L'Escola de Tardor 2022

Us presentem una nova edició de l'Escola de Tardor del Col·legi. Aquest any us oferim formació adreçada específicament al nou desplegament curricular: cursos de llengua i literatura, ciències socials, metodologia, ciències experimentals i anglès. D'octubre a desembre del 2022. Inscripcions obertes!

Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

Curs d'especialització en mediació

T'agradaria incorporar-te de manera professional al món de la mediació? Al Curs d'especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i podràs accedir al Registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i al Registre de Professionals i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia. Inscripcions obertes!

Cursos de preparació d'oposicions 2022-2023

Tens pensat presentar-te a oposicions? El Col·legi t'hi acompanya. T'ajudarem a aprofundir en el temari i en l'elaboració i la defensa de les unitats didàctiques, amb un assessorament personalitzat. Cursos de 80 hores: Llengua i literatura catalanes; Llengua i literatura castellanes; Cultura i llengües clàssiques; Geografia i història, i Física i química. Us hi esperem!

II Premis de treball de fi de màster

Ja és oberta la convocatòria de la segona edició dels Premis de treballs de fi de màster en formació del professorat, que volen posar en valor l'esforç fet durant un any per les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster. S'hi poden presentar treballs fins al 30 de setembre de 2022

Ens retrobem al setembre!

Mar, muntanya, ciutat, poble, treballant o fent vacances... A Catalunya o a l'estranger. Sigueu on sigueu, feu el que feu, us desitgem un bon agost. Però no tanquem! A l'agost, us continuarem atenent, de 9 a 14 h.