Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Maig 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

S'obren les inscripcions a la 47a Escola d'Estiu en línia

El 15 de maig s'han obert les inscripcions de la 47a Escola d'Estiu, de l'1 al 20 de juliol, enguany íntegrament en línia i amb propostes molt interessants i adaptades als nous temps. Us aconsellem que visiteu el nostre apartat de preguntes freqüents, on podeu trobar les informacions més importants que cal que tingueu en compte.

» Més informació i inscripcions

 

Ja podeu consultar l'Agenda de primavera 2020

Ens plau presentar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació de l’Escola d’Estiu en línia, el programa de la Universitat Sènior per al curs que ve, informació de jornades passades i futures, articles de fons, una entrevista al gran mestre Josep Vallverdú i molts altres temes que de ben segur seran del vostre interès. Els col·legiats la rebreu ben aviat en paper a casa vostra. Entreu-hi i remeneu!

» Més informació

 

El Col·legi al vostre costat: formació oberta i en línia

Davant la crisi sanitària en què estem immersos, el Col·legi vol seguir estant al vostre costat, ara més que mai i, per això, us hem proposat un seguit de cursos en línia d’accés lliure. Perquè la formació continuada sigui possible també en aquests moments excepcionals.

» Més informació i inscripcions

 

Conferència virtual de Sam Abrams sobre Henry David Thoreau

Dins el cicle de conferències en línia que estem oferint en aquests moments excepcionals, us proposem aquests dies que us endinseu en el pensament del filòsof Henry David Thoreau de la mà del nostre col·laborador Sam Abrams. Un pensador més viu i pertinent que mai.

 

» Més informació

 

Conferència de Rafael Bisquerra sobre l'educació emocional

Com a complement del curs en línia "Maletí d’eines emocionals per a la tasca docent", a càrrec de Carme Pujol, us oferim en exclusiva la conferència del pedagog Rafael Bisquerra "L'educació emocional a la secundària".

» Més informació

 

Recuperació de les classes pendents de la Universitat Sènior

Atesa la impossibilitat de recuperar les classes pendents d'aquest curs de la Universitat Sènior de manera presencial, el Col·legi posa a la vostra disposició la plataforma Microsoft Teams a fi que pugueu fer les classes de manera virtual i en temps real amb el vostre professor o professora. En cada cas, se us indicaran els dies i les hores de les connexions. Bon final de curs!

» Més informació

 

Us ajudem a fer la Declaració de la Renda 2019

Com cada any, el Gabinet Sellarès es posa a la disposició dels col·legiats per a la confecció de les declaracions de la Renda i el Patrimoni del 2019. Poseu-vos-hi en contacte perquè us ajudin a confeccionar-la i presentar-la.

» Més informació

 

A partir de dilluns 25 de maig, us atendrem a les oficines del Col·legi amb cita prèvia

Us informem que el Col·legi torna a obrir l'atenció presencial als col·legiats, amb cita prèvia, a partir de dilluns que ve, 25 de maig. L'horari d'atenció serà de 9 a 13.30 h i per demanar cita prèvia cal que truqueu al 933170428 o escriviu a secretaria@cdl.cat. Per a la resta de tràmits que no requereixin atenció presencial, podeu adreçar-vos al mateix telèfon i correu electrònic o consultar la nostra web.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.