Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Desembre 2020
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Bon Nadal i feliç 2021!

Des del Col·legi us volem fer arribar els nostres millors desitjos per unes festes de Nadal molt atípiques i especials i esperem que en aquest nou any 2021 la normalitat es pugui tornar a instal·lar a la nostra societat. Us esperem de nou l'any que ve al Col·legi!

» Més informació

 

La Revista del 2020 al vostre abast, en línia i en paper

En aquest número de la revista, del novembre del 2020, podreu llegir articles de fons signats per experts col·laboradors del Col·legi sobre Josep Carner, Joan Perucho, Eduard Fontserè, Alexandre de Riquer, Josep Pallach, Antoni M. Badia i Margarit, Josep Benet, Jeroni d'Estridó i l'Orquestra Pau Casals. Respecte a les ressenyes literàries, incloem critíques de llibres de Sally Rooney, Selma Lagerlöf, Thau TV, Martí Domínguez i Núria Esponellà. Com és habitual, també inclou la secció de "Llibres dels col·legiats".

» Més informació

 

Es posa en marxa l'Escola d'Hivern 2021

Enguany, i en aquest curs tan especial, el Col·legi vol seguir acompanyant els docents oferint-los formació de qualitat i de manera continuada, en format íntegrament virtual i entorn àmbits i aspectes d’interès per a la pràctica docent, aplicables a l’aula. Inici de les inscripcions l'11 de gener.

» Més informació i inscripcions

 

Els col·legiats podeu ser pèrits judicials. Informeu-vos-en

Els pèrits judicials han de ser llicenciats experts en una àrea professional determinada, amb una àmplia experiència en el seu camp de treball; estan, per tant, capacitats per avaluar, emetre informes o dictaminar sobre qüestions relacionades amb els seus coneixements en cas de ser requerits com a experts.

» Més informació i inscripcions

 

Fitxa de declaració de l’activitat docent

La declaració de l’activitat docent és un instrument imprescindible perquè puguem certificar la vostra tasca docent. És per això que trobareu en aquesta pàgina  la fitxa corresponent a l’any acadèmic 2019-2020.

» Més informació

 

Horari especial de Nadal

Arran de les properes festes de Nadal, us recordem que els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener el Col·legi us atendrà amb un horari especial de 9 a 14 h. 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.