Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juliol 2021
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Conferència de cloenda de l'Escola d'Estiu 2021

Quins reptes planteja la nova llei d'educació? Juan Manuel Moreno Olmedilla, especialista en educació del Banc Mundial i professor titular de la UNED, oferirà una perspectiva global de l'educació a la conferència de cloenda de l'Escola d'Estiu, el dimarts 20 de juliol a les 10 h. 

» Ja us podeu inscriure!

 

Tot a punt per a la Universitat Sènior 2021-22!

El proper octubre arriba la desena edició de la Universitat Sènior amb moltes novetats. Cursos destinats a col·legiats i titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos –pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista– són en format presencial i/o virtual, duren 50 hores i es fan d'octubre a maig. Inscripcions obertes!

» Informació i inscripcions

 

Sortides culturals de l'Universitat Sènior

Retrobem-nos un altre cop! Aquest curs comencem amb una novetat per trobar-nos més enllà de les aules i les pantalles. Per això, hem programat un seguit de sortides culturals molt interessants per Barcelona i Girona en grups reduïts. Seran visites guiades per experts en diferents àmbits i d'una durada de mig dia o dia sencer segons el recorregut.

» Informació i inscripció

 

Entrevista a Pilar Benejam i Arguimbau

Nascuda a Ciutadella (Menorca 1937), el 1961 es graduà en Magisteri a l'Escola de les Illes Balears, el 1966 es llicencià en pedagogia i el 1972 en història a la Universitat de Barcelona. Membre de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, Va treballar a l'Escola Costa i Llobera i a l'Escola Talitha des dels anys 64 al 75.

» Entrevista completa

 

Primera edició dels premis de treball de fi de màster

Convoquem la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat, en col·laboració amb les universitats catalanes que imparteixen el Màster en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes.

» Més informació

 

Comencen els cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? Nosaltres t'hi ajudarem. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te orientació i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. L'objectiu és proporcionar pautes estratègiques per preparar el temari i donar recursos didàctics per a la defensa de la programació i superar el supòsit pràctic. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

» Informació i inscripció

 

9a edició del Màster de Mediació

El Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.

» Informació i inscripció

 

Converses pedagògiques

El Col·legi i la Fundació Pallach iniciem un seguit de converses pedagògiques per fomentar el debat al voltant de la tasca docent i l'activitat dels professionals de l'educació. La primera d'aquestes converses es va fer coincidint amb la conferència d'inauguràcio de l'Escola d'Estiu a càrrec d'Hector Ruiz Martín, biòleg i expert en psicologia cognitiva de la memòria i l'aprenentatge en contextos educatius.

 

» Més informació

 

Agenda 2030

El proper setembre reprenem el cicle de conferències "L'educació, motor de l'Agenda 2030" sobre com des de les aules i l'educació podem contribuir al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU. El cicle consta de quatre sessions amb experts en educació, drets humans, cultura de la pau, desigualtats, emergència climàtica, innovació tecnològica o smart cities.

» Més informació

 

Projectes internacionals + WFATE

Des del Col·legi volem donar-vos a conèixer la publicació de la revista WFATE Journal "The Journal issue (V.4 I.1)" amb el tema: "Learning, Teaching and Teacher Education in a Global Pandemic". S'hi pot accedir des de l'adreça: https://www.worldfate.org/journal.php, des d'on es pot descarregar el volum sencer de la Revista en format pdf. Temàtica molt interessant on hi trobareu articles de professors i experts de Catalunya.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.