Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Maig 2022
El Col·legi dels docents i dels professionals de la cultura


Destacats
 

Arriba la 49a Escola d’Estiu!

Ja tenim a punt a la nova Escola d'Estiu, adreçada als docents. Enguany hem recuperat els cursos presencials, combinats amb els semipresencials i en línia. Tractarem diverses temàtiques, perquè els docents es continuïn formant en la seva especialitat, coneguin noves metodologies d'aula i com millorar la comunicació, tant amb els alumnes com amb les famílies, i adquireixin eines de millora personal. Inscriviu-vos-hi!

» Informació i inscripció

 

Joan Domènech Moner, Premi Ramon Fuster 2022

El dimarts 24 de maig, tindrà lloc el lliurament del Premi Ramon Fuster, que es concedeix a col·legiats de reconegut prestigi social que s’hagin distingit en el món educatiu i cultural. En aquest edició s'ha premiat Joan Domènech Moner, mestre i historiador, en reconeixement a la seva trajectòria pedagògica, cívica, cultural i política al servei del país i de la llengua i la identitat catalanes. Presidirà l’acte Mariangela Vilallonga, presidenta de la Fundació Prudenci Bretrana, i la glossa del premiat anirà a càrrec de Francesc Danès, president del Consell de Redacció de La Revista del Col·legi.

» Més informació

 

XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

S'ha obert la convocatòria dels Premis de Filosofia Arnau de Vilanova 2022, adreçats a professors d’ensenyament secundari i a alumnes de batxillerat i universitaris. Els Arnau de Vilanova s'han consolidat com els premis per a estudiants de secundària més antics de Catalunya, i els únics premis del país dedicats a l’experiència didàctica de la filosofia. Podeu aportar els vostres treballs fins al dimarts 14 de juny de 2022, a les 20 hores. 

 

» Participeu-hi!

 

II Premis de treballs de fi de màster

Ja és oberta la convocatòria de la segona edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat, que volen posar en valor l’esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster, independentment de l’especialitat, dels quals es valora especialment els aspectes innovadors, professionalitzadors i deontològics. S'hi poden presentar treballs fins al 30 de setembre de 2022.

» Informació i inscripció

 

11a Universitat Sènior 2022-2023

Estem acabant la programació de l'11a Universitat Sènior per al curs 2022-2023, curulla de propostes que de ben segur satisfaran les ganes de continuar formant-vos. Cursos de 50, 20 i 10 hores, a més de cursos d'anglès i altres activitats, en format presencial i virtual. 

» Inscripcions obertes a partir de 12 de maig!

 

Escola d’Estiu Sènior

Ja hem deixat enrere l’hivern, i el solet ens convida a sortir i a continuar aprenent... Conscients del vostre neguit, ja tenim a punt l’oferta formativa de la II Escola d’Estiu Sènior, durant el mes de juny: cursos intensius de quatre sessions de durada sobre estimulants temàtiques que, de ben segur, no us heu de perdre.

» Us animem a consultar-ne el programa detallat i a inscriure-vos-hi!

 

Arts aplicades i decoratives al Modernisme

Us apassiona el Modernisme? No us perdeu el nou curs de quatre hores de durada, els dies 12 i 19 de maig, una reinterpretació del Modernisme, com a moment clau en els orígens i la definició del que ara anomenem “cultura del disseny”. Inclou una conferència de Mireia Freixa, "Arts decoratives al Modernisme" i una visita guiada a l’exposició "El Modernisme. Cap a la cultura del disseny", del Museu del Disseny de Barcelona.

» Inscripcions obertes!

 

IV Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació

Aquesta nova edició del Seminari, que tindrà lloc a Girona, està especialment adreçat a famílies, professors, psicòlegs, pedagogs i professionals que treballen en el camp de la docència. Comptarà amb la participació d'experts en l'àmbit de l'educació i la neurociència, que analitzaran els aspectes fonamentals del desenvolupament humà des del naixement fins a l'etapa adulta. Els col·legiats es poden beneficiar d'un 10 % de descompte en l'import de la matrícula (aplicable al format presencial complet: divendres + dissabte). 

» Per a més informació

 

Renda i patrimoni 2021

Com cada any, el Gabinet Sellarès es posa a disposició dels col·legiats per fer les declaracions de la renda i patrimoni del 2021, amb un cost avantatjós. Per a un millor servei, s’ofereix la modalitat de renda per mitjans telemàtics (correu electrònic, telèfon o videoconferència). Les declaracions es poden presentar del 6 d'abril fins al 30 de juny, excepte en el cas de domiciliació de l’import a ingressar, que finalitza el 27 de juny. Per a més informació, consulteu el nostre web.

» Més informació

 

www.cdl.cat

Rebeu el Full virtual del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya perquè hi esteu subscrits o per mitjà del web http://es.cdl.cat/. Si no voleu seguir rebent les nostres comunicacions, si us plau cliqueu aquí o envieu-nos un correu a secretaria@cdl.cat amb la referència “Baixa” i tramitarem el vostre dret d’oposició i la sol·licitud específica de baixa del servei. Si voleu més informació, consulteu la política de privacitat del nostre web.