Arriba la 48ª Escola d'Estiu del Col·legi

Ja t'has inscrit? La 48a Escola d'Estiu del Col·legi ofereix més de 60 cursos en diferents àmbits i temàtiques per a docents de Primària, Secundària i Batxillerat. Cursos reconeguts pel Pla de Formació Permanent Departament d'Educació de la Generalitat. A partir de 70 euros. No et quedis sense plaça!

Universitat Sènior 2021-2022

Ja és a punt la desena edició dels cursos de la Universitat Sènior, destinats a col·legiats i titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos estan pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista. En format presencial i/o virtual, duren 50 hores i es fan d'octubre a maig. Inscripcions obertes!

Ja està disponible l'Agenda del Col·legi!

Ja podeu consultar l'Agenda de Primavera amb moltes novetats i propostes interessants! La programació de l'Escola d'Estiu i la Universitat Sènior, l'adhesió al manifest Per una nova cultura compartida i oberta al món, les bases dels Premis de TFM en Formació del professorat, els Apunts deontològics, i una entrevista a l'arquitecte Jordi Ludevid.

Conferència inaugural Escola Estiu 2021

Conferència a càrrec d'Héctor Ruiz Martín, investigador, biòleg, assessor educatiu i expert en psicologia cognitiva de la memòria i l'aprenentatge en contextos educatius. També és autor de diversos llibres. La conferència es farà en línia el 30 de juny a les 18h. Cal inscripció prèvia!

Les claus de la revolució curricular

Quins canvis implicarà la nova llei d'educació? L'expert en educació del Banc Mundial i professor de la UNED, Juan Manuel Moreno Olmedilla, en parlarà a la cloenda de la 48a Escola d'Estiu, el dimarts 20 de juliol, a les 10h. Conferència oberta en format virtual. Inscripcions obertes!

L'educació, motor de l'Agenda 2030

El Col·legi organitza amb la col·laboració de Caixa d'Enginyers un cicle sobre l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb l'Educació com a motor de canvi envers les desigualtats, el canvi climàtic o la innovació tecnològica. La propera sessió, el 30 de setembre. Inscriu-te!