Horari de la diada de Sant Jordi

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, l'horari d'atenció al públic serà de: 9 a 14 h

Es convoca el XXXVIII Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 38a edició dels Premis Arnau de Vilanova. S'hi poden presentar treballs fins al 15 d'abril. El veredicte es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019.

Per Sant Jordi, llegim! Sentirem les lectures dels tallers de la Sènior

Us convidem a la lectura de textos elaborats al curs "Escriure sobre art per descobrir l'art d'escriure" i al "Taller d'escriptura autobiogràfica" (Universitat Sènior). Serà el 24 d'abril de 2019, a partir de les 16.30 h a la seu del Col·legi.

No us perdeu el cicle en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Segueix el cicle de conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu. La pròxima conferència, a càrrec de Pol Avinyó, se centrarà en l'òpera "Tosca", de Giacomo Puccini i se celebrarà el 8 de maig de 2019, a les 19.30 h a la seu del CDL.

Ja podeu consultar i descarregar la nova Revista

El número 144 de la nostra Revista ha canviat de format. Ja la podeu consultar i descarregar en línia. A la seu del CDL en tenim exemplars físics per als col·legiats i col·legiades que vulguin passar a recollir el seu. Esperem que us agradi!

Aquest hivern continuen els cursos d'oposicions

Dins els cursos de preparació per a les oposicions, al febrer s'inicien els cursos de programació de biologia-geologia, llengua catalana i anglès. Informeu-vos dels horaris i les condicions.

Conferència sobre el compositor Hector Berlioz

Conferència a càrrec de Joan Vives, el 20 de maig, a les 19 h al CDL, sobre Hector Berlioz, compositor que va posar la seva imaginació il·limitada al servei d'una nova concepció magnificent tant del llenguatge musical com de l'orquestració.

Nova conferència de l'Institut de cultures americanes antigues

L'ICAA organitza una nova conferència, titulada "Theobroma cacao, la comida de los dioses. Del cacaohuatl a la xocolatada", a càrrec de Francesco Zoint. Serà el proper 25 d'abril a les 18.30 h. La inscripció és gratuïta.

Celebració de la Junta General del Col·legi de Llicenciats

Dilluns, 18 de febrer, a partir de les 19 h, va tenir lloc la Junta General del Col·legi de Doctors i Llicenciats, d'acord amb el que s'estableix en els estatuts del CDL.