Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juliol 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

S'inicia la 47a Escola d'Estiu

De l'1 al 20 de juliol se celebra una nova edició de l'Escola d'Estiu, la 47a, enguany íntegrament en línia amb motiu de la situació sanitària que estem vivint. Més de 60 cursos i més de 700 persones inscrites en una edició insòlita que aposta per les noves tecnologies i mira cap al futur. Encara queden algunes places. Entreu i consulteu-nos!

» Més informació i inscripcions

 

Conferència de Josep M. Salrach sobre els mites i les llegendes de Catalunya

No us perdeu aquesta interessant conferència de l'historiador Josep M. Salrach en què explica el sentit i els objectius de la historiografia de l'imaginari, per centrar-se després en els mites i les llegendes del temps dels orígens de Catalunya. 

» Més informació

 

Horari d'estiu al Col·legi

Durant el mes de juliol, l'horari d'atenció als col·legiats és de 9 a 14 h i de 16 a 19 h. A l'agost, us atendrem de 9 a 14 h. Al setembre reprendrem l'horari habitual de 9 a 14 h i de 16 a 20 h.

» Més informació

 

Ben aviat sabrem els guanyadors del premi Arnau de Vilanova

El 14 de juliol és la data límit per presentar els treballs per optar al XXXIX Premi Arnau de Vilanova de filosofia, adreçat a a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxillerat i alumnes universitaris. Enguany comptem amb la col·laboració de la revista "Valors".

» Més informació

 

Vuitena edició del Màster de mediació

El Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El 15 de juliol s'obre la matrícula.

» Més informació i inscripcions

 

Entrevista a Octavi Fullat

Dins la nostra secció d'entrevistes bimensuals, us presentem l'entrevista que hem fet al pedagog i filòsof Octavi Fullat, un dels grans renovadors de la docència a casa nostra. Us aconsellem que us acosteu a aquesta gran figura del nostre país.

» Més informació

 

Jornades "Estratègies i accions per a contextos educatius discontinus"

Us convidem a participar, els propers 18 i 19 de setembre, en aquestes jornades. Les inscripcions ja estan obertes. Arran de la situació excepcional que ha suposat la crisi sanitària de la COVID-19, i ateses les circumstàncies actuals, hem considerat necessari oferir a tot al professorat aquestes jornades per conèixer de prop estratègies i accions per desenvolupar la tasca docent en aquests contextos educatius discontinus, des de la mirada del que ens pot oferir la formació en línia, per tal de facilitar el disseny de solucions reversibles i que flueixin d’un context a un altre.

  

 

» Més informació i inscripcions

 

S'inicien les inscripcions per a l'Escola de Tardor

El proper dilluns 27 de juliol s'inicien les inscripcions per als cursos de l'Escola de Tardor, enguany, i com la d'Estiu, íntegrament en línia. Es tracta, com sempre, de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu les diverses àrees formatives i trobeu el curs o els cursos que s'adapten a les vostres necessitats formatives.

» Més informació i inscripcions

 

Voleu presentar-vos a oposicions? El CDL us pot ajudar

Nova convoctòria de cursos de preparació d'oposicions. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència, tant a l'aula com als tribunals.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.