Ja estan obertes les inscripcions de l'Escola d'Estiu 2019

Dimarts 23 d'abril s'han obert les inscripcions, presencials i en línia, a la 46a Escola d'Estiu del Col·legi. Busqueu i remeneu entre els interessants cursos que us proposem i no us quedeu sense plaça! Consulteu en aquesta página les condicions per als professors sense nomenament al juliol i a l'agost

Obertes les inscripcions a la Universitat Sènior 2019-2020

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

Brossa i la Colla de Sabadell, al curs "Pensar, llegir i escriure"

Arran de la commemoració enguany del centenari de la colla de Sabadell i de Joan Brossa, la quarta edició del curs "Pensar, llegir i [esc]riure" girarà al voltant del fenomen de les avantguardes artístiques del segle XX, anteriors i posteriors a la Segona Guerra Mundial. D'aquí la tipografia especial aplicada al títol del curs i la referència a l'humor.

Aquest estiu tornen els intercanvis d'estudiants amb la Xina

Aquest any, del 7 al 16 de juliol, un grup d'estudiants de la Xina, de la ciutat de Lishui, venen a Barcelona a conviure amb famílies catalanes. I del 18 al 28 de juliol, un grup d'estudiants catalans de diversos centres concertats amb el Col·legi viatjaran a la ciutat de Shenzhen, per aprendre i obrir-se a una cultura tan diferent de la seva.

Sorteig de 5 places de l'Escola d'Estiu. Seguiu-nos a les nostres xarxes socials

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Twitter), el Col·legi ofereix cinc places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2019 a les persones que en siguin seguidores. Consulteu-ne les bases en aquest enllaç.

Ja tenim aquí la nova Agenda amb tota la programació de l'Escola d'Estiu

En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació dels cursos de l'Escola d'Estiu i altres articles molt interessants, entre ells una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona.

Conferència "Ètica professional: reptes nous i de sempre"

Us convidem a la conferència que organitza la Sectorial Social d'Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial. La conferència anirà a càrrec de Joan Manuel del Pozo, professor emèrit de Filosofia i síndic de la Universitat de Girona, i se celebrarà el proper 6 de juny a les 18.30 h.

Ja podeu consultar i descarregar la nova Revista

El número 144 de la nostra Revista ha canviat de format. Ja la podeu consultar i descarregar en línia. A la seu del CDL en tenim exemplars físics per als col·legiats i col·legiades que vulguin passar a recollir el seu. Esperem que us agradi!

Us convidem a la conferència inaugural de la 46a Escola d'Estiu

El proper 13 de juny, a les 18.30 h, se celebrarà la conferència inaugural de l'Escola d'Estiu, titulada "En els 150 anys de la taula periòdica: la contribució de les dones al seu desenvolupament", a càrrec de Pilar González Duarte, membre de l'IEC i catedràtica jubilada del Departament de Química de la UAB.