Si no veu correctament aquest correu, faci clic aquí

Setembre 2022

El Col·legi de docents
i professionals de la culturaDestacats
 

Escola de Tardor 2022

Us presentem una nova edició de l’Escola de Tardor del Col·legi. Aquest any us oferim formació adreçada específicament al nou desplegament curricular: cursos de llengua i literatura, ciències socials, metodologia, ciències experimentals i anglès. D’octubre a desembre del 2022.

 

» Inscripcions obertes!

 

Cursos de preparació per a les proves d'oposició

Tens pensat presentar-te a oposicions? El Col·legi t'hi acompanya. T'ajudarem a aprofundir en el temari i en l'elaboració i la defensa de les unitats didàctiques, amb un assessorament personalitzat. Cursos de 80 hores: Llengua i literatura catalanes; Llengua i literatura castellanes; Cultura i llengües clàssiques; Geografia i història, i Física i química. Us hi esperem!

 

» Més informació

 

Curs d’especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes

T’agradaria incorporar-te de manera professional al món de la mediació? En aquest curs adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i podràs accedir al Registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i al Registre de Professionals i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia. Curs pràctic, capacitador i professionalitzador, de 240 h, que inclou una part general (120 h), i dos mòduls de 60 h en els àmbits familiar i ciutadania, necessaris per a l'homologació del curs.

 

» Més informació

 

Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

 

» Informació i inscripcions

 

II Premis de treball de fi de màster (2022-2023)

Nova convocatòria! Amb aquests premis el Col·legi vol posar en valor l’esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster, independentment de l’especialitat, dels quals es valora especialment els aspectes innovadors, professionalitzadors i deontològics.

Recordeu!: Teniu fins al 30 de setembre de 2022 per presentar els vostres treballs.

 

» Informació i inscripció

 

Acte de lliurament del Premi Arnau de Vilanova

Els premis de filosofia Arnau de Vilanova, que enguany celebra la 41a edició,  volen reconèixer els millors treballs de filosofia en tres categories diferents: per a professors d’ensenyament secundari, per a estudiants de grau, màster universitari i doctorat, i per a alumnes de batxillerat. Els premis tenen la col·laboració de la revista Valors i del Gran Teatre del Liceu. La decisió del jurat dels premis es farà públic el 15 de setembre al web del Col·legi. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 28 de setembre a la seu del Col·legi, a les 18.30 h. Hi sou tots convidats!

» Més informació

 

XXIV Jornada de Mediació: El futur de les professions mediadores està en els MASC

El Col·legi organitza, el 30 de setembre, juntament amb la Fundació Internacional Olof Palme i la Universitat de Barcelona, la XXIV Jornada de Mediació: El futur de les professions mediadores està en els MASC, patrocinada per Logos Media i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Inscripcions a info@fiop.net.

 

» Més informació

 

Premi a la divulgació en matemàtiques Albert Dou

El premi Albert Dou és un premi de la Societat Catalana de Matemàtiques inclòs en el cartell de premis de l'IEC. Amb una dotació de 2.500 euros, s'ofereix a l’autor/a o als autors d’un treball publicat o elaborat en els darrers dos anys (2021 i 2022), en català, que contribueixi a fer visible la importància de la matemàtica en el nostre món. El termini per a la presentació dels treballs és de l'11 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, a les 13 hores.

» Per a més informació

 

Primer Concurs universitari de vídeos educatius de matemàtiques

Impulsat pel projecte Numerical Factory, el concurs és obert a estudiants i professors universitaris dels Països Catalans, així com a professors de secundària.

Cal que els vídeos siguin vídeos d’animació. El premi és obert des del 13 de juliol del 2022 fins al 25 de novembre de 2022.

 

» Més informació

 

CCCB: oferta per als col·legiats

Aprofiteu l’oferta del CCCB per al col·legiats, per assistir gratuïtament als debats i entrades amb cost reduït als debats i les exposicions. Cal contactar amb el Col·legi si esteu interessats en alguna d’aquestes activitats (info@cdl.cat). Us animem a subscriure-us a la seva newsletter per estar al dia de tota la programació. No us ho perdeu! Places limitades!

 

» Més informació

 

Cursos d'alemany del Goethe-Institut Barcelona: descomptes per als col·legiats

El Goethe-Institut, Institut Oficial de Cultura de la República Federal d'Alemanya al món, que fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional, ofereix un 15 % de descompte als nostres col·legiats sobre el preu d'inscripció als cursos d'alemany del quadrimestre d’hivern 2022-2023. Cursos d’alemany estàndard i especials (alemany en línia, cursos presencials a l'Iinstitut, club de conversa, cursos de preparació per als exàmens oficials d’alemany, etc.).

 

 

» Més informació

 

www.cdl.cat

Rebeu el Full virtual del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya perquè hi esteu subscrits o per mitjà del web http://es.cdl.cat/. Si no voleu seguir rebent les nostres comunicacions, si us plau cliqueu aquí o envieu-nos un correu a secretaria@cdl.cat amb la referència “Baixa” i tramitarem el vostre dret d’oposició i la sol·licitud específica de baixa del servei. Si voleu més informació, consulteu la política de privacitat del nostre web.