Jornades Estratègies i accions per a contextos educatius discontinus

Arran de la situació excepcional que ha suposat la crisi sanitària de la COVID-19, i ateses les circumstàncies actuals, hem considerat necessari oferir a tot al professorat aquestes jornades per conèixer de prop estratègies i accions per desenvolupar la tasca docent en aquests contextos educatius discontinus, des de la mirada del que ens pot oferir la formació en línia, per tal de facilitar el disseny de solucions reversibles i que flueixin d'un context a un altre.

S'inicien les inscripcions per a l'Escola de Tardor 2020-2021

El proper dilluns 27 de juliol s'inicien les inscripcions per als cursos de l'Escola de Tardor, enguany, i com la d'Estiu, íntegrament en línia. Es tracta, com sempre, de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu les diverses àrees formatives i trobeu el curs o els cursos que s'adapten a les vostres necessitats formatives.

Ja tenim a punt la Universitat Sènior 2020-21

La novena edició de la Universitat Sènior ja escalfa motors. A partir del 2 de juny us hi podeu matricular a través de la web, per telèfon o presencialment (amb cita prèvia). Consulteu les novetats i les diferents modalitats de cursos (presencials i en format virtual). No us quedeu sense la vostra plaça!

S'obren les inscripcions de la vuitena edició del Màster de mediació

El Col·legi i l'entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El 15 de juliol s'obre la matrícula.

Consulteu els horaris d'estiu del Col·legi dels docents

Els mesos de juliol i agost us seguim atenent de manera presencial al Col·legi. Al juliol, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i a l'agost, de 9 a 14 h. #elCDLalvostrecostat

Voleu presentar-vos a oposicions? El CDL us hi pot ajudar

Nova convoctòria de cursos de preparació d'oposicions. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència, tant a l'aula com als tribunals.