Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Novembre 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Al novembre iniciem de nou el cicle del Liceu

El 18 de novembre inaugurem el cicle de conferències d'enguany en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó. L'iniciem amb la coneguda òpera "La Traviata", de Giuseppe Verdi, el realisme d'una societat arcaica dalt l'escenari. Com sempre, la inscripció és gratuïta.

» Més informació i inscripcions

 

La Comissió deontològica del CDL publica el seu primer apunt

Amb el títol "Responsabilitat individual i cívica: ineludible interdependència", de Begoña Román, iniciem la publicació periòdica dels Apunts deontològics de la professió docent, a càrrec de la Comissió deontològica del Col·legi.

» Més informació

 

Ja podeu consultar en línia el darrer número de la Revista

En aquest número de la revista, del novembre del 2020, podreu llegir articles de fons signats per experts col·laboradors del Col·legi sobre Josep Carner, Joan Perucho, Eduard Fontserè, Alexandre de Riquer, Josep Pallach, Antoni M. Badia i Margarit, Josep Benet, Jeroni d'Estridó i l'Orquestra Pau Casals. Respecte a les ressenyes literàries, incloem critíques de llibres de Sally Rooney, Selma Lagerlöf, Thau TV, Martí Domínguez i Núria Esponellà. Com és habitual, també inclou la secció de "Llibres dels col·legiats".

» Més informació

 

Carta oberta de la Comissió d’Ensenyament de la Intercol·legial als i a les docents

La Comissió d'Ensenyament de l'Associació Intercol·legial ha redactat una carta oberta adreçada als i les docents arran de la situació que fa mesos ha provocat la pandèmia de la COVID-19. Podeu accedir al text complet fent clic en aquest apartat.

» Més informació

 

XXVIII Jornada de Reflexió "Un nou present educatiu", organitzada pel Consell Escolar de Catalunya

El Consell Escolar de Catalunya organtiza la XXVIII Jornada de Reflexió "Un nou present educatiu", que tindrà lloc en línia el proper dijous 26 de novembre, de 16 a 19 h.

» Més informació

 

Conferència sobre el músic Franz Schubert

En el marc de les conferències i activitats complementàries gratuïtes que el Col·legi ofereix per a l’alumnat de la nostra Universitat Sènior, ens plau convidar-vos a la ponència sobre Schubert, a càrrec de Verónica Maynés, crítica musical, professora d’Història de la Música, Història de l’Òpera, Història de la Música de Viena i de piano i autora de la col·lecció Història de l’Òpera de la revista Ópera Actual, el proper dia 9 de desembre, a les 18.30 h.

» Més informació i inscripcions

 

Taula rodona: els joves i el català als instituts

L’equip acadèmic del grau de Llengua i Literatura Catalanes ha preparat una nova activitat en col·laboració amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Es tracta d’una taula rodona que, sota el títol Més enllà de la classe de català: socialitzar-se en català a l’institut i amb la moderació de la professora Maite Puigdevall, tindrà lloc de manera virtual el proper 19 de novembre, dijous, a les 18.00 h. Els interessats podeu inscriure-us-hi, gratuïtament, aquí.

» Més informació i inscripcions

 

Catorzena Mostra de Fotofilosofia

Organitzada per Ad Hoc-Grup de didàctica de la Filosofia de la SCF, amb la col·laboració del Barcelona Pensa, se celebrarà el dimecres 18 de novembre de 2020 a les 16 hores. L'acte es du a terme com a culminació d'un procés de creació d'una cinquantena de centres educatius d'arreu de Catalunya en el si de les seves classes de filosofia. 

 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.