Inscripcions obertes de l'Escola d'Hivern

Ja us podeu inscriure a l'Escola d'Hivern 2021-2022. Una àmplia oferta de cursos en línia i de qualitat al voltant d'àmbits de la didàctica de diferents matèries: ciències socials, llengua catalana, ciències i matemàtiques. Formació reconeguda pel Departament d'Educació. Consulteu el programa docent i reserveu ja la vostra plaça!

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent d'educació secundària i batxillerat, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Cursos d'hivern de la Universitat Sènior

Arriben els nous cursos d'hivern de la Universitat Sènior. Cursos de 10 i 20 h i en format presencial i/o virtual, perquè us continueu formant, d'una manera dinàmica i àgil, en temes específics del vostre interès, com ara, història, art, literatura i món actual. Consulteu-ne l'oferta i trobeu el vostre curs. Inscripcions obertes!

L'exdegana Mercè Izquierdo rep la Creu de Sant Jordi 2021

El Govern de la Generalitat ha concedit la Creu de Sant Jordi a Mercè Izquierdo i Aymerich, científica, professora i exdegana del Col·legi, "en reconeixement del seu llarg recorregut professional com a científica i de la seva trajectòria docent en els àmbits de l'ensenyament secundari, la universitat, la formació del professorat i la recerca pedagògica".

Xec regal de Nadal

Regala història. Regala literatura. Regala art. Regala('t) cultura, un regal diferent! Us oferim diversos cursos amb una promoció especial. Aquest Nadal podeu escollir cursos de 10 h o 20 h per regalar amb un xec regal personalitzat de l'oferta formativa dels nous cursos d'hivern.

9a edició del Màster de Mediació

El Col·legi i l'entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest màster de Mediació i Gestió Col·laborativa de Conflictes, que combina les noves tecnologies d'aprenentatge en línia amb l'efectivitat de les classes taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.