Més de mil inscrits als cursos de l'Escola d'Estiu 2019

Ha acabat amb gran èxit la setmana forta de l'Escola d'Estiu. Continuen encara alguns cursos en línea i els cursos intensius d'anglès. Moltes gràcies a tothom per haver-hi participat. Esperem que hagi estat una Escola d'Estiu molt profitosa i que ens tornem a veure l'any que ve.

Mantingueu viu el vostre anglès amb els nostres cursos intensius d'estiu

Aquest estiu, refresca els teus coneixements d'anglès fent un curs de dues setmanes al Col·legi. Els nostres cursos intensius d'anglès al juliol et permetran practicar la conversa en anglès amb la comprensió i l'expressió orals com a eixos principals.

El Col·legi segueix obert a l'agost, amb un horari especial

Us recordem que el Col·legi romandrà obert durant tot el mes d'agost en horari de 9 a 14 h. Hi podeu contactar per telèfon, mail o presencialment. Que tingueu unes molt bones vacances!

Obertes les inscripcions a la Universitat Sènior 2019-2020

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

Aquest estiu tornen els intercanvis d'estudiants amb la Xina

Aquest any, del 7 al 16 de juliol, un grup d'estudiants de la Xina, de la ciutat de Lishui, venen a Barcelona a conviure amb famílies catalanes. I del 18 al 28 de juliol, un grup d'estudiants catalans de diversos centres concertats amb el Col·legi viatjaran a la ciutat de Shenzhen, per aprendre i obrir-se a una cultura tan diferent de la seva.

Ja tenim aquí la nova Agenda amb tota la programació de l'Escola d'Estiu

En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos la nova Agenda de primavera, amb tota la programació dels cursos de l'Escola d'Estiu i altres articles molt interessants, entre ells una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona.

Ja s'ha realitzat el sorteig de l'Escola d'Estiu. Felicitats als guanyadors!

Amb la intenció de promoure les seves xarxes socials (Facebook i Twitter), el Col·legi ha ofert cinc places gratuïtes en un curs de l'Escola d'Estiu 2019 a les persones que en són seguidores. El 18 de juny es va celebrar el sorteig i els guanyadors ja han estat avisats per correu electrònic.

Acte d'homenatge a la poeta i escriptora Marta Pessarrodona

Arran de la concessió que se li va fer del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, el 3 de juliol, a les 11.30 h, en el marc de l'Escola d'Estiu, es va celebrar un acte d'homenatge a Marta Pessarrodona, que també ha estat formadora durant molts anys del Col·legi.

Queda inaugurada oficialment la 46a Escola d'Estiu

El 13 de juny, a la tarda, es va celebrar el solemne acte d'inauguració de la 46a Escola d'Estiu del Col·legi, que va comptar amb la conferència ""En els 150 anys de la taula periòdica: la contribució de les dones al seu desenvolupament", a càrrec de Pilar González Duarte.