Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Novembre 2021
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Arriba l'Escola d'Hivern!

Ja podeu consultar l'oferta de cursos de l'Escola d'Hivern. Formació contínua de qualitat en diversos àmbits, en format virtual: metodologia, recursos i eines per a l’ensenyament, formació relacionada amb la programació competencial, l’atenció a la diversitat i l’ús de les TIC a l’aula. Places limitades!

» Informació i inscripcions

 

Cursos d'hivern de la Universitat Sènior

Arriben els nous cursos d'hivern de la Universitat Sènior. Cursos de 10 i 20 hores en format presencial i virtual, perquè us continueu formant, d'una manera dinàmica i àgil, en temes específics del vostre interès: història, art, literatura i món actual. Consulteu-ne l'oferta i trobeu el vostre curs. 

» Ja us hi podeu inscriure!

 

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? Us oferim orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent d'educació secundària i batxillerat, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala la qualitat i el rigor en la preparació de cursos des de fa més de quinze anys.

» Més informació

 

Educació i igualtat (Agenda 2030)

Com podem contribuir a reduir les desigualtats socials? Aquesta serà una de les qüestions de la darrera taula rodona del cicle sobre l'Agenda 2030 amb l'educació com a motor de canvi. Sota el títol "Educació i igualtat", la sessió es farà el 23 de novembre a les 18.30 h, en línia i presencial a la seu del Col·legi. 

» Gratuït. Inscriu-t'hi!

 

La memòria històrica a les aules

Com tractem el conflicte i la memòria històrica a les aules? Seminari gratuït en línia adreçat al professorat de secundària i batxillerat per aprofundir en la memòria històrica, la cultura de la pau i els valors democràtics. El seminari es farà l'11 i el 12 de novembre, de 17 a 20 h.

» Gratuït. Reserva la teva plaça!

 

Seminari "On és el grec?"

Seminari en línia i gratuït entorn de l’estat de les humanitats, sovint menystingudes per la nostra societat, en especial de l’ensenyament de les matèries de llatí, grec i cultura clàssica, en perill d’esdevenir residuals a l’educació secundària i al batxillerat. Del 24 al 26 de novembre, de 16 a 19 h.

» Gratuït. Ja us hi podeu inscriure!

 

Cicle de conferències del Liceu

Us convidem a endinsar-vos en la màgia de les òperes de la temporada 2021-2022 del Gran Teatre del Liceu amb el cicle de conferències en línia i gratuït que impartirà el gran expert musical Pol Avinyó. El cicle comença el 24 de novembre amb l'obra Rigoletto, de Giuseppe Verdi.

» Gratuït. Places limitades!

 

Presentació de "Guia de Grècia"

El Col·legi i Llibres de l'Índex us conviden a la presentació de l'edició bilingüe grec-català d'una obra única que ens descobreix troballes arqueològiques de l'antiga Grècia. La presentació anirà a càrrec del traductor Joan Alberich, el dimecres 10 novembre, a les 18.30 h, a la seu del Col·legi.

» Reserva la teva plaça!

 

Vols formar-te en mediació i gestió de conflictes?

Si vols formar-te en una professió de futur, us oferim el màster de Mediació i Gestió Col·laborativa de Conflictes. Ja us podeu inscriure a la pròxima edició, que començarà el gener del 2022. El màster té una durada de 300 hores i està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya.

» Més informació

 

Festival de filosofia Barcelona Pensa 2021

El Col·legi participa en la vuitena edició de Barcelona Pensa, el festival de filosofia que organitza la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. L'objectiu és difondre, apropar i transmetre la filosofia amb diverses activitats gratuïtes. Tindrà lloc del 17 al 19 de novembre.

» Gratuït. Més informació

 

Olimpíada de Biologia de Catalunya

Ja s'ha obert el termini d'inscripció per a la XII Olimpíada de Biologia de Catalunya, que se celebrarà de forma presencial el 5 de febrer de 2022 amb l'objectiu de premiar l'interès i l'esforç de l'alumnat per aprendre biologia. Hi poden participar tots els alumnes de Catalunya que fan el segon curs de batxillerat.

» Informació i inscripcions

 

Curs d'alfabetització mediàtica

Aquest curs es centra en la desinformació (MOOC Disinformation Step by Step), amb una durada de quatre setmanes. 

Permet implementar accions contra la desinformació.

Un curs amb el suport de la Comissió Europea, el Ministeri francès de Cultura i l'Organització Internacional de la Francofonia.

 

» Gratuït. Informació i inscripció

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.