Més de mil inscrits als cursos de l'Escola d'Estiu 2019

Dimarts 23 d'abril es van obrir les inscripcions, presencials i en línia, a la 46a Escola d'Estiu del Col·legi. Busqueu i remeneu entre els interessants cursos que us proposem i no us quedeu sense plaça! Ja hi ha més de mil inscrits. Consulteu en aquesta página les condicions per als professors sense nomenament al juliol i a l'agost.

Mantingueu viu el vostre anglès amb els nostres cursos intensius d'estiu

Aquest estiu, refresca els teus coneixements d'anglès fent un curs de dues setmanes al Col·legi. Els nostres cursos intensius d'anglès al juliol et permetran practicar la conversa en anglès amb la comprensió i l'expressió orals com a eixos principals.

Brossa i la Colla de Sabadell, al curs "Pensar, llegir i escriure"

Arran de la commemoració enguany del centenari de la colla de Sabadell i de Joan Brossa, la quarta edició del curs "Pensar, llegir i [esc]riure" girarà al voltant del fenomen de les avantguardes artístiques del segle XX, anteriors i posteriors a la Segona Guerra Mundial. D'aquí la tipografia especial aplicada al títol del curs i la referència a l'humor.

Obertes les inscripcions a la Universitat Sènior 2019-2020

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

Aquest estiu tornen els intercanvis d'estudiants amb la Xina

Aquest any, del 7 al 16 de juliol, un grup d'estudiants de la Xina, de la ciutat de Lishui, venen a Barcelona a conviure amb famílies catalanes. I del 18 al 28 de juliol, un grup d'estudiants catalans de diversos centres concertats amb el Col·legi viatjaran a la ciutat de Shenzhen, per aprendre i obrir-se a una cultura tan diferent de la seva.

Ja tenim aquí la nova Agenda amb tota la programació de l'Escola d'Estiu

En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació dels cursos de l'Escola d'Estiu i altres articles molt interessants, entre ells una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona.

Ja s'ha realitzat el sorteig de l'Escola d'Estiu. Felicitats als guanyadors!

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Twitter), el Col·legi ha ofert cinc places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2019 a les persones que en són seguidores. El 18 de juny es va celebrar el sorteig i els guanyadors ja han estat avisats per correu electrònic.

Deixeu-vos assessorar per fer la Declaració de la Renda 2018

Com cada any, Sellarès Assessors ofereix els seus serveis als col·legiats a un preu especial per confeccionar les declaracions de renda i patrimoni corresponents a l'exercici 2018. Poseu-vos-hi en contacte si hi esteu interessats.

Queda inaugurada oficialment la 46a Escola d'Estiu

El 13 de juny, a la tarda, es va celebrar el solemne acte d'inauguració de la 46a Escola d'Estiu del Col·legi, que va comptar amb la conferència ""En els 150 anys de la taula periòdica: la contribució de les dones al seu desenvolupament", a càrrec de Pilar González Duarte.