Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Desembre 2019
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Nou número de la Revista del Col·legi

Dilluns 9 de desembre, a partir de les 19 h, es presenta a la nostra seu el número 145 de la Revista del Col·legi, i ja el tenim en paper a les nostres oficines. En el mateix acte es retrà homenatge a Joan Triadú, al qual la Revista dedica l'article central. Si passeu pel Col·legi us en podeu endur un exemplar de franc. Esperem que gaudiu dels magnífics articles dels àmbits de les humanitats i les ciències que estem segurs que seran del vostre interès. Bona lectura!

» Més informació

 

V Jornades sobre l'ensenyament de llengua i literatura

Les jornades, ue se celebraran els propers dies 13 i 14 de desembre a la seu del CDL, tenen l’objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre el periodisme i els mitjans de comunicació a les aules de secundària. L’estructura de les Jornades constarà de dues conferències, una taula rodona, una sessió de bones pràctiques i una sessió de tallers.

» Més informació i inscripcions

 

Nova conferència en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

El dimecres 18 de desembre, a les 18.30 h, tindrà lloc la segona de les conferències del cicle en col·laboració amb el Liceu, a càrrec de Pol Avinyó. En aquest cas ens parlarà de l'òpera "Aida" de Giuseppe Verdi. La grandiositat i maduresa de Verdi a l'antic Egipte.

» Més informació i inscripcions

 

L'Escola d'hivern es posa en marxa!

El CDL, en la seva missió d’oferir formació continuada per a la pràctica docent, us proposa, entre els mesos de gener i maig, un ventall de cursos de diferents matèries i àmbits, que us permetran aprofundir en diversos temes, així com actualitzar aspectes metodològics, recursos i eines per a l’ensenyament als nostres dies, com ara formació relacionada amb la programació competencial i l’ús de les TIC a l’aula, entre d’altres.

» Més informació i inscripcions

 

El tabac a Amèrica, nova conferència de l'ICAA

El 10 de desembre, a les 18.30 h, se celebrarà una nova conferència en col·laboració amb l'ICAA (Institut de cultures americanes antigues), en aquesta ocasió titulada "El tabac a Amèrica" i a càrrec de Cristina Badia. Com sempre, es farà a la seu del CDL i és d'inscripció totalment gratuïta.

 

» Més informació i inscripcions

 

La Junta de Govern del Col·legi us desitja molt bon Nadal

Volem aprofitar aquest últim Full virtual del 2019 per agrair-vos la vostra atenció i assistència als actes, jornades i cursos de formació que hem organitzat i desitjar-vos, en nom de la Junta de Govern i de tots els treballadors del CDL, que passeu unes molt bones festes i que tingueu una molt bona entrada en l'any 2020. Fins l'any que ve!

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.