II Jornades sobre l'ensenyament de les ciències a infantil i primària a Palma

Divendres 29 i dissabte 30 de març se celebren al CaixaForum Palma aquestes Jornades, coorganitzades pel Col·legi. Aquestes Jornades tenen com a objectiu ampliar el camp d'activitats i d'estratègies didàctiques que podem utilitzar a l'escola.

Segona edició de la Festa Fes-te de la Llengua

Després de l'entusiasme i dedicació mostrats en la primera edició de la Festa Fes-te de la Llengua, la Secció Filològica de l'IEC ja ho té tot a punt per a la segona. La festa serà el dissabte 18 de maig a les 11 del matí, i el termini de presentació de propostes s'acaba el 30 d'abril.

Es convoca el XXXVIII Premi Arnau de Vilanova

Es convoca la 38a edició dels Premis Arnau de Vilanova. S'hi poden presentar treballs fins al 15 d'abril. El veredicte es farà públic el dilluns 6 de maig de 2019 i el lliurament dels guardons tindrà lloc el dimecres 15 de maig de 2019.

Nova conferència de l'Institut de cultures americanes antigues

L'ICAA organitza una nova conferència, titulada "A la recerca dels maies de Xbaatun (Yucatan)", a càrrec Juan Garcia Targa. Serà el proper 19 de març a les 18.30 h. La inscripció és gratuïta.

Aquest hivern continuen els cursos d'oposicions

Dins els cursos de preparació per a les oposicions, al febrer s'inicien els cursos de programació de biologia-geologia, llengua catalana i anglès. Informeu-vos dels horaris i les condicions.

Ja podeu consultar i descarregar la nova Revista

El número 144 de la nostra Revista ha canviat de format. Ja la podeu consultar i descarregar en línia. A la seu del CDL en tenim exemplars físics per als col·legiats i col·legiades que vulguin passar a recollir el seu. Esperem que us agradi!

Celebració de la Junta General del Col·legi de Llicenciats

Dilluns, 18 de febrer, a partir de les 19 h, va tenir lloc la Junta General del Col·legi de Doctors i Llicenciats, d'acord amb el que s'estableix en els estatuts del CDL.

No us perdeu el cicle en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Segueix el cicle de conferències en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu. La pròxima conferència, a càrrec de Pol Avinyó, se centrarà en l'òpera "Tosca", de Giacomo Puccini i se celebrarà el 15 de maig de 2019, a les 19 h a la seu del CDL.

Josefina Cambra, entrevistada a la revista Segell de la ICCIC

A l'últim número de la revista Segell, editada per la Institució Cultural del CIC, s'inclou una entrevista a la degana del Col·legi, Josefina Cambra, en la qual desgrana la seva llarga trajectòria com a docent i gestora en temes educatius i la seva feina com a degana del Col·legi.