Comencem l'Escola de Tardor!

Aquest octubre comencem una nova edició de l'Escola de Tardor, amb una àmplia oferta formativa, més flexible i amb diverses modalitats. Cursos en línia, de 15 h, en diferents àmbits i formats. Com a novetat, també podeu escollir entre cursos trimestrals de periodicitat setmanal o bé cursos intensius de només dues o tres setmanes. Places limitades!

Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent d'educació secundària i batxillerat, amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Desena edició de la Universitat Sènior

Aquest curs serà molt especial, perquè la Universitat Sènior del Col·legi arriba a la desena edició. El programa inclou més de 30 cursos en història de l'art, literatura, filosofia, història, antropologia, cinema o música, adreçats a col·legiats o llicenciats més grans de cinquanta-cinc anys. En format virtual i presencial. Reserva la teva plaça!

El Col·legi amplia el codi deontològic

El Col·legi amplia el codi deontològic de la professió docent amb un capítol sobre l'educació i l'ús responsable i ètic de les tecnologies. El nou capítol pretén establir un compromís ètic dels docents amb l'ús de les noves tecnologies, assegurar-ne un accés igualitari o fer pedagogia amb l'alumnat per fer un bon ús de les TIC i les xarxes socials, entre d'altres punts.

L'educació, motor de l'Agenda 2030

El Col·legi organitza amb la col·laboració de Caixa d'Enginyers un cicle sobre l'Agenda 2030 i els ODS, amb l'educació com a motor de canvi envers l'emergència climàtica, les desigualtats socials o la bretxa tecnològica. Què hi podem fer, els docents? La pròxima sessió, Educació i planeta, serà el 19 d'octubre, a les 18:30 h. Inscriu-t'hi!

Obert el màster de Mediació 2021-2022

Ja us podeu inscriure a la 9a edició del màster de Mediació i Gestió Col·laborativa de Conflictes. Una oportunitat per adquirir les habilitats i les tècniques d'una nova professió amb futur. Té una durada de 300 hores i inclou sessions en línia i classes taller, i està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya. Inici: octubre del 2021.