Encara queden algunes places de l'Escola d'Estiu en línia

S'ha iniciat amb un gran èxit de participació l'Escola d'Estiu 2020, enguany íntegrament en línia, amb més de 800 inscrits. Consulteu l'oferta de cursos del 10 al 20 de juliol, en què encara queden algunes places. Us hi esperem!

Informacions importants per accedir als cursos de l'Escola d'Estiu

La 47a Escola d'Estiu, enguany íntegrament en línia i amb propostes molt interessants i adaptades als nous temps, s'inicia l'1 de juliol. Us aconsellem que visiteu l'aula virtual i els enllaços que us informen del funcionament de les plataformes Moodle i Teams.

Ja tenim a punt la Universitat Sènior 2020-21

La novena edició de la Universitat Sènior ja escalfa motors. A partir del 2 de juny us hi podeu matricular a través de la web, per telèfon o presencialment (amb cita prèvia). Consulteu les novetats i les diferents modalitats de cursos (presencials i en format virtual). No us quedeu sense la vostra plaça!

Queden pocs dies per presentar treballs al premi Arnau de Vilanova

El 14 de juliol és la data límit per presentar els treballs per optar al XXXIX Premi Arnau de Vilanova de filosofia, adreçat a a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxillerat i alumnes universitaris. Enguany comptem amb la col·laboració de la revista "Valors".

Consulteu els horaris d'estiu del Col·legi dels docents

Els mesos de juliol i agost us seguim atenent de manera presencial al Col·legi. Al juliol, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i a l'agost, de 9 a 14 h. #elCDLalvostrecostat

Ja podeu consultar en línia la nova Agenda de primavera

Ens plau presentar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació de l'Escola d'Estiu en línia, el programa de la Universitat Sènior per al curs que ve, informació de jornades passades i futures, articles de fons, una entrevista al gran mestre Josep Vallverdú i molts altres temes que de ben segur seran del vostre interès. Entreu-hi i remeneu!