Cursos de preparació d'oposicions

Vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic? El Col·legi t'ofereix orientació i suport per preparar les oposicions al cos docent de secundària amb un equip de professionals que t'ajudaran a superar amb èxit les proves. Ens avala l'experiència, la qualitat i el rigor en la preparació dels nostres cursos des de fa més de quinze anys.

Universitat Sènior 2021-22

Ja és a punt la desena edició dels cursos de la Universitat Sènior, destinats a col·legiats i titulats universitaris de més de 55 anys (col·legiats o no). Els cursos estan pensats per ampliar la formació, satisfer la curiositat i compartir punts de vista. En format presencial i/o virtual, duren 50 hores i es fan d'octubre a maig. Inscripcions obertes!

Premis de treball de fi de màster

Ja s'ha convocat la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat en col·laboració amb les universitats catalanes per reconèixer els millors treballs de totes les especialitats, valorant-ne la perspectiva professional i els aspectes innovadors i deontològics. El termini de presentació és el 15 de setembre.

Obert el Màster de Mediació 2021-22

Ja us podeu inscriure a la 9a edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes del curs 2021-22. Una oportunitat per adquirir les habilitats i tècniques d'una nova professió amb futur. Amb una durada de 300 hores i sessions en línia i classes-taller, el Màster està homologat pel Centre de Mediació de Catalunya. Inici: octubre 2021.

Entrevista a Pilar Benejam

Entrevistem a la geògrafa, pedagoga, experta en educació i mestra de mestres, Pilar Benejam i Arguimbau. "Els mestres per ensenyar necessiten saber i saber fer. La finalitat de qualsevol mètode és que els alumnes aprenguin a pensar". Aquesta és una de les reflexions de la conversa que podeu llegir sencera a la secció "Avui entrevistem..."

Converses pedagògiques

La Fundació Pallach i el Col·legi col·laboraran amb l'organització d'una sèrie de converses pedagògiques al llarg de l'any amb diferents experts per fomentar el debat sobre l'educació. La primera d'aquestes converses es va celebrar a Palafrugell coincidint amb la inauguració de l'Escola d'Estiu a càrrec d'Hector Ruiz Martín, biòleg i expert en psicologia cognitiva de la memòria i l'aprenentatge.