Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Juliol 2022

El Col·legi de docents
i professionals de la culturaDestacats
 

49ª Escola d’Estiu

Més de 800 inscrits.
Últimes places dels cursos que s’inicien el 6, 8 o 11 de juliol.

Ja ha engegat la nova Escola d'Estiu, adreçada als docents. Enguany hem recuperat els cursos presencials, combinats amb els semipresencials i en línia. Tractarem diverses temàtiques, perquè els docents es continuïn formant en la seva especialitat, coneguin noves metodologies d'aula i com millorar la comunicació, tant amb els alumnes com amb les famílies, i adquireixin eines de millora personal. 

» No et quedis sense plaça!

 

1ª Escola d’Estiu Josep Pallach

En el marc de la 49 Escola d’Estiu, us presentem la novetat de la 1a Escola d’Estiu Josep Pallach, a les comarques gironines, una iniciativa conjunta de la Fundació Josep Pallach i el Col·legi. L'oferta de cursos pretén ajudar el professorat a conèixer millor l'entorn on desenvolupa la seva tasca i proporciona activitats complementàries de formació.

» Informació i inscripció

 

Cursos de preparació per a les proves d'oposició

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? Nosaltres t'hi ajudarem. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te orientació i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. L'objectiu és proporcionar pautes estratègiques per preparar el temari i donar recursos didàctics per a la defensa de la programació i superar el supòsit pràctic. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

» Més informació

 

Curs d’especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes

T’agradaria incorporar-te de manera professional al món de la mediació? En aquest curs adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i podràs accedir al Registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i al Registre de Professionals i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia. Curs pràctic, capacitador i professionalitzador, de 240 h, que inclou una part general (120 h), i dos mòduls de 60 h en els àmbits familiar i ciutadania, necessaris per a l'homologació del curs. 

» Més informació

 

Universitat Sènior 2022-2023

Retrobem-nos un altre cop! La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys.

» Informació i inscripcions

 

II Premis de treball de fi de màster (2022/2023)

Nova convocatòria! Amb aquests premis el Col·legi vol posar en valor l’esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster, independentment de l’especialitat, dels quals es valora especialment els aspectes innovadors, professionalitzadors i deontològics.

Recordeu!: Teniu fins al 30 de setembre de 2022 per presentar els vostres treballs.

 

» Informació i inscripció

 

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2022!

Els Premis Educaweb celebren el 15è aniversari llançant una nova categoria per reconèixer l'orientació en la formació professional. Uns premis per reconèixer el treball que duen a terme els professionals, els centres, les institucions i les empreses, i per promoure l'orientació acadèmica i professional com a bé públic i d'accés universal. Podeu presentar els vostres projectes abans del 15 de juliol de 2022.

 

 

» Consulteu les bases!

 

Publicades les resolucions del concurs de mèrits d’ocupació pública

El 13 de juny, s’han publicat al DOGC les resolucions de convocatòria del concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública per al personal funcionari i personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (Resolució PRE/1820/2022, per al personal funcionari, i Resolució PRE/1821/2022, per al personal laboral). Els formularis d’inscripció i tota la informació relacionada estarà disponible a l’apartat de Concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació del web de la Generalitat de Catalunya. 

» Més informació

 

El Col·legi i Barcelona + Sostenible

El Col·legi forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys. Aquest any continuem amb el pla d'acció sostenible i amb la proposta d'actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector. Tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat, i fent aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, i aconseguim un valor afegit i una distinció amb altres activitats i empreses. Oferim el nostre acompanyament als qui estigueu interessats en l’execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

 

» Més informació

 

CCCB: oferta per als col·legiats

Aprofiteu l’oferta del CCCB per al col·legiats, per assistir gratuïtament als debats i entrades amb cost reduït als debats i les exposicions. Cal contactar amb el Col·legi si esteu interessats en alguna d’aquestes activitats (info@cdl.cat). Us animem a subscriure-us a la seva newsletter per estar al dia de tota la programació. No us ho perdeu! Places limitades!

 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Rebeu el Full virtual del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya perquè hi esteu subscrits o per mitjà del web http://es.cdl.cat/. Si no voleu seguir rebent les nostres comunicacions, si us plau cliqueu aquí o envieu-nos un correu a secretaria@cdl.cat amb la referència “Baixa” i tramitarem el vostre dret d’oposició i la sol·licitud específica de baixa del servei. Si voleu més informació, consulteu la política de privacitat del nostre web.