Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juny 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Obertes les inscripcions a l'Escola d'Estiu 2019

Dimarts 23 d'abril es van obrir les inscripcions, presencials i en línia, a la 46a Escola d'Estiu del Col·legi. Busqueu i remeneu entre els interessants cursos que us proposem i no us quedeu sense plaça!

» Més informació i inscripcions

 

La Universitat Sènior 2019-2020 escalfa motors

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la vuitena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any. Inscripcions obertes!

» Més informació i inscripcions

 

Atenció! Sortegem 5 places a cursos de l'Escola d'Estiu

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Twitter), el Col·legi ofereix cinc places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2019 a les persones que en siguin seguidores. Consulteu-ne les bases en aquest enllaç.

» Més informació

 

Conferència "Ètica professional: reptes nous i de sempre"

Joan Manuel del Pozo, professor emèrit de Filosofia i síndic de la Universitat de Girona, ens oferirà aquesta interessant conferència, organitzada per la Sectorial Social d'Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial, el proper 6 de juny, a les 18.30 h, a la seu del Col·legi. 

» Més informació i inscripcions

 

Conferència inaugural de l'Escola d'Estiu

Amb el títol "En els 150 anys de la taula periòdica: la contribució de les dones al seu desenvolupament", Pilar González Duarte, membre de l’IEC i catedràtica jubilada del Departament de Química de la UAB, ens oferira aquesta interessant conferència el 13 de juny, per celebrar els 150 anys de la taula periòdica dels elements i inaugurar, així, l'Escola d'Estiu.

» Més informació i inscripcions

 

Conferència en col·laboració amb el Liceu

Acabem el cicle de les conferències coorganitzades amb el Liceu el proper 17 de juny. Aquesta vegada, Pol Avinyó, historiador i expert en òpera, ens parlarà de "Tosca", de Giacomo Puccina, òpera que es representarà al Liceu del 9 al 28 de juny. 

» Més informació i inscripcions

 

Conferència "El paper de la Xina al món"

El 19 de juny, Javier Borràs, periodista i analista especialitzat en la Xina, ens oferirà aquesta conferència per conèixer com l’ascens de la Xina i d’Àsia està transformant l’ordre mundial. No us perdeu aquesta conferència sobre un dels països que tindran més força en el futur immediat.

» Més informació i inscripcions

 

Campanya de renda i patrimoni de l'exercici 2018

Com cada any, Sellarès Assessors ofereix els seus serveis als col·legiats a un preu especial per confeccionar les declaracions de renda i patrimoni corresponents a l'exercici 2018. Poseu-vos-hi en contacte si hi esteu interessats.

» Més informació

 

Aquest estiu tornen els intercanvis d'estudiants amb la Xina

Aquest any, del 7 al 16 de juliol, un grup d'estudiants de la Xina, de la ciutat de Lishui, venen a Barcelona a conviure amb famílies catalanes. I del 18 al 28 de juliol, un grup d'estudiants catalans de diversos centres concertats amb el Col·legi viatjaran a la ciutat de Shenzhen, per aprendre i obrir-se a una cultura tan diferent de la seva.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.