Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juny 2021
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Matrícula oberta a l’Escola d’Estiu 2021

Ja tenim obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu del Col·legi. Aquest any els cursos són en línia i ofereixen un ampli ventall de temàtiques i enfocaments. A partir de 70 euros (per a col·legiats), podreu fer-ne dos. Us animem a buscar aquell que fa per vosaltres.

 

» Més informació

 

Aquest juny, nous cursos a la Universitat Sènior

Oferim un nou programa formatiu per al mes de juny dirigit a alumnes de la Universitat Sènior del Col·legi. Presentem tres àrees temàtiques: història de l'art, literatura i humanitats. Sis hores per fer un tast en temes tan diversos com ara els compositors russos, les dones artistes, els canvis geopolítics o les obres mestres de la literatura moderna.

» Més informació

 

La Universitat Sènior 2021-2022 es posa en marxa

Ja és a punt la desena edició dels cursos de la Universitat Sènior, destinats a col·legiats i titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos –pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista– són en format presencial i/o virtual, duren 50 hores i es fan d'octubre a maig. Inscripcions obertes!

» Més informació

 

Nova edició del Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 40a edició dels Premis Arnau de Vilanova que s'atorguen als millors treballs que versen sobre filosofia. Hi ha tres categories de premis (una per a professorat i dues per a estudiants), i el límit per presentar-s'hi és el 2 de juny de 2021 a les 20 h. El veredicte es farà públic el 7 de setembre a la web. I el lliurament de guardons serà el 21 de setembre a la seu del Col·legi. Consulteu-ne les bases.

» Més informació

 

Premi batxillerat de Víctor Grífols

La Fundació Víctor Grífols ha convocat aquest any tres premis per a treballs de recerca sobre bioètica. Hi podran participar alumnes de batxillerat que hagin fet el treball durant el curs acadèmic 2020-2021 en centres de secundària, públics, privats o concertats de Catalunya. El termini de presentació és el 31 de maig.

» Informació i inscripcions

 

Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2021! La cita anual de referència per als professionals de la docència per reconèixer el treball dels docents, centres, institucions i empreses, per promoure l'orientació acadèmica i professional, en qualsevol etapa escolar. Podeu presentar els vostres projectes abans del 15 de juliol del 2021.

» Més informació

 

Oberta la VI edició dels Premis de la Fundació DomusVi

Els premis de la Fundació DomusVi s'atorguen per reconèixer el compromís social de qui busca millorar la qualitat de vida de persones grans i dependents. La inscripció està oberta fins al 31 d'agost. Doneu-hi un cop d'ull: s'hi premien iniciatives tant de primària i secundària com de batxillerat i FP.

» Informació i inscripcions

 

Jornades Internacionals d'Estudi Centenari Jordi Pere Cerdà

El 3 i 4 de juny l'Institut d'Estudis Catalans acollirà les jornades "La brasa d'una llengua" en homenatge a l'escriptor i poeta nord-català Jordi Pere Cerdà organitzades amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes. Les jornades reuniran especialistes d'universitats dels Països Catalans i de França  i l'assistència és gratuïta oberta a tothom amb inscripció prèvia.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.