Al novembre iniciem de nou el cicle del Liceu

El 18 de novembre inaugurem el cicle de conferències d'enguany en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó. L'iniciem amb la coneguda òpera "La Traviata", de Giuseppe Verdi, el realisme d'una societat arcaica dalt l'escenari. Com sempre, la inscripció és gratuïta.

L'Escola de Tardor 2020-2021 ja està en marxa

S'han iniciat els cursos de l'Escola de Tardor, enguany, i com la d'Estiu, íntegrament en línia. Es tracta, com sempre, de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu les diverses àrees formatives i trobeu el curs o els cursos que s'adapten a les vostres necessitats formatives, encara hi sou a temps.

Teniu disponible la nova Agenda de tardor en línia!

Ja tenim penjada la nova Agenda de tardor. En aquesta Agenda, a més de les programacions de l'Escola de Tardor, la Universitat Sènior, l'Aula virtual d'anglès i el Màster de mediació, trobareu articles de fons molt interessants sobre el nou panorama educatiu que ens està deixant aquesta pandèmia, el primer Apunt deontològic de la Comissió Deontològica del Col·legi i a la contra una interessant entrevista al mestre, historiador i pedagog Joan Domènech Moner.

S'obren les inscripcions de la 8a edició del Màster de mediació

El Col·legi i l'entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, que combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.

Posem a la vostra disposició l'aula virtual d'anglès

Al Col·legi tenim un programa d'anglès de sis nivells que van des del nivell A1 per a principiants fins a nivell C1 plus per a estudiants avançats. Es tracta de cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació. Consulteu-ne les dates i els horaris segons el vostre nivell.

Voleu presentar-vos a oposicions? El CDL us hi pot ajudar

Nova convoctòria de cursos de preparació d'oposicions. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys. El Col·legi es posa al teu servei per oferir-te ajut i suport en la preparació de les proves amb un equip de professionals docents amb llarga experiència, tant a l'aula com als tribunals.