Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Febrer 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

III Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària a Lleida

Estem escalfant motors per a les III Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària: Aprendre a investigar i investigar per comprendre, al CaixaForum de Lleida. El 20 i el 21 de febrer teniu una nova oportunitat per conèixer de primera mà recursos i idees que us poden ser molt útils a l'aula de ciències.

  

 

» Més informació i inscripcions

 

Sessió informativa d'eduCAC

Dilluns, dia 3 de febrer, a la seu del CDL, podrem assistir a la presentació de la plataforma d'eduCAC, un programa d'educació en comunicació que neix amb l'objectiu prioritari de promoure l'educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals.

» Més informació i inscripcions

 

No us perdeu la sessió de MAGMA!

MAGMA, associació per promoure la recerca entre els joves, ofereix la possibilitat de descobrir qui hi ha darrere del comitè i quines són les diverses tasques que realitzen per acabar donant fruit al seu principal projecte: l’Exporecerca jove. Durant l’acte, el proper 5 de febrer, a les 18.30 h, a la seu del CDL, el comitè pedagògic presentarà la xerrada/taller que ofereix als diversos instituts de Catalunya sobre què és el treball de recerca i les diverses eines per desenvolupar-lo

» Més informació i inscripcions

 

Aquest mes dues noves conferències de l'ICAA

Al febrer us oferim dues conferències més del cicle coorganitzat amb l'Institut de cultures americanes antigues. El 13 de febrer, Maria Torres ens parlarà de "Els palaus de Teotihuacan: pintura mural i costums funeraris", i el 24 de febrer Ariadna Baulanes abordarà el tema "Els inques de Vilcabamba: la resistència de l'imperi inca". Totes les sessions són a les 18.30 h a la seu del CDL.

» Més informació i inscripcions

 

L'antic Egipte es farà present al Col·legi!

Si sou uns apassionats de l'antic Egipte, la seva història, costums i vida quotidiana, no us podeu perdre la conferència de Susana Alegre titulada "Antic Egipte, més enllà dels faraons", el 18 de febrer, a les 18.30 h. Segur que en sortirem sabent moltes més coses d'aquest món tan fascinant!

» Més informació i inscripcions

 

Presentació del llibre "Sota terra"

L'autora del llibre Sota terra, Elena Gavarró, ens farà la presentació d'aquesta novel·la, que va guanyar el XXVI Premi Joan Marquès Arbona de narrativa Vall de Sóller, Mallorca. Serà el 19 de febrer de 2020, a les 18.30 h, a la seu del Col·legi.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.