A punt l'Escola de Tardor 2021!

Ja us podeu inscriure a l'Escola de Tardor que començarà el proper mes d'octubre amb una àmplia oferta de cursos en línia de 15 h de durada en diferents àmbits i formats. Enguany, com a novetat, podeu escollir entre cursos trimestrals de periodicitat setmanal o cursos intensius de només dues o tres setmanes. Inscripcions obertes!

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent de secundària amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Universitat Sènior 2021-22

Ja és a punt la desena edició dels cursos de la Universitat Sènior, destinats a col·legiats i titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos estan pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista. En format presencial i/o virtual, duren 50 hores i es fan d'octubre a maig. Inscripcions obertes!

Premis de treball de fi de màster

Ja s'ha convocat la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat en col·laboració amb les universitats catalanes per reconèixer els millors treballs de totes les especialitats, valorant-ne la perspectiva professional i els aspectes innovadors i deontològics. El termini de presentació és el 15 de setembre.

Obert el Màster de Mediació 2021-22

Ja us podeu inscriure a la 9a edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes del curs 2021-22. Una oportunitat per adquirir les habilitats i tècniques d'una nova professió amb futur. Amb una durada de 300 hores i sessions en línia i classes-taller, el Màster està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya. Inici: octubre 2021.

Converses pedagògiques

El Col·legi i la Fundació Pallach s'uneixen per fomentar el debat pedagògic amb l'organització de diverses converses entre experts de primer nivell al llarg del curs. La primera de les converses es va fer a Palafrugell coincidint amb la inauguració de l'Escola d'Estiu a càrrec d'Hector Ruiz Martín, biòleg i expert en psicologia cognitiva de la memòria i l'aprenentatge.