Tota l'activitat del CDL queda suspesa, i les nostres oficines tancades al públic

Seguint les indicacions del Departament de Salut, tots els cursos, actes i jornades del CDL queden suspesos, a causa de la incidència del COVID19 a Catalunya. També us informem que les nostres oficines queden tancades al públic fins a nou avís. Si us heu de posar en contacte amb nosaltres, escriviu-nos a secretaria@cdl.cat o truqueu al 609 578 381.

La Prova d'Accés a la Universitat queda ajornada al 7, 8 i 9 de juliol

El Govern i les universitats de Catalunya han acordat en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) les noves dates de celebració de les diferents proves d'accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària, així com les bases per a la flexibilització de l'opcionalitat en les matèries de la PAU 2020.

La convocatòria del concurs d'oposició s'ajorna a la tardor

El Departament d'Educació ha decidit avui ajornar la convocatòria d'oposicions docents al proper mes de setembre. Ho ha fet durant una reunió mantinguda amb els representants dels sindicats de la mesa sectorial. La convocatòria es manté dins l'any 2020 i les persones seleccionades seran nomenades funcionaris en pràctiques al setembre de l'any 2021, tal com estava previst.

XXXIX edició del Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Es convoca la 39a edició dels Premis Arnau de Vilanova, que s'atorguen als millors treballs centrats en la matèria de filosofia. El fet de la seva continuïtat és una prova de l'acceptació que ha tingut, durant aquests trenta-nou anys, per part de professors i alumnes. El termini de presentació de treballs queda ajornat fins al 14 de juliol i el lliurament de premis es farà el 17 de setembre.

Ajornada la conferència en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

A causa de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19, us informem que la propera conferència de Pol Avinyó en col·laboració amb el Liceu i dedicada l'òpera "Carmen" de Georges Bizet prevista el 6 de maig queda pendent de nova data. Un n'informarem així que puguem tenir una nova data disponible.

I Jornades de Didàctica de les Ciències Socials

Les I Jornades de Didàctica de les Ciències Socials, els dies 2 i 3 d'octubre, adreçades a docents de secundària, tenen l'objectiu de crear un espai de reflexió sobre l'ensenyament de l'ampli camp de les Ciències Socials, així com d'un intercanvi d'experiències d'aula sobre l'ensenyament de la matèria.