Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Octubre 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Celebració del Dia del docent 2019

El 7 d'octubre, a les 18.30 h, se celebrarà a la seu del CDL el Dia del docent, al voltant del tema "De l'afectivitat a l'assetjament. Límits i estratègies de prevenció de conflictes per als docents". Amb la intervenció de Maite Aymerich, Pilar Polo, Judith Miró, Anna Vall i Mamen Artero, moderades per Carme Panchón.

 

 

» Més informació

 

Nova conferència en col·laboració amb l'Institut de cultures americanes antigues

El proper dimarts, 8 d'octubre, a les 18.30 h, a la seu del CDL, la Dra. Ariadna Baulenas ens parlarà sobre "Educant les elits: l'escola en els imperis inca i mexica". Una conferència totalment gratuïta que ens acostarà una mica més als pobles precolombins. Aquest mateix mes, el dia 30, la mateixa Ariadna Baulenas ens parlarà sobre el "Altar de muertos".

» Més informació i inscripcions

 

Conferència inaugural de la Universitat Sènior

Montse Barderi, comissària de l'Any Teresa Pàmies i recent guanyadora del premi Prudenci Bertrana de novel·la per "Memòria de l'aigua", farà la conferència inaugural que donarà inici oficialment a la Universitat Sènior. La conferència es titula "Un passeig per la vida i obra de Teresa Pàmies". No us la perdeu!

» Més informació

 

Sofà musical sobre "Madama Butterfly" de Puccini

El dimarts 29 d'octubre, a les 18 h, Sígrid Haas ens acostarà d'una manera diferent a l'òpera Madama Butterfly, de Giacomo Puccini. Després de la conferència, els assistents que s'hi hagin inscrit prèviament pagant-ne el cost podran assistir a la cerimònia del te duta a terme per Yingying .

» Més informació i inscripcions

 

VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària

Els propers dies 24, 25 i 26 d'octubre se celebraran, a la seu de l'IEC i de l'IQS les VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària, centrades en aquesta edició en l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements QuímicsLes Jornades consten de tres conferències, que abordaran la importància de la taula periòdica a l’ensenyament de la química, la manera en què la TP és usada i els recursos educatius que es poden fer servir a l’aula, i d’un total de 9 tallers amb propostes didàctiques sobre l’ensenyament de la física i química.

» Més informació

 

V Jornades sobre l'ensenyament de llengua i literatura

El 18 i 19 d'octubre se celebraran, a la seu del CDL, aquestes jornades al voltant del tema "Periodisme, llengua i literatura a l’aula de secundària". S'adrecen al professorat de llengua i literatura catalana i comptaran amb ponents de la rellevància de Salvador Alsius i Màrius Serra, entre molts d'altres. 

» Més informació i inscripcions

 

I aquest mes s'inicien tots els cursos que us ofereix el CDL!

Aquest mes d'octubre s'inaugura l'Escola de Tardor, i també els cursos de la Universitat Sènior, els de preparació d'oposicions i els del Màster de mediació. Una pila d'ofertes molt atractives i diversificades per a tots els gustos. De ben segur que no ens avorrirem!

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.