Presentació de la biografia de Ramon Fuster i Rabés

Dijous 23 de gener es va dur a terme la presentació de la biografia de Ramon Fuster, escrita pel periodista i escriptor Genís Sinca, i publicada per Pagès editors. Hi van intervenir Josefina Cambra, exdegana del CDL, Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors, Genís Sinca, autor del llibre, Maria Fuster, filla de l'homenatjat, i Francesc Vilaró, secretari general de Cultura.

Convocatòria d'oposicions per a l'ingrés i accés a la funció pública docent

Us informem que s'ha publicat la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats. S'obre convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent de 5.000 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Educació.

III Jornades sobre l’ensenyament de les ciències a infantil i primària a Lleida

Ja tenim a punt el programa de les III Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària, que se celebraran al CaixaForum de Lleida els propers dies 21 i 22 de febrer de 2020. Una oportunitat excepcional per conèixer noves metodologies d'ensenyament de les ciències i per compartir experiències amb altres col·legues.

Nova conferència en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

El 29 de gener, a les 18.30 h a la sala Ramon Fuster del Col·legi l'expert en òpera Pol Avinyó ens parlarà de la propera estrena del Gran Teatre del Liceu, "La Clemenza de Tito", de Wolfgang Amadeus Mozart, que estarà en cartell del 19 de febrer al 29 d'abril. Estrenada a Praga, l'última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós, en el context d'un drama ambientat a la Roma del segle I dC.

El número 145 de la Revista ja està disponible en paper i en línia

Hem penjat a la web el número 145 de la Revista del Col·legi, i ja el tenim en paper a les nostres oficines. Si passeu pel Col·legi us en podeu endur un exemplar de franc. Esperem que gaudiu dels magnífics articles dels àmbits de les humanitats i les ciències que estem segurs que seran del vostre interès. Bona lectura!

Presentació del llibre de Maribel Pendàs il·lustrat per Pilarín Bayés

El proper 30 de gener, a les 18.30 h, es presentarà al CDL el llibre "Tradición, piel y arte. La familia Zaragoza. Cien años de historia: 1882-1982", de Maribel Pendàs, Juan Javier Zaragoza i Carmen Zaragoza. Serà a càrrec de Maribel Pendàs i la gran il·lustradora Pilarín Bayés.