Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

Convocatòria d'eleccions per renovar la Junta de Govern

Us comuniquem que s'han convocat les eleccions per a la renovació de la Junta de Govern del Col·legi, que se celebraran el dia 21 de febrer de 2023.

A punt l'Escola d'Hivern 2023

Ja hem obert les inscripcions de l'Escola d'Hivern 2023! Amb una atenció especial al nou desplegament curricular, oferim formació sobre ciències socials, metodologia, ciències experimentals, tecnologies digitals i llengua i literatura.

Col·legia't!

Si ets docent, aquest és el teu col·legi professional. Col·legia't ara i beneficia't ja de tots els avantatges: preus especials per als cursos i activitats, conferències, serveis, etc. T'oferim una reducció del 50% de la quota d'inscripció (alta col·legial) i exempció de la quota col·legial de l'any de col·legiació i el següent. Sumem plegats per l'educació!

Curs de programació de llengües clàssiques

Aquest curs vol ser una ajuda per a tots els aspirants a oposicions en la delimitació del nou marc legal, l'elaboració de temes i la valoració de quina és la bibliografia més rellevant per desenvolupar-los, així com en l'elaboració ex novo d'una unitat didàctica. Del 13 de gener al 31 de març de 2023.

Relació de pèrits judicials

Sabeu que els col·legiats podeu ser pèrits judicials? Si voleu constar en el registre de pèrits del Departament de Justícia, empleneu el formulari del web amb les vostres dades abans del 24 de desembre.

Eines per al desplegament curricular

Curs pràctic en línia que vol facilitar al docent eines i recursos per al desplegament dels nous currículums, tant a l'ESO com al batxillerat, per a diferents matèries i en el marc de l'àmbit transversal. Es treballaran els nous decrets curriculars des de la seva vessant més pràctica i l'aplicabilitat a les aules. S'impartirà al gener, pròximament s'informarà de les dates.