Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Maig 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Obertes les inscripcions a l'Escola d'Estiu 2019

Dimarts 23 d'abril es van obrir les inscripcions, presencials i en línia, a la 46a Escola d'Estiu del Col·legi. Busqueu i remeneu entre els interessants cursos que us proposem i no us quedeu sense plaça!

» Més informació i inscripcions

 

La Universitat Sènior 2019-2020 escalfa motors

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any. Inscripcions obertes!

» Més informació i inscripcions

 

Ja tenim aquí la nova Agenda de primavera

En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació dels cursos de l'Escola d'Estiu i altres articles molt interessants, entre ells una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona. Ben aviat en rebreu un exemplar en paper a casa.

» Més informació

 

No us perdeu l'última conferència del cicle del Liceu d'aquest curs

Aquest per aquest curs el cicle de conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu. La pròxima conferència, a càrrec de Pol Avinyó, se centrarà en l'òpera "Tosca", de Giacomo Puccini i se celebrarà el 8 de maig de 2019, a les 19.30 h a la seu del CDL.

» Més informació i inscripcions

 

Aviat es faran públics els guanyadors del premi Arnau de Vilanova

El veredicte d'aquests premis es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019.

» Més informació

 

Atenció! Sortegem 5 places a cursos de l'Escola d'Estiu

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Twitter), el Col·legi ofereix cinc places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2019 a les persones que en siguin seguidores. Consulteu-ne les bases en aquest enllaç.

» Més informació

 

No us perdeu el cicle Parlen els experts

S'inicia el cicle "Parlen els experts" 2019 en col·laboració amb la UOC, una activitat gratuïta a l'entorn de lectures de literatura catalana.
Dijous 9 de maig, a les 18.30 h, es durà a terme la sessió "Rellegint Visions & Cants, de Joan Maragall", a càrrec d’Imma Farré. Dijous, 16 de maig, a les 18.30 h, es parlarà de "Feliçment, jo sóc una dona, l’eclosió del feminisme capmanyà en la novel·la", a càrrec d’Isabel Graña.

» Més informació i inscripcions

 

Conferència sobre Hector Berlioz

Conferència a càrrec de Joan Vives, el 20 de maig, a les 19 h al CDL, sobre Hector Berlioz, compositor que va posar la seva imaginació il·limitada al servei d'una nova concepció magnificent tant del llenguatge musical com de l'orquestració.

» Més informació i inscripcions

 

Una reflexió sobre la sentència del TC sobre la LEC

La Junta de Govern del Col·legi valorem positivament, en part, la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre el recurs d'inconstitucionalitat d'alguns articles de la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) presentat ara fa gairebé 10 anys per una cinquantena de diputats del Partit Popular.

» Més informació

 

Pòlissa de responsabilitat civil per als col·legiats

El Consell General té contractada, a través de Caixa d'Enginyers, una pòlissa col lectiva de responsabilitat civil de la companyia d'assegurances Zurich. Amb aquesta pòlissa podem oferir a tots els nostres col legiats, tant docents com altres professionals, una cobertura bàsica de 300.000 € per sinistre i assegurat.      

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.