Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Setembre 2021
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Iniciem un nou curs!

Comencem un nou curs! Reprenem l'horari habitual d'atenció col·legial per atendre tràmits, dubtes i consultes a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Recorda: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h. També pots contactar amb el Col·legi fora d'horari a través de l'adreça secretaria@cdl.cat.

» Més informació

 

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent de secundària i batxillerat amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

» Ja us hi podeu inscriure!

 

Obrim l'Escola de Tardor!

Ja et pots inscriure a l'Escola de Tardor, que començarà el mes d'octubre amb una àmplia oferta de cursos en línia de 15 h de durada, en diferents àmbits i formats. Enguany, com a novetat, pots escollir entre cursos trimestrals de periodicitat setmanal o cursos intensius de només dues o tres setmanes. Inscripcions obertes!

» Informació i inscripcions

 

Universitat Sènior 2021-2022

Ja està a punt la desena edició dels cursos de la Universitat Sènior, destinats a  titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos estan pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista. En format presencial i/o virtual, duren 50 h i es fan d'octubre a maig. Enguany, a més, també inclou un programa de sortides i rutes culturals. Inscripcions obertes!

» Més informació

 

Premi Arnau de Vilanova

El 7 de setembre es farà públic al web el veredicte dels premis Arnau de Vilanova, que s'atorguen als millors treballs que versen sobre filosofia. Hi ha tres categories de premis (una per a professorat i dues per a estudiants). Enguany, és una edició especial, perquè els premis arriben als quaranta anys d'història. El lliurament de guardons serà el 21 de setembre, en un acte que es farà a la seu del Col·legi.

» Més informació

 

Premis de treball de fi de màster

Fins al 15 de setembre encara hi ha temps per participar en la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat, amb l'objectiu de posar en valor l'esforç que han fet durant un any les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster. Els premis estan organitzats pel Col·legi en col·laboració amb les universitats catalanes que imparteixen el Màster en formació del professorat d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes.

» Més informació

 

9a edició del Màster de mediació

El 16 de setembre es farà la reunió informativa de la 9a edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, organitzat pel Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media,. El Màster combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de les classes taller, per donar les millors eines professionals als participants. Si t'interessa, la reunió serà presencial, a les 18 h, a la seu del Col·legi. 

» Informació i inscripcions

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.