No us perdeu la conferència sobre l'Antic Egipte

El proper 18 de febrer us convidem a assistir a la conferència "Egipte, més enllà dels faraons", que tindrà lloc a la nostra seu a les 18.30 h. En aquesta conferència descobrirem, de la mà de l'egiptòloga Susana Alegre, la quotidianitat del món egipci, les seves creences, les supersticions i la societat, més enllà de la visió faraònica que tots coneixem. Una nova mirada sobre l'apassionant cultura egípcia.

Convocatòria d'oposicions per a l'ingrés i accés a la funció pública docent

Us informem que s'ha publicat la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats. S'obre convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent de 5.000 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Educació.

III Jornades sobre l’ensenyament de les ciències a infantil i primària a Lleida

Ja tenim a punt el programa de les III Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària, que se celebraran al CaixaForum de Lleida els propers dies 21 i 22 de febrer de 2020. Una oportunitat excepcional per conèixer noves metodologies d'ensenyament de les ciències i per compartir experiències amb altres col·legues.

Nova conferència en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

El 4 de març de 2020 us oferim una nova conferència en col·laboració amb el Liceu. En aquesta ocasió, Pol Avinyó ens parlarà de l'òpera "Lohengrin" de Richard Wagner. La besneta del compositor estrena producció al Liceu amb les millors veus wagnerianes

Nou programa de mentoria professional per a joves

Les assessores laborals del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona s'han posat en contacte amb el Col·legi per explicar-nos un programa de mentoria professional per a joves que estan portant a terme des de l'Assessoria Laboral i l'Assessoria Acadèmica.

XIV Jornades de didàctica de les llengües clàssiques

Amb el títol "XIV Jornades de didàctica de les llengües clàssiques. Baetulo: una realitat ben viva al segle XXI", se celebren, els propers dies 13 i 14 de març aquestes jornades, que volen ser un espai de trobada del professorat de clàssiques i una ocasió d'intercanvi de projectes i de bones experiències d'aula al voltant de l'ensenyament de les llengües i la cultura clàssica.