Pren possessió la nova Junta del Col·legi de Llicenciats

Dilluns 11 de febrer de 2019, a les 18.30 h, a la sala Ramon Fuster del CDL, va tenir lloc l'acte oficial de presa de possessió de càrrecs de la nova Junta del Col·legi per als propers quatre anys.

Nova conferència de l'Institut de cultures americanes antigues

L'ICAA organitza una nova conferència, titulada "El renaixement literari del segle XXI", a càrrec de l'antropòleg Francesc Ligorred. Serà el proper 27 de febrer a les 18.30 h. La inscripció és gratuïta.

Celebració de la Junta General del Col·legi de Llicenciats

Dilluns, 18 de febrer, a partir de les 19 h, va tenir lloc la Junta General del Col·legi de Doctors i Llicenciats, d'acord amb el que s'estableix en els estatuts del CDL.

Al febrer ja es posen en marxa els cursos de l'Escola d'Hivern

Ja s'han publicat a la nostra web els diferents cursos que formaran part de l'Escola d'Hivern, i s'han iniciat les matriculacions. Com sempre, el CDL aposta per la formació continuada durant tot l'any. Esteu atents a les novetats!

Aquest hivern continuen els cursos d'oposicions

Dins els cursos de preparació per a les oposicions, al febrer s'inicien els cursos de programació de biologia-geologia, llengua catalana i anglès. Informeu-vos dels horaris i les condicions

Es convoca el XXXVIII Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 38a edició dels Premis Arnau de Vilanova. S'hi poden presentar treballs fins al 15 d'abril. El veredicte es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019.

Ja podeu consultar i descarregar la nova Revista

El número 144 de la nostra Revista ha canviat de format. Ja la podeu consultar i descarregar en línia. A la seu del CDL en tenim exemplars físics per als col·legiats i col·legiades que vulguin passar a recollir el seu. Esperem que us agradi!

No us perdeu el cicle en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Ja tenim en marxa el nou cicle de conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu. La pròxima conferència, a càrrec de Pol Avinyó, se centrarà en l'òpera "La Gioconda", d'Amilcare Ponchielli i se celebrarà el 20 de març de 2019, a les 19 h a la seu del CDL

Josefina Cambra, entrevistada a la revista Segell de la ICCIC

A l'últim número de la revista Segell, editada per la Institució Cultural del CIC, s'inclou una entrevista a la degana del Col·legi, Josefina Cambra, en la qual desgrana la seva llarga trajectòria com a docent i gestora en temes educatius i la seva feina com a degana del Col·legi