Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Octubre 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Aquest mes comença la formació permanent de tardor

A finals de juliol es van iniciar les inscripcions per als cursos de l'Escola de Tardor, enguany, i com la d'Estiu, íntegrament en línia. Es tracta, com sempre, de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu les diverses àrees formatives i trobeu el curs o els cursos que s'adapten a les vostres necessitats formatives.

» Més informació i inscripcions

 

Ja s'han iniciat els cursos de la nova edició de la Universitat Sènior

La Universitat Sènior, enguany en la novena edició, aplega diversos cursos de matèries de diferents, que es duen a terme durant l’any acadèmic, per fomentar la formació continuada al llarg de la vida. En aquesta edició us oferim diverses modalitats de curs presencials, virtuals i en línia. Consulteu-los i informeu-vos-en!

» Més informació i inscripcions

 

Consulteu en línia la nova Agenda de tardor

Ja tenim penjada la nova Agenda de tardor. En aquesta Agenda, a més de les programacions de l'Escola de Tardor, la Universitat Sènior, l'Aula virtual d'anglès i el Màster de mediació, trobareu articles de fons molt interessants sobre el nou panorama educatiu que ens està deixant aquesta pandèmia, el primer Apunt deontològic de la Comissió Deontològica del Col·legi i a la contra una interessant entrevista al mestre, historiador i pedagog Joan Domènech Moner.

» Més informació

 

Jornades sobre Estratègies i accions per a contextos educatius discontinus

Us convidem a participar, els propers 16 i 17 d'octubre, en aquestes jornades. Les inscripcions ja estan obertes. Arran de la situació excepcional que ha suposat la crisi sanitària de la COVID-19, i ateses les circumstàncies actuals, hem considerat necessari oferir a tot al professorat aquestes jornades per conèixer de prop estratègies i accions per desenvolupar la tasca docent en aquests contextos educatius discontinus, des de la mirada del que ens pot oferir la formació en línia, per tal de facilitar el disseny de solucions reversibles i que flueixin d’un context a un altre.

» Més informació i inscripcions

 

Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes

El Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.

» Més informació i inscripcions

 

Premis Ètica i Ciència de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca tres premis per a centres educatius que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, la investigació científica, la tecnologia i la societat. Poden optar a el premi tots els centres educatius d'Espanya que imparteixin educació primària, ESO, Batxillerat, Educació Especial o Formació Professional.

» Més informació

 

Nova edició de les Jornades de Clàssiques

Les Jornades de Clàssiques, ja en la catorzena edició, volen ser un espai de trobada del professorat de clàssiques i una ocasió d’intercanvi de projectes i de bones experiències d’aula al voltant de l’ensenyament de les llengües i la cultura clàssica.Engueny se celebren entre el 20 d'octubre i el 28 de novembre.

» Més informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.