A punt l'Escola de Tardor 2021!

Ja us podeu inscriure a l'Escola de Tardor, que començarà el mes d'octubre amb una àmplia oferta de cursos en línia, de 15 h, en diferents àmbits i formats. Enguany, com a novetat, podeu escollir entre cursos trimestrals de periodicitat setmanal o cursos intensius de només dues o tres setmanes. Inscripcions obertes!

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent de secundària, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Inauguració de la Universitat Sènior

Enguany serà un curs molt especial, perquè la Universitat Sènior del Col·legi arriba a la seva desena edició. Per això, l'acte inaugural girarà al voltant de la cultura amb una conferència en línia a càrrec de Montse Barderi, escriptora, filosofa i periodista, el dilluns 27 de setembre a les 11 h. Ja us podeu inscriure!

Obert el màster de Mediació 2021-2022

Ja us podeu inscriure a la 9a edició del màster de Mediació i Gestió Col·laborativa de Conflictes del curs 2021-2022. Una oportunitat per adquirir les habilitats i les tècniques d'una nova professió amb futur. Té una durada de 300 hores i inclou sessions en línia i classes taller, i està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya. Inici: octubre de 2021.

Guanyadors del Premi Arnau de Vilanova

El Jurat del XL Premi de filosofia Arnau de Vilanova ja ha fet públic el veredicte dels millors treballs presentats en les tres categories, per a professors d'ensenyament secundari i per a alumnes de batxillerat i universitaris. Enguany és una edició especial, perquè els premis arriben als quaranta anys d'història. L'acte de lliurament es farà el 21 de setembre a la seu del Col·legi.

Premis de treball de fi de màster

Ja s'ha convocat la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat, en col·laboració amb les universitats catalanes, que reconeixen els millors treballs de totes les especialitats des de la perspectiva professional i els aspectes innovadors i deontològics. El termini de presentació és el 15 de setembre.