La Comissió deontològica del CDL publica el seu primer Apunt

Amb el títol "Responsabilitat individual i cívica: ineludible interdependència", de Begoña Román, iniciem la publicació periòdica dels Apunts deontològics de la professió docent, a càrrec de la Comissió deontològica del Col·legi.

Un any més, podem gaudir del cicle del Liceu

El 18 de novembre es va inaugurar el cicle de conferències d'enguany en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, a càrrec de Pol Avinyó, amb la coneguda òpera "La Traviata", de Giuseppe Verdi. La propera conferència serà el 13 de gener de 2021, sobre "Les Contes d'Hoffmann" de Jacques Offenbach.

Consulteu i descarregueu-vos el darrer número de la Revista del CDL

En aquest número, el 146, podreu llegir articles de fons signats per experts col·laboradors del Col·legi sobre diverses personalitats relacionades amb la cultura del nostre país. També hi trobareu ressenyes literàries, i, com és habitual, també incloem la secció de "Llibres dels col·legiats".

Carta oberta de la Comissió d'Ensenyament de la Intercol·legial

La Comissió d'Ensenyament de l'Associació Intercol·legial ha redactat una carta oberta adreçada als i les docents arran de la situació que fa mesos ha provocat la pandèmia de la COVID-19. Podeu accedir al text complet fent clic en aquest apartat.

Els col·legiats podeu ser pèrits judicials. Informeu-vos-en

Els pèrits judicials han de ser llicenciats experts en una àrea professional determinada, amb una àmplia experiència en el seu camp de treball; estan, per tant, capacitats per avaluar, emetre informes o dictaminar sobre qüestions relacionades amb els seus coneixements en cas de ser requerits com a experts.

Teniu disponible la nova Agenda de tardor en línia!

Ja tenim penjada la nova Agenda de tardor. En aquesta Agenda, a més de les programacions de l'Escola de Tardor, la Universitat Sènior, l'Aula virtual d'anglès i el Màster de mediació, trobareu articles de fons molt interessants sobre el nou panorama educatiu que ens està deixant aquesta pandèmia, el primer Apunt deontològic de la Comissió Deontològica del Col·legi i a la contra una interessant entrevista al mestre, historiador i pedagog Joan Domènech Moner.