Manifest de la Junta de Govern arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics catalans

Avui, 14 d'octubre de 2019, la Junta de Govern del Col·legi vol manifestar el seu rotund desacord amb la sentència dictada pel Tribunal Suprem contra els líders polítics catalans. Aquí en teniu el manifest.

VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre se celebren, a l'IEC i l'IQS, aquestes jornades de física i química, que enguany se centren en la celebració de l'Any de la Taula Periòdica dels Elements Químics per commemorar que es compleix el 150è aniversari que el científic rus Dimitri Mendeléiev va establir aquesta taula. Feu clic a l'enllaç per a més informació.

Jornades sobre l'ensenyament de llengua i literatura, centrades en el llenguatge periodístic

Les jornades, enguany en la cinquena edició, tenen l'objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre el periodisme i els mitjans de comunicació a les aules de secundària. Se celebraran els dies 18 i 19 d'octubre a la seu del Col·legi. Amb ponents de luxe, com ara Salvador Alsius i Marius Serra, entre molts altres.

Montse Barderi impartirà la conferència inaugural de la Universitat Sènior

Montse Barderi, comissària de l'Any Teresa Pàmies i guanyadora fa ben poc del premi Prudenci Bertrana pel seu llibre "La memòria de l'aigua", ens oferirà la conferència titulada "Un passeig per la vida i obra de Teresa Pàmies", el 10 d'octubre de 2019, a les 18.30 h, a fi de donar inici oficialment a la Universitat Sènior 2019-20.

Voleu accedir a la professió docent? Cursos de preparació d'oposicions

El Col·legi es posa al vostre servei per oferir-vos ajut i suport en la preparació de les proves d'opisicions amb un equip de professionals docents amb llarga experiència. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos. Consulteu les dates d'inscripció i les diferents matèries.

Obertes les inscripcions a la Universitat Sènior

El Col·legi, amb la seva voluntat de fomentar la formació al llarg de tota la vida, ofereix la setena edició de la Universitat Sènior a col·legiats en diferents col·legis professionals i a titulats universitaris sense col·legiació, més grans de 55 anys. Informeu-vos de les novetats d'aquest any.

Nova edició del Màster de mediació en col·laboració amb Logos Media

Aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El proper dijous 5 de setembre, se celebrarà una sessió informativa a les 18.30 h a la seu del CDL.

Segueixen obertes les inscripcions per a l'Escola de tardor 2019

Continua obert el període d'inscripció dels cursos de l'Escola de tardor, que començaran a l'octubre i, en funció dels cursos, acabaran entre el novembre i el gener. Cursos que abasten molts camps de la docència i que us ajudaran a seguir-vos formant. No us quedeu sense la vostra plaça!

Apunteu-vos als cursos d'anglès presencial que ofereix el CDL

Al Col·legi tenim un programa d'anglès que va del nivell A1 per a principiants al nivell C1 plus per a estudiants avançats. Cada nivell consta de 80 hores dividides en dos mòduls de quaranta hores. Els nostres cursos presencials són compatibles amb els nostres cursos en línia. Cursos reconeguts dintre del Pla de Formació Permanent del Departament d'Educació.