Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Febrer 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

S'inicia l'Escola d'Hivern

Aquest mes de febrer s'inicien els cursos de l'Escola d'Hivern del Col·legi. Es tracta de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Encara us hi podeu inscriure. Esperem que en pugueu gaudir i us siguin ben profitosos!

» Més informació i inscripcions

 

Cursos d'anglès presencials de l'Escola d'Hivern

Fins al 24 de febrer de 2019 us podeu inscriure als nous cursos d'anglès presencials que us ofereix el CDL. Es tracta d'un programa d'anglès de cinc nivells que van des del nivell A1 per a principiants fins a nivell C1 plus per a estudiants avançats. Són grups reduïts i els cursos els imparteixen professors nadius.

» Més informació i inscripcions

 

Cursos d'anglès virtuals de l'Escola d'Hivern

Fins al 18 de febrer de 2019 us podeu inscriure als nous cursos d'anglès virtuals que us ofereix el Col·legi. Hi ha una prova de nivell disponible per als nous alumnes d'anglès en línia i la data límit per sol·licitar canvi de nivell és el 24 de febrer de 2019.

» Més informació i inscripcions

 

Col·loqui internacional Héloïse: “Pedagogies de la democràcia i de la resistència a Europa al segle XX i avui dia”

El CDL és un dels organitzadors del Col·loqui Internacional Héloïse, amb el títol “Pedagogies de la democràcia i de la resistència a Europa al segle XX i avui dia”. Aquest col·loqui se celebrarà a Barcelona del 7 al 9 de febrer de 2019 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

» Més informació

 

Nova edició del Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 38a edició dels Premis Arnau de Vilanova, que s'atorguen als millors treballs centrats en la matèria de filosofia. L’acceptació dels treballs es clourà el dilluns 15 d’abril de 2019. El veredicte es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 a la web del Col·legi i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019 a la seu del Col·legi, a les 18.30 hores. Animeu-vos a participar-hi!

» Més informació

 

Conferència del cicle del Liceu sobre Montserrat Caballé

Montserrat Caballé ha estat una de les millors sopranos del segle XX Farem un repàs de la seva vida artística mundial i la seva relació de més de cinquanta anys amb el Gran Teatre del Liceu. Gaudirem de fragments audiovisuals de totes les etapes de la seva carrera amb documents d'incalculable valor musical. Conferència a càrrec de Pol Avinyó.

» Més informació i inscripcions

 

Jornades GrOC 2019: l'actualització i unificació terminològica a les classes de llengua i les PAU

L’objectiu d’aquesta edició de les Jornades GrOC és plantejar i debatre la necessitat d’una actualització i unificació terminològica a les assignatures de llengua. Aquestes jornades s’organitzen per crear un espai de reflexió i discussió sobre quins són els problemes i els avantatges que implica el nou escenari de les noves gramàtiques.

» Més informació i inscripcions

 

Segueixen els cursos d'oposicions

Dins els cursos de preparació per a les oposicions, al febrer s'inicien els cursos de programació de biologia-geologia, llengua catalana i anglès. Informeu-vos dels horaris i les condicions a la nostra web.

» Més informació i inscripcions

 

Premi ALMIA-EDUCATIVA

L’equip EDO-UdL ha estat l’impulsor del Premi ALMIA-EDUCATIVA que es convoca en el marc del projecte ALMIA on col·labora EDO-UdL, amb l’equip GREA i amb l’Ajuntament d’Almatret. El premi ALMIA-EDUCATIVA té per finalitat estimular la recerca educativa sobre energia i reconèixer la tasca desenvolupada, en aquest sentit, pels nivells no universitaris.

  

 

» Més informació

 

Canvi de data de la Junta General del CDL

 

Davant la possible convocatòria de vaga general en suport dels polítics i dirigents cívics empresonats prevista per al 12 de febrer, considerem oportú ajornar la Junta General a dilluns 18 de febrer.

Per tant, d’acord amb el que s’estableix en els estatuts del Col·legi, la degana convoca, en nom de la Junta de Govern, la Junta General Ordinària per al dilluns, 18 de febrer de 2019, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19 h en segona, a la seu social del Col·legi, Rambla de Catalunya, 8, principal.

  

 

» Més informació

 

Nova conferència del cicle coorganitzat amb l'ICAA

El proper dimecres 27 de febrer, a les 18.30 h, se celebrarà una nova conferència coorganitzada amb l'Institut de cultures americanes antigues (ICAA). Aquesta vegada la farà Francesc Ligorred, antropòleg, i versarà sobre la tradició filològica maia. 

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.