Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Novembre 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Taller de geologia al nostre Centre didàctic

No us perdeu aquest taller a càrrec de de Xavier Juan, col·legiat i representant de l’European Geosciences Union (EGU) per a Catalunya, vicepresident de l’Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra (AEPECT) i membre del Comitè internacional de l'Association for Science Education. Serà el 21 de novembre a la seu del CDL i és una activitat gratuïta.

» Més informació i inscripcions

 

Dues conferències més de l'Institut de cultures americanes antigues

Aquest mes l'ICAA (Institut de cultures americanes antigues) ofereix, com sempre de manera gratuïta, a la seu del CDL dues conferències relacionades amb temes del món precolombí. El proper 12 de novembre, Yvonne Ramírez ens parlarà del "Galeón de Manila" i el 27 de novembre, Maria Torras abordarà el tema "Arquitectura de terra a Mesoamèrica". Totes les conferències són a les 18.30 h.

» Més informació i inscripcions

 

Oberta la inscripció al XV Fòrum Auriga

Ja s'ha obert la inscripció al XV Fòrum Auriga, que se celebrarà a Cervera els dies 16 i 17 de novembre. Informeu-vos a la seva web sobre el programa complet i les formes d'inscripció. Si sou subscrptors de la revista Auriga, la inscripció és gratuïta.

» Més informació i inscripcions

 

Conferència "Stravinski i Pablo Picasso"

El dimecres 13 de novembre, a les 18.30 h, M. Lluïsa Cortada ens parlarà de dues importants personalitats interrelacionades, Pablo Picasso i Igor Strawinski, una interessant conferència a la qual us podeu inscriure de manera gratuïta i que se celebrarà a la seu del Col·legi. 

» Més informació i inscripcions

 

S'inicien les conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

El proper 20 de novembre iniciem el cicle del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó, amb la conferència sobre Cavalleria Rusticana de Pietro Mascagni i Pagliacci de Ruggiero Leoncavallo. L'inici del verisme, la realitat quotidiana de les classes baixes dalt l'escenari. Un cicle, com sempre, totalment gratuït, que segueix la programació anual del gran teatre d'òpera de la ciutat de Barcelona.

» Més informació i inscripcions

 

Nova aula al costat del Centre didàctic

Al Col·legi estem condicionant una nova aula per donar una mica més de capacitat a la nostra oferta formativa. Ben aviat estarà disponible i en podreu gaudir.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.