Obertes les inscripcions a la 49a Escola d'Estiu!

Escola d'Estiu 2022

Ets un docent compromès amb la qualitat educativa? T'estimula conèixer nous aspectes de la teva especialitat? T'agrada aprendre juntament amb altres companys? Si és així... no et perdis la 49a Escola d'Estiu, de l'1 al 15 de juliol, amb més de 60 cursos: llengua i literatura, metodologia a l'aula, ciències socials, eines de millora personal, TIC, ciències experimentals i ètica i filosofia. Consulteu tota l'oferta!

Inaugurem la 1a Escola d'Estiu Josep Pallach

Aquest any, en el marc de la 49a Escola d'Estiu del Col·legi, inaugurem la primera edició de l'Escola de d'Estiu Josep Pallach a les comarques gironines, una iniciativa conjunta de la Fundació Josep Pallach i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, el col·legi de docents, que se circumscriu en l'acord permanent de col·laboració establert entre ambdues institucions l'any 2021.

Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

II Escola d'Estiu de la Universitat Sènior

Ja hem deixat enrere l'hivern, i el solet ens convida a sortir i a continuar aprenent... Conscients del vostre neguit, ja tenim a punt l'oferta formativa de la II Escola d'Estiu de la Universitat Sènior, durant el mes de juny: cursos intensius de quatre sessions sobre estimulants temàtiques que, de ben segur, no us heu de perdre.

Cloenda de la Universitat Sènior

Dimarts, 14 de juny, a les 18.30 h us esperem a l'acte de cloenda, que acollirà una taula rodona d'experts per analitzar les conseqüències econòmiques, socials, laborals i sociosanitàries provocades per la pandèmia en el conjunt de la societat catalana, i les possibles accions adreçades a superar-la, o si més no, a minimitzar-la.

II Premis de treball de fi de màster

Ja és oberta la convocatòria de la segona edició dels Premis de treballs de fi de màster en formació del professorat, que volen posar en valor l'esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster. S'hi poden presentar treballs fins al 30 de setembre de 2022

XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Els premis, amb més de 40 anys de trajectòria, volen reconèixer els millors treballs de filosofia en tres categories diferents: per a professors d'ensenyament secundari, per a alumnes de batxillerat i per a estudiants de grau, màster universitari i doctorat. Termini per la presentació dels treballs: 14 de juny. Participeu-hi!

Agenda de Primavera 2022

Ja podeu consultar l'Agenda de Primavera 2022, amb tota l'oferta formativa de la 49a Escola d'Estiu, la 1a Escola d'Estiu Josep Pallach, la 2a Escola d'Estiu de la Universitat Sènior, les ressenyes de les Jornades, l'apunt deontològic 3, l'entrevista a Joaquim Arenas, pare de la immersió lingüística, i l'editorial del degà del Col·legi, entre altres informacions.

Jornades Ser docent al segle XXI

En el marc de l'Escola d'Estiu, us presentem aquestes noves jornades, amb l'ànim de redescobrir, repensar i readaptar la identitat professional dels docents i la seva consideració social i, alhora, debatre i reflexionar sobre la professió. Les jornades volen ser l'embrió d'un espai permanent per compartir, reflexionar i dialogar sobre aquestes qüestions: qui som, què fem i per què ho fem. Inscriviu-vos-hi!