Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Setembre 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

L'Escola de tardor escalfa motors!

Segueixen obertes les inscripcions dels cursos de l'Escola de tardor, que començaran a l'octubre i, en funció dels cursos, acabaran entre el novembre i el gener. Cursos que abasten molts camps de la docència i que us ajudaran a seguir-vos formant. No us quedeu sense la vostra plaça!

» Més informació i inscripcions

 

Apunteu-vos als cursos d'anglès presencials

Al Col·legi tenim un programa d'anglès que va del nivell A1 per a principiants al nivell C1 plus per a estudiants avançats. Cada nivell consta de 80 hores dividides en dos mòduls de quaranta hores.

» Més informació i inscripcions

 

I si us ho estimeu més, cursos d'anglès en línia

Es tracta de cursos molt innovadors, que es basen en el Cambridge International Corpus, una extensa base de dades de converses orals i textos escrits per desenvolupar un currículum basat en l'ús real de l'anglès.

» Més informació i inscripcions

 

Voleu accedir a la professió docent? Consulteu els cursos d'oposicions

El Col·legi es posa al vostre servei per oferir-vos ajut i suport en la preparació de les proves d'opisicions amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos.

» Més informació i inscripcions

 

Nova edició de la Universitat Sènior, amb novetats!

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

» Més informació i inscripcions

 

La mediació, una professió amb futur

Aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El proper dijous 5 de setembre, se celebrarà una sessió informativa a les 18.30 h a la seu del CDL.

» Més informació i inscripcions

 

Es reinicia el cicle de conferències en col·laboració amb l'ICAA

Els dies 9 i 19 de setembre ja hi ha les dues primeres conferències coorganitzades amb l'ICAA (Institut de cultures americanes antigues). Com sempre es tracta d'activitats gratuïtes a les quals us podeu apuntar enviant un mail a secretaria@culturesamericanes.cat

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.