Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juny 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Es posa en marxa la 47a Escola d'Estiu, enguany en línia

Arran de la situació excepcional que suposa la crisi sanitària de la COVID-19, aquest any, i de manera extraordinària, la 47a edició de la nostra Escola d’Estiu es farà exclusivament en línia de l’1 al 20 de juliol de 2020. Consulteu-ne totes les novetats.

» Més informació i inscripcions

 

Ja estan obertes les inscripcions de la Universitat Sènior

La Universitat Sènior, enguany en la novena edició, aplega diversos cursos de matèries de diferents, que es duen a terme durant l’any acadèmic. Aquest any, i de manera excepcional a causa de la situació sanitària que estem vivint, els curos s’oferiran en dues modalitats: en format presencial i en format virtual. També us oferim altres activitats que segur que seran del vostre interès.

» Més informació i inscripcions

 

Sortegem 10 places gratuïtes a l'Escola d'Estiu

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Instagram), el Col·legi ofereix deu places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2020 a les persones que en siguin seguidores. Aquest concurs és obert a les persones que siguin seguidores d'alguna de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) i també a les persones que ens comencin a seguir des d'aquesta data fins a l'inici de l'Escola d'Estiu, l'1 de juliol de 2020. Consulteu-ne aquí les bases.

» Més informació

 

Conferència de Montse Barderi sobre les 15 escriptores del Nobel

Us oferim de manera virtual una conferència sobre les 15 dones que han guanyat un premi Nobel de literatura, a càrrec de la nostra docent i col·laboradora Montse Barderi. Aquesta situació excepcional ens permet poder assistir a aquesta interessant conferència des de casa. Hi esteu tots i totes convidats!

» Més informació

 

Millora el teu anglès aquest estiu!

Aquest estiu refresqueu els vostres coneixements anglès amb algun d’aquests dos cursos en línia. Del 6 al 31 de juliol podeu optar pel curs de conversa bàsica per als qui tot just s’inicien en l’idioma, o bé pel de millora de fluïdesa en l’anglès oral.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.