Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Gener 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

II Jornades sobre l’ensenyament de les ciències a infantil i primària

Ja tenim aquí l'esperada nova edició de les Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària, que aquesta vegada se celebraran al CaixaForum de Tarragona els propers dies 24 i 25 de gener de 2020.

» Més informació i inscripcions

 

L'Escola d'hivern es posa en marxa!

El CDL, en la seva missió d’oferir formació continuada per a la pràctica docent, us proposa, entre els mesos de gener i maig, un ventall de cursos de diferents matèries i àmbits, que us permetran aprofundir en diversos temes, així com actualitzar aspectes metodològics, recursos i eines per a l’ensenyament als nostres dies, com ara formació relacionada amb la programació competencial i l’ús de les TIC a l’aula, entre d’altres.

» Més informació i inscripcions

 

Presentació de "La memòria de l'aigua", de Montse Barderi

El 20 de gener, a les 18.30 h a la sala Ramon Fuster del Col·legi presentarem el llibre "La memòria de l'aigua" (premi Prudenci Bertrana 2019), a càrrec de la seva autora, Montse Barderi. No us perdeu aquest acte, en què l'autora ens explicarà el viatge temporal que ha fet a través de tres dones de diferents generacions d'una mateixa familia.

» Més informació i inscripcions

 

Dues conferències més en col·laboració amb l'ICAA

Aquest mes arriben dues conferències coorganitzades amb l'Istitut de Cultures americanes antigues (ICAA). La primera serà el proper 14 de gener, a les 18.30 h, i en aquesta ocasió l'expert Miquel Creus ens parlarà sobre "Tula, la capital dels tolteques (Mèxic)". La segona, el 27 de gener, també a les 18.30 h, abordarà el tema "La alimentación en el México prehistpánico: Xochimilco"  i anirà a càrrec de Meztli Hernández.

» Més informació i inscripcions

 

Presentació de llibre coordinat per Aureli Caamaño

El nostre col·laborador en temes de ciències Aureli Caamaño vindrà al Col·legi el proper dia 15 de gener, a les 19 h, a presentar-nos el llibre titulat "Enseñar química. De las sustancias a la reacción química", que ha coordinat i del qual és coautor. També intervindran a l'acte Fina Guitart, del CESIRE, i Cinta Vidal, de l'editorial Graó.

» Més informació i inscripcions

 

"La clemenza de Tito" arriba al Col·legi!

Aquest mes no podia faltar una nova conferència a càrrec de Pol Avinyí, dins el cicle coorganitzat amb el Gran Teatre del Liceu. El 29 de gener, a les 18.30 h, ens facilitarà un munt d'informació sobre l'òpera La Clemenza di Tito de Wolfgang Amadeus Mozart, que ben aviat es programarà al Liceu.

» Més informació i inscripcions

 

Pilarín Bayés i Maribel Pendàs ens presenten el seu llibre

El proper 30 de gener, a les 18.30 h es durà a terme la presentació del llibre Tradición, piel y arte. La familia Zaragoza. Cien años de historia: 1882-1982, de Maribel Pendàs, Juan Javier Zaragoza i Carmen Zaragoza, il·lustrat per la gran Pilarín Bayés. La presentació anirà a càrrec de Pilarín Bayés i Maribel Pendàs.

» Més informació i inscripcions

 

Descompte en la subscripció a la revista Valors

Gràcies al conveni de col·laboració entre el CDL i la revista Valors, us oferim la subscripció a aquesta revista amb un 10% de descompte sobre el preu habitual. 

» Més informació

 

Presentació de la biografia de Ramon Fuster i Rabés

Ramon Fuster i Rabés va ser el primer degà del Col·legi elegit democràticament després de la fosca etapa de la dictadura franquista. Dins els actes de commemoració del centenari del seu naixement, us convidem a la presentació de la biografia que n'acaba de fer el periodista i escriptor Genís Sinca i editada per Pagès editors. L'acte serà el proper dijous 23 de gener, a les 19 h, a la Sala Ramon Fuster del Col·legi.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.