Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Octubre 2018
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Comencen els cursos de la Universitat Sènior

Aquest mes d'octubre s'inicien tots els diferents cursos que conformen la Universitat Sènior, enguany en la seva setena edició. Oferim la possibilitat de gaudir del coneixement des d’una perspectiva cultural de nivell universitari. La docència és a càrrec d’experts en cadascun dels àmbits. 

» Més informació i inscripcions

 

Arriba, un any més, l'Escola de Tardor

Al CDL som uns ferms defensors de la formació permanent i per això, un any més, us oferim els diferents cursos de l'Escola de Tardor, que abasten diferents temàtiques i interessos. Us convidem a fer-hi un cop d'ull!

» Més informació i inscripcions

 

Cursos d'oposicions per a docents de primària i secundària

Voleu accedir a la professió docent? Nosaltres us hi ajudarem. El Col·legi es posa al vostre servei per oferir-vos ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. Com a novetat, aquest any també us ajudem a preparar les oposicions per a primària.

» Més informació i inscripcions

 

Inicieu-vos en l'anglès o perfeccioneu-lo

Al Col·legi tenim un programa d'anglès de cinc nivells que van des del nivell A1 per a principiants fins a nivell C1 plus per a estudiants avançats. Els nostres cursos presencials són compatibles amb els nostres cursos en línia. Cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament.

  

 

» Més informació i inscripcions

 

Informeu-vos sobre el Màster de mediació

El Col·legi  i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen la sisena edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia  amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. 

» Més informació i inscripcions

 

Celebrem unes noves Jornades de català a Barcelona

Les Jornades de llengua i literatura, enguany en la quarta edició, tenen l’objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre la didàctica de la llengua i la literatura. Aquesta quarta edició girarà entorn a la llengua oral, com treballar-la a l’aula de secundària i amb quins recursos.

» Més informació i inscripcions

 

Iniciem el cicle de conferències en col·laboració amb el Liceu

Un any més, continuem el cicle de conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu. El proper 3 d'octubre Pol Avinyó ens parlarà de l'òpera "I puritani", de Vincenzo Bellini, a les 19 h a la seu del CDL. Una bona manera d'acostar-nos a les òperes que enguany programa el Liceu.

» Més informació

 

Conferència de l'Institut de Cultures Americanes Antigues

L'ICAA (Institut de Cultures Americanes Antigues) ens ofereix una nova conferència titulada "Homenatge al Museu de Rio de Janeiro". Serà a càrrec d'Yvonne Ramírez i tindrà lloc a la seu del CDL el 10 d'octubre a les 18.30 h.

» Més informació

 

Consulteu el portal d'ocupació

Aquest portal té una doble funció: ofereix feina als col·legiats i alhora dona a les empreses la possibilitat de buscar professionals. Si esteu buscant feina, inscriviu-vos-hi i aneu-lo consultant, es va actualitzant de manera periòdica.

» Més informació

 

Ja teniu en línia la nova Agenda

Ja podeu consultar en línia el nou número de l'Agenda de tardor del Col·legi, el número 24. Amb informacions molt variades sobre activitats realitzades els últims mesos i amb projectes de futur que de ben segur que us poden interessar.

» Més informació

 

Descompte als cursos del Goethe-Institut

El Goethe-Institut és l’Institut de Cultura de la República Federal d'Alemanya al món. Fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional. Ofereix als col·legiats un 15 % de descompte sobre el preu d'inscripció als cursos i exàmens d'alemany.

  

 

» Més informació

 

Festa Fes-te de la Llengua de l'IEC

La Secció Filològica de l’IEC té previst celebrar el 19 d’octubre, de vuit del vespre a dotze de la nit, als jardins del Palau Robert de Barcelona, la primera Festa Fes-te de la Llengua, que té com a objectiu manifestar el caràcter expressiu i lúdic del català. Inscriu-t'hi!

» Més informació i inscripcions

 

Jornada Avaluació i Qualitat en la Pràctica de la Mediació. Cap a una Mediació de Qualitat

El proper 15 d’octubre de 2018 tindrà lloc la jornada "Avaluació i qualitat en la pràctica de la mediació. Cap a una mediació de qualitat", organitzada per l’Institut de Desenvolupament Professional - ICE i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de diferents col·legis professionals i entitats.

 

 

» Més informació

 

Conferència de commemoració del Dia del Docent

La Comissió d’Ensenyament de l’Associació Intercol·legial de Catalunya organitza un acte per commemorar el Dia del Docent. Presentarà l’acte la presidenta de la Comissió, Josefina Cambra, degana del Col·legi de Llicenciats de Catalunya

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.