Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juliol 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Arrenca l'Escola d'Estiu 2019

L'1 de juliol s'ha posat en marxa la 46a Escola d'Estiu del CDL amb un gran èxit d'inscripció. Una seixantena de cursos de totes les temàtiques que reuniran prop de 800 docents i altres professionals relacionats amb l'ensenyament i la cultura. Destigem que sigui molt profitós per a tothom!

» Més informació

 

Èxit d'inscripcions a la nova edició de la Universitat Sènior

La vuitena edició de la Universitat Sènior continua la línia dels cursos que més acceptació han tingut i n'inicia de nous que estan tenint una molt bona rebuda. Una bona ocasió per seguir aprenent al llarg de la vida.

» Més informació i inscripcions

 

El CDL col·labora amb el programa Barcelona + Sostenible

El CDL està adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La nostra participació en aquest programa consisteix a elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector, amb una proposta d’actuacions que us impliquin, i acompanyar-vos en l’execució.

» Més informació

 

Escola de Tardor 2019

Estigueu atents a la nostra web, on a finals de juliol publicarem l'avançament dels cursos de tardor, que venen amb propostes molt interessants. Obrim les inscripcions el 25 de juliol.

» Més informació

 

El 2020, convocatòria d'oposicions

El 2020 és any de convocatòria d'oposicions per a professorat de secundària. Al Col·legi t'ajudem a preparar-te amb un ampli ventall de cursos en diferents especialitats. El 4 de setembre s'obren les inscripcions, i abans podràs veure tota la informació a la nostra web.

» Més informació

 

Horari d'estiu al CDL

Recordem als nostres col·legiats que el Col·legi romandrà obert durant el mes d'agost en horari de 9 a 14 h. Que tingueu unes molt bones vacances!

» Més informació

 

Signat un acord de col·laboració amb Educaweb

El passat 3 de juliol, el degà del Col·legi, Àlex Rocas, i la directora d’Educaweb, Montserrat Oliveras, van signar un acord de col·laboració. Educaweb és una empresa especialitzada en el sector de l’educació, la formació i el treball. A més, és el punt de trobada dels professionals de l’educació i, en concret, de l’àmbit de l’orientació acadèmica i professional, oferint-los continguts i serveis.

» Més informació

 

S'inicia un nou intercanvi amb estudiants xinesos

Diumenge, 7 de juliol, a la tarda, van arribar a Barcelona els 28 estudiants xinesos que passaran deu dies en aquesta ciutat fent un intercanvi educatiu i cultural amb altres alumnes catalans. Aquest intercanvi és possible gràcies a l'acord entre el CDL i Puente China, i en aquesta ocasió ha tingut la col·laboració de sis dels centres adherits al Col·legi: Fundació Llor, Escola Joan Pelegrí, Institut de Sant Quirze del Vallès, European International School, Fundació Collserola i Institució Cultural del CIC. 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.