos nivells de llengua xinesa. L’objectiu dels cursos és l’adquisició de coneixements i habilitats per tenir un domini bàsic del xinès i una introducció al coneixement d’elements de la cultura xinesa.

» Més informació i inscripcions

 

Consulteu la nostra Borsa de treball

Recordeu que disposeu a la nostra web d'un portal d'ocupació, on anem actualitzant noves ofertes de treball per als col·legiats. Per donar-vos-hi d’alta, cal que entreu al portal i completeu totes les dades que us demanen; a partir d’aquest moment, podreu accedir a totes les ofertes disponibles. Els currículums que rebran les empreses estaran acreditats amb el segell del Col·legi.

» Més informació

 

Fitxa de declaració de l'activitat docent

La declaració de l’activitat docent és un instrument imprescindible perquè puguem certificar la vostra tasca docent. És per això que trobareu en aquesta pàgina  la fitxa corresponent a l’any acadèmic 2018-2019. Us recordem que cal que ens la retorneu degudament emplenada i que cal que hi figuri la signatura del director i el segell del centre o centres on treballeu.

  

 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.