Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Setembre 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

L'Escola de Tardor aviat es posarà en marxa

A finals de juliol es van iniciar les inscripcions per als cursos de l'Escola de Tardor, enguany, i com la d'Estiu, íntegrament en línia. Es tracta, com sempre, de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu les diverses àrees formatives i trobeu el curs o els cursos que s'adapten a les vostres necessitats formatives.

» Més informació i inscripcions

 

Novena edició de la Universitat Sènior!

La Universitat Sènior, enguany en la novena edició, aplega diversos cursos de matèries de diferents, que es duen a terme durant l’any acadèmic, per fomentar la formació continuada al llarg de la vida. En aquesta edició us oferim diverses modalitats de curs presencials, virtuals i en línia. Consulteu-los i informeu-vos-en!

» Més informació i inscripcions

 

Jornades

Us convidem a participar, els propers 16 i 17 d'octubre, en aquestes jornades. Les inscripcions ja estan obertes. Arran de la situació excepcional que ha suposat la crisi sanitària de la COVID-19, i ateses les circumstàncies actuals, hem considerat necessari oferir a tot al professorat aquestes jornades per conèixer de prop estratègies i accions per desenvolupar la tasca docent en aquests contextos educatius discontinus, des de la mirada del que ens pot oferir la formació en línia, per tal de facilitar el disseny de solucions reversibles i que flueixin d’un context a un altre.

» Més informació i inscripcions

 

Vuitena edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes

El Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El 15 de juliol s'obre la matrícula.

» Més informació i inscripcions

 

Voleu presentar-vos a oposicions? El CDL us hi pot ajudar

Nova convoctòria de cursos de preparació d'oposicions. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència, tant a l'aula com als tribunals.

» Més informació i inscripcions

 

Lliurament dels Premis Arnau de Vilanova

El XXXIX Premi Arnau de Vilanova de filosofia, adreçat a a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxillerat i alumnes universitaris es farà públic el dijous 10 de setembre de 2020 a la web del Col·legi. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dijous 17 de setembre de 2020 a la seu del Col·legi, a les 18.30 hores. Enguany comptem amb la col·laboració de la revista "Valors".

» Més informació

 

Us oferim la nostra aula d'anglès virtual

Al Col·legi tenim un programa d'anglès de sis nivells que van des del nivell A1 per a principiants fins a nivell C1 plus per a estudiants avançats. Es tracta de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu-ne les dates i els horaris segons el vostre nivell.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.