Segueixen obertes les inscripcions per a l'Escola de tardor 2019

Continua obert el període d'inscripció dels cursos de l'Escola de tardor, que començaran a l'octubre i, en funció dels cursos, acabaran entre el novembre i el gener. Cursos que abasten molts camps de la docència i que us ajudaran a seguir-vos formant. No us quedeu sense la vostra plaça!

Apunteu-vos als cursos d'anglès presencial que ofereix el CDL

Al Col·legi tenim un programa d'anglès que va del nivell A1 per a principiants al nivell C1 plus per a estudiants avançats. Cada nivell consta de 80 hores dividides en dos mòduls de quaranta hores. Els nostres cursos presencials són compatibles amb els nostres cursos en línia. Cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació.

Consulteu l'oferta dels cursos de l'aula d'anglès virtual

Es tracta de cursos molt innovadors, que es basen en el Cambridge International Corpus, una extensa base de dades de converses orals i textos escrits per desenvolupar un currículum basat en l'ús real de l'anglès. Introdueixen tècniques de gestió de conversa i d'aprenentatge de vocabulari i ofereixen oportunitats per a la interacció personalitzada centrada en l'aprenent i en la realització de tasques.

Voleu accedir a la professió docent? Cursos de preparació d'oposicions

El Col·legi es posa al vostre servei per oferir-vos ajut i suport en la preparació de les proves d'opisicions amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos. Consulteu les dates d'inscripció i les diferents matèries.

Obertes les inscripcions a la Universitat Sènior 2019-2020

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

Nova edició del Màster de mediació en col·laboració amb Logos Media

Aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El proper dijous 5 de setembre, se celebrarà una sessió informativa a les 18.30 h a la seu del CDL.

VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre se celebren, a l'IEC i l'IQS, aquestes jornades de física i química, que enguany se centren en la celebració de l'Any de la Taula Periòdica dels Elements Químics per commemorar que es compleix el 150è aniversari que el científic rus Dimitri Mendeléiev va establir aquesta taula. Feu clic a l'enllaç per a més informació.

Tornen les conferències en col·laboració amb l'Institut de cultures americanes antigues

Els propers 9 i 19 de setembre us oferim les dues primeres conferències del cicle que organitzem en col·laboració amb l'ICAA (Institut de cultures americanes antigues). Unes conferències totalment gratuïtes que us acostaran a diversos àmbits de les cultures precolombines. Us animem a assistir-hi!

Anoteu-vos les dates del cicle de conferències en col·laboració amb el Liceu

El Col·legi i el Gran Teatre del Liceu oferim un cicle de conferències relacionat amb la seva programació, impartides per l'especialista en òpera Pol Avinyó. Enguany s'hi abordaran les òperes "Cavalleria Rusticana", "Aida", "La Clemenza di Tito", "Lohengrin" i "Carmen", totes elles programades pel Liceu per a aquesta temporada 2019-2020.