Properament comencen les Jornades sobre l'ensenyament de les Ciències

L'objectiu d'aquestes Jornades es incidir en l'ensenyament de les ciències en els diferents nivell educatius davant els reptes que plantegen els nous escenaris actuals. Un cop més, incidirem en la indagació, la modelització i la contextualització, com a eines fonamentals per ensenyar l'aprenentatge de les ciències.

XV Jornades de didàctica de les llengües clàssiques

Les XV Jornades de Didàctica de les llengües clàssiques, volen ser un espai de reflexió al voltant de l'ensenyament i l'aprenentatge de la matèria. Són, doncs, unes jornades que paren atenció en la pràctica docent i en la didàctica de l'especialitat, i comparteixen recursos, nous enfocaments, eines didàctiques i projectes d'aula que poden ser-nos d'utilitat per a la nostra tasca docent.

Us presentem l'oferta de l'Escola d'Hivern d'enguany

Enguany, i en aquest curs tan especial, el Col·legi vol seguir acompanyant els docents oferint-los formació de qualitat i de manera continuada, en format íntegrament virtual i entorn d'àmbits i aspectes d'interès per a la pràctica docent aplicables a l'aula. Inici de les inscripcions l'11 de gener.

Propostes didàctiques del programa eduCAC per fer educació digital

Ens plau però informar-vos que el Col·legi, en col·laboració amb EduCAC oferirà, el proper dia 1 del mes de març a les 17 h, la xerrada virtual Propostes didàctiques del programa eduCAC per fer educació digital i mediàtica a l'aula, liderada per Neus Riera i Davínia Ligero, a la qual esperem comptar amb la vostra participació.

Conferència "Un retrat musical de Bach", a càrrec de Joan Vives

"Johann Sebastian Bach és segurament el compositor més venerat de tots els temps. L'extraordinària qualitat i profunditat de la seva producció ha estat una constant font d'inspiració per a totes les generacions posteriors de compositors fins als nostres dies..."

Convocatòria de la Junta General Ordinària del CDL

D'acord amb el que s'estableix en l'article 25 dels Estatuts del Col·legi, us informem que en la sessió ordinària de la Junta de Govern del passat 25 de gener es va acordar convocar la Junta General Ordinària el 25 de febrer del 2021.