Inscripcions obertes de l'Escola d'Hivern

Ja us podeu inscriure als nous cursos del 2022 de l'Escola d'Hivern. Una àmplia oferta de cursos en línia i de qualitat al voltant d'àmbits de la didàctica de diferents matèries: ciències socials, llengua catalana, ciències i matemàtiques. Formació reconeguda pel Departament d'Educació. Consulteu el programa docent i reserveu ja la vostra plaça!

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent d'educació secundària i batxillerat, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Cursos d'hivern de la Universitat Sènior

Arriben els nous cursos d'hivern de la Universitat Sènior, que s'impartiran durant el segon semestre. Cursos de 10 i 20 h en format presencial i/o virtual, perquè us continueu formant, d'una manera dinàmica i àgil, en temes específics del vostre interès, com ara història, art, literatura i món actual. Inscripcions obertes!

Taula rodona amb motiu del Dia Europeu de la Mediació

Coincidint amb el Dia Europeu de la Mediació, el divendres 21 de gener tindrà lloc la taula rodona "Diàleg entre persones mediadores. Sortides professionals", amb experts i docents del màster de Mediació. L'acte està organitzat per Logos Media i es farà a la seu del Col·legi, a les 17.45 h. Inscriu-t'hi!

La petjada educativa de Joan Triadú

Quin és el llegat pedagògic de Joan Triadú? El Col·legi ha programat una conferència sobre la petjada educativa del mestre, pedagog i activista cultural Joan Triadú, a càrrec del director de l'Escola Thau de Barcelona, Agustí Olivares. Serà el 15 de febrer, a les 18.30 h a la seu del Col·legi, en format presencial i en línia. Ja us hi podeu inscriure!

Seminari sobre el nou currículum de la LOMLOE

El divendres 21 i el dissabte 22 de gener no us perdeu aquest seminari per debatre sobre el canvi curricular competencial en l'àmbit de l'ensenyament secundari obligatori. El seminari està organitzat pel Consell General de Col·legis de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències, i comptarà amb representants de l'Administració, experts i directors de centres. Ja us hi podeu inscriure!