Nova edició del Màster de mediació en col·laboració amb Logos Media

Aquest Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació. El proper dijous 5 de setembre, se celebrarà una sessió informativa a les 18.30 h a la seu del CDL.

VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre se celebren, a l'IEC i l'IQS, aquestes jornades de física i química, que enguany se centren en la celebració de l'Any de la Taula Periòdica dels Elements Químics per commemorar que es compleix el 150è aniversari que el científic rus Dimitri Mendeléiev va establir aquesta taula. Feu clic a l'enllaç per a més informació.

Jornades sobre l'ensenyament de llengua i literatura

Les jornades, enguany en la cinquena edició, tenen l'objectiu principal de reflexionar, compartir experiències i actualitzar informació sobre el periodisme i els mitjans de comunicació a les aules de secundària. Se celebraran els dies 13 i 14 de desembre a la seu del Col·legi. Amb ponents de luxe, com ara Salvador Alsius i Màrius Serra, entre molts altres.

Oberta la inscripció al XV Fòrum Auriga, a Cervera aquest novembre

Ja s'ha obert la inscripció al XV Fòrum Auriga, que se celebrarà a Cervera els dies 16 i 17 de novembre. Informeu-vos a la seva web sobre el programa complet i les formes d'inscripció. Si sou subscrptors de la revista Auriga, la inscripció és gratuïta.

Manifest de la Junta de Govern arran de la sentència del Tribunal Suprem

La Junta de Govern del Col·legi, amb data 14 d'octubre de 2019, vol manifestar el seu rotund desacord amb la sentència dictada pel Tribunal Suprem contra els líders polítics catalans. Aquí en teniu el manifest.

Consulteu la nostra Agenda per estar al dia de les activitats del CDL

En aquesta agenda podeu trobar un munt de propostes per a tots els gustos, la gran majoria d'entrada gratuïta, que organitzem a la seu del Col·legi. Conferències, jornades, presentacions de llibres, i altres actes en què podeu assistir i participar. Busqueu, remeneu i trieu les propostes que us vinguin més de gust. Estarem encantats de rebre-us!