Escola de Tardor 2022

Us presentem una nova edició de l'Escola de Tardor del Col·legi. Aquest any us oferim formació adreçada específicament al nou desplegament curricular: cursos de llengua i literatura, ciències socials, metodologia, ciències experimentals i anglès. D'octubre a desembre del 2022. Inscripcions obertes!

Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

Curs d'especialització en mediació

T'agradaria incorporar-te de manera professional al món de la mediació? Al Curs d'especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i podràs accedir al Registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i al Registre de Professionals i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia. Inscripcions obertes!

Cursos de preparació d'oposicions 2022-2023

Tens pensat presentar-te a oposicions? El Col·legi t'hi acompanya. T'ajudarem a aprofundir en el temari i en l'elaboració i la defensa de les unitats didàctiques, amb un assessorament personalitzat. Cursos de 80 hores: Llengua i literatura catalanes; Llengua i literatura castellanes; Cultura i llengües clàssiques; Geografia i història, i Física i química. Us hi esperem!

II Premis de treball de fi de màster

Ja és oberta la convocatòria de la segona edició dels Premis de treballs de fi de màster en formació del professorat, que volen posar en valor l'esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster. S'hi poden presentar treballs fins al 15 d'octubre de 2022 .

XXIV Jornada de Mediació

El Col·legi organitza, el 30 de setembre, juntament amb la Fundació Internacional Olof Palme i la Universitat de Barcelona, la XXIV Jornada de Mediació: El futur de les professions mediadores està en els MASC, patrocinada per Logos Media i l'AMB. Inscripcions obertes: info@fiop.net.

IV Simposi sobre l’ensenyament de la llengua i la literatura catalanes

Aquesta quarta edició es vol centrar en tres dels eixos bàsics de les assignatures de llengua i literatura a la secundària: llegir, escriure i parlar, i pretén ajudar el professorat a ampliar els recursos en aquestes tasques. Organitzat per la UAB i l'IEC, en col·laboració amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats.

A punt per a l’11a edició de la Universitat Sènior!

L'acte inaugural de la Universitat Sènior 2022-2023 acollirà un debat sobre la figura i l'obra del poeta Gabriel Ferrater, "Diàleg entorn de Gabriel Ferrater", de la mà de dos grans coneixedors, Marta Pessarrodona i Jordi Julià, que s'emmarca dins de les activitats de l'Any Gabriel Ferrater. Us esperem dijous 13 d'octubre, a les 19 h, a la seu del Col·legi. Cal confirmar l'assistència.

Plaute al cinema. Vida quotidiana a “Golfus de Roma” de Richard Lester

Formació adreçada al professorat de centres d'educació secundària, principalment als interessats en la cultura clàssica, l'art i la història. Activitat de formació de l'àmbit humanístic que compagina sessions teòriques i pràctiques.