Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Març 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

XIV Jornades de didàctica de les llengües clàssiques

Les Jornades de Clàssiques, ja en la catorzena edició, volen ser un espai de trobada del professorat de clàssiques i una ocasió d’intercanvi de projectes i de bones experiències d’aula al voltant de l’ensenyament de les llengües i la cultura clàssica.

» Més informació i inscripcions

 

Nova conferència en col·laboració amb l'ICAA

El proper 26 de març, a les 18.30 h, Cristina Badia, de l'Institut de cultures americanes antigues, ens parlarà del tabac entre els maies. Una nova oportunitat de conèixer l'apassionant món de les civilutzacions precolombines.

» Més informació i inscripcions

 

39a edició dels Premis Arnau de Vilanova

Es convoca la 39a edició dels Premis Arnau de Vilanova, que s'atorguen als millors treballs centrats en la matèria de filosofia. El fet de la seva continuïtat és una prova de l'acceptació que ha tingut, durant aquests trenta-nou anys, per part de professors i alumnes. Recordeu que la data límit de presentació dels treballs és el 14 d'abril.

» Més informació

 

Els Col·legis Professionals analitzen el camí a recórrer cap a la igualtat de gènere

Amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones de La Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya –associació que representa més de 100 corporacions professionals de Catalunya amb més de 200.000 col·legiades i col·legiats de tots els sectors— ha organitzat, el 4 de març, una taula rodona sobre 'Quin camí ens queda per recórrer',  al Pati de Columnes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB, Mallorca 283). 

» Més informació

 

El Col·legi de Llicenciats col·labora amb els premis MAGMA

MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove, han atorgat els premis de la XXI Exporecerca Jove, en els quals ha col·laborat el Col·legi de Llicenciats. 

» Més informació

 

I Jornades de Didàctica de les Ciències Socials

Les I Jornades de Didàctica de les Ciències Socials, adreçades a docents de secundària, tenen l’objectiu de crear un espai de reflexió sobre l’ensenyament de l’ampli camp de les Ciències Socials, així com d’un intercanvi d’experiències d’aula sobre l’ensenyament de la matèria.

» Més informació i inscripcions

 

Visiteu el nostre apartat de gestions administratives

Recordeu que a la nostra web teniu aquest apartat on fer un seguit de gestions administratives, com ara la renovació del carnet i la declaració de l'activitat professional. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a plantejar els vostres dubtes a la secretaria del Col·legi.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.