Nova edició del Màster de mediació en col·laboració amb Logos Media

Aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.

Jornades sobre l'ensenyament de llengua i literatura

Les jornades, enguany en la cinquena edició, tenen l'objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre el periodisme i els mitjans de comunicació a les aules de secundària. Se celebraran els dies 13 i 14 de desembre a la seu del Col·legi. Amb ponents de luxe, com ara Salvador Alsius i Màrius Serra, entre molts altres.

Oberta la inscripció al XV Fòrum Auriga, a Cervera aquest novembre

Ja s'ha obert la inscripció al XV Fòrum Auriga, que se celebrarà a Cervera els dies 16 i 17 de novembre. Informeu-vos a la seva web sobre el programa complet i les formes d'inscripció. Si sou subscrptors de la revista Auriga, la inscripció és gratuïta.

Consulteu la nostra Agenda per estar al dia de les activitats del CDL

En aquesta agenda podeu trobar un munt de propostes per a tots els gustos, la gran majoria d'entrada gratuïta, que organitzem a la seu del Col·legi. Conferències, jornades, presentacions de llibres, i altres actes en què podeu assistir i participar. Busqueu, remeneu i trieu les propostes que us vinguin més de gust. Estarem encantats de rebre-us!

Tenim a la vostra disposició el servei d'assessoria jurídica

Es tracta d'un servei gratuït per als col·legiats que s'ofereix una tarda a la setmana, els dijous, de 17 a 19 h. Cal demanar hora prèviament trucant al nostre telèfon general. També us recomanem un despatx d'assessoria fiscal amb preus especials per als col·legiats.

Doneu-vos d'alta al portal d'ocupació exclusiu per als col·legiats

Per donar-vos-hi d'alta, cal que entreu al portal i completeu totes les dades que us hi demanen; a partir d'aquest moment, podreu accedir a totes les ofertes disponibles. Els currículums que rebran les empreses estaran acreditats amb el segell del Col·legi.