Ja podeu consultar en línia la nova Agenda de primavera

Ens plau presentar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació de l'Escola d'Estiu en línia, el programa de la Universitat Sènior per al curs que ve, informació de jornades passades i futures, articles de fons, una entrevista al gran mestre Josep Vallverdú i molts altres temes que de ben segur seran del vostre interès. Els col·legiats la rebreu ben aviat en paper a casa vostra. Entreu-hi i remeneu!

S'obren les inscripcions a la 47a Escola d'Estiu

Ja tenim obertes les inscripcions de la 47a Escola d'Estiu, enguany íntegrament en línia i amb propostes molt interessants i adaptades als nous temps. Us aconsellem que visiteu el nostre apartat de preguntes freqüents, on podeu trobar les informacions més importants que cal que tingueu en compte.

A partir de dilluns 25 de maig, us atendrem a les oficines del Col·legi amb cita prèvia

Us informem que el Col·legi torna a obrir l'atenció presencial als col·legiats, amb cita prèvia, a partir de dilluns 25 de maig. L'horari d'atenció serà de 9 a 13.30 h i per demanar cita prèvia cal que truqueu al 933170428 o escriviu a secretaria@cdl.cat. Per a la resta de tràmits que no requereixin atenció presencial, podeu adreçar-vos al mateix telèfon i correu electrònic o consultar la nostra web.

Ja tenim a punt la Universitat Sènior 2020-21

La novena edició de la Universitat Sènior ja escalfa motors. A partir del 2 de juny us hi podeu matricular a través de la web, per telèfon o presencialment (amb cita prèvia). Consulteu les novetats i les diferents modalitats de cursos (presencials i en format virtual). No us quedeu sense la vostra plaça!

Us ajudem en la declaració de la renda 2019

Com cada any, el Gabinet Sellarès es posa a la disposició dels col·legiats per a la confecció de les declaracions de la Renda i el Patrimoni del 2019. Poseu-vos-hi en contacte perquè us ajudin a confeccionar-la i presentar-la.

Conferència virtual de Sam Abrams sobre Henry David Thoreau

Us oferim de manera virtual una conferència sobre l'obra del gran filòsof Henry David Thoreau, a càrrec del nostre docent i col·laborador Sam Abrams. Aquesta situació excepcional ens permet poder assistir a aquesta interessant conferència des de casa. Hi esteu tots i totes convidats!