Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Gener 2022
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Escola d'Hivern

Consulteu l'oferta formativa de l'Escola d'Hivern i escolliu el vostre curs! Formació contínua de qualitat en diversos àmbits, en format virtual: metodologia, recursos i eines per a l’ensenyament, formació relacionada amb la programació competencial, l’atenció a la diversitat i l’ús de les TIC a l’aula. Places limitades!

» Informació i inscripció

 

Prepara't per a les oposicions!

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? Us oferim orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent d'educació secundària i batxillerat, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala la qualitat i el rigor en la preparació de cursos des de fa més de quinze anys.

» Informació i inscripció

 

Nous cursos d'hivern de la Universitat Sènior

Arriben els nous cursos d'hivern de la Universitat Sènior. Cursos de 10 h i 20 hores en format presencial i virtual, perquè us continueu formant, d'una manera dinàmica i àgil, en temes específics del vostre interès: història, art, literatura i món actual. Consulteu-ne l'oferta i trobeu el vostre curs! 

» Informació i inscripció

 

Un món en transformació, els reptes globals del segle XXI

Us proposem un seminari de quatre sessions per tractar els temes cabdals del món actual: la revolució tecnològica, la crisi energètica, les noves potències emergents, l'envelliment d'Europa o la crisi de les seves institucions. Seminari en línia a càrrec de l'expert en geopolítica internacional, Jordi Molina. 

» Inscriu-t'hi!

 

Vols formar-te en mediació i gestió de conflictes?

Si vols formar-te en una professió de futur, us oferim el màster de Mediació i Gestió Col·laborativa de Conflictes. Ja us podeu inscriure a la pròxima edició, que començarà el gener del 2022. El màster té una durada de 300 hores i està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya.

» Informació i inscripció

 

Cicle de conferències del Liceu

Us convidem a endinsar-vos en la màgia de les òperes de la temporada 2021-2022 del Gran Teatre del Liceu amb el cicle de conferències, en línia i gratuït, que impartirà el gran expert musical Pol Avinyó. La pròxima conferència serà sobre Pelléas et Mélisande, el 16 de febrer.

» Gratuït. Inscriu-t'hi!

 

Convocats els Premis d'educació Josep Pallach

Ja s'ha obert la convocatòria per participar en els Premis d'educació 2021-2022 de la Fundació Josep Pallach, amb la col·laboració del Col·legi de Doctors i Llicenciats. Els Premis volen reconèixer projectes, experiències, articles periodístics i obres de narrativa curta en l'àmbit de l'educació, el compromís social o valors com els drets humans, la democràcia i l'educació per la pau.

» Més informació

 

Exporecerca Jove 2022

El mes de març vinent torna l'Exporecerca Jove, la fira internacional de recerca juvenil més important d'Europa. La fira, que es farà a Barcelona, està adreçada a estudiants de secundària i batxillerat, i el Col·legi és una de les entitats patrocinadores.

» Informació i inscripció

 

10è aniversari de la Intercol·legial

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha commemorat els deu anys de la seva constitució amb un acte que ha posat de manifest la seva consolidació com a entitat representativa del món professional de Catalunya. Actualment, aplega més de 100 corporacions professionals i més de 250.000 persones col·legiades de tots els sectors.

» Més informació

 

Per Reis, regala cultura!

Si voleu idees per als Reis d'Orient, el Col·legi us ajuda amb una promoció especial per als nous cursos d'hivern del 2022. Consulteu l'oferta de cursos d'art, literatura, història, mitologia i geopolítica a preus especials. Cursos de 10 h i 20 h en format presencial i virtual per oferir-vos una formació continua de qualitat. 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Reps aquest Full virtual perquè t’has subscrit en el COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS EN FILOSOFIA I LLETRES I EN CIÈNCIES DE CATALUNYA o per mitjà de la seva web http://es.cdl.cat/. Si no vols seguir rebent aquestes comunicacions o Full virtual, si us plau fes clic aquí  o envia’ns una comunicació per escrit a través del correu electrònic secretaria@cdl.cat amb la Ref. “Baixa” i tramitarem el teu dret d’oposició i sol·licitud específica de baixa del servei. Si en vols més informació, consulta l’avís legal i política de privacitat de la nostra web.