El telèfon, una eina per la prevenció del suïcidi

La Fundació Ajuda i Esperança, amb conveni amb l'Ajuntament de Barcelona, va iniciar a l'agost de l'any passat un nou servei per a tots els ciutadans: el Telèfon de Prevenció del Suïcidi.

Us presentem l'oferta de l'Escola d'Hivern d'enguany

Enguany, i en aquest curs tan especial, el Col·legi vol seguir acompanyant els docents oferint-los formació de qualitat i de manera continuada, en format íntegrament virtual i entorn d'àmbits i aspectes d'interès per a la pràctica docent aplicables a l'aula. Inici de les inscripcions l'11 de gener.

La Comissió deontològica del CDL publica el seu primer Apunt

Amb el títol "Responsabilitat individual i cívica: ineludible interdependència", de Begoña Román, iniciem la publicació periòdica dels Apunts deontològics de la professió docent, a càrrec de la Comissió deontològica del Col·legi.

Consulteu i descarregueu-vos el darrer número de la Revista del CDL

En aquest número, el 146, podreu llegir articles de fons signats per experts col·laboradors del Col·legi sobre diverses personalitats relacionades amb la cultura del nostre país. També hi trobareu ressenyes literàries, i, com és habitual, també incloem la secció de "Llibres dels col·legiats".

Carta oberta de la Comissió d'Ensenyament de la Intercol·legial

La Comissió d'Ensenyament de l'Associació Intercol·legial ha redactat una carta oberta adreçada als i les docents arran de la situació que fa mesos ha provocat la pandèmia de la COVID-19. Podeu accedir al text complet fent clic en aquest apartat.

Un any més, podem gaudir del cicle del Liceu

El 18 de novembre es va inaugurar el cicle de conferències d'enguany en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó, amb la coneguda òpera "La Traviata", de Giuseppe Verdi. La propera conferència serà el 13 de gener de 2021, sobre "Les Contes d'Hoffmann" de Jacques Offenbach.