Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Març 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Us presentem la nova Junta de Govern del CDL

Dilluns 11 de febrer de 2019, a les 18.30 h, a la sala Ramon Fuster del CDL, va tenir lloc l'acte oficial de presa de possessió de càrrecs de la nova Junta del Col·legi per als propers quatre anys. Consulteu-ne la nova composició. La nova Junta inicia amb molta empenta aquest nou mandat.

» Més informació

 

Celebració de la Junta General del CDL

Dilluns, 18 de febrer, a partir de les 19 h, va tenir lloc la Junta General del Col·legi de Doctors i Llicenciats, d'acord amb el que s'estableix en els estatuts del CDL.

» Més informació

 

XIII Jornades de didàctica de les llengües clàssiques

Les jornades de clàssiques volen ser lloc de trobada del professorat de clàssiques i un espai d'intercanvi de projectes, de comunicació d'experiències didàctiques i de presentació de recursos per a l'aula. Enguany les nostres jornades es dedicaran al llegat patrimonial romà al Maresme.

» Més informació i inscripcions

 

Nova edició del Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 38a edició dels Premis Arnau de Vilanova, que s'atorguen als millors treballs centrats en la matèria de filosofia. L’acceptació dels treballs es clourà el dilluns 15 d’abril de 2019. El veredicte es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 a la web del Col·legi i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019 a la seu del Col·legi, a les 18.30 hores. Animeu-vos a participar-hi!

» Més informació

 

El Sofà musical: un dia amb el Rei Sol, Lluís XIV

Aquest Sofà musical ens convida a passar un dia a la cort de Versalles i seguir el sobirà pas a pas en les seves tasques reials. Com sempre, la música serà la nostra guia per a aquest viatge al barroc francès i podrem gaudir d'una selecció de músiques exquisides de François Couperin, Jean-Baptiste Lully i Marin Marais, entre d'altres.

» Més informació i inscripcions

 

Nova conferència del cicle coorganitzat amb l'ICAA

L'Institut de cultures americanes antigues (ICAA) organitza una nova conferència, titulada "A la recerca dels maies de Xbaatun (Yucatan)", a càrrec Juan Garcia Targa. Serà el proper 19 de març a les 18.30 h. La inscripció és gratuïta.

» Més informació i inscripcions

 

No us perdeu la nova conferència coorganitzada amb el Liceu

La pròxima conferència d'aquest cicle coorganitzat amb el Gran Teatre del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó, se centrarà en l'òpera La Gioconda, d'Amilcare Ponchielli i se celebrarà el 20 de març de 2019, a les 19 h a la seu del CDL.

» Més informació i inscripcions

 

Nova secció d'agenda d'activitats a la web

Us presentem aquesta nova secció, on trobareu en format molt resumit i en ordre cronològic les diferents activitats (conferències, cicles, jornades...) que organitzem contínuament. Cada una d'elles inclou un enllaç on en podeu obtenir més informació. Consulteu-la regularment per estar al dia del que fem!

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.