Les STEAM poden ser atractives per a tothom

Com podem promoure l'alfabetització científica a les escoles? En aquestes jornades volem oferir una visió globalitzada de les STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) per estimular les vocacions científiques a través de la formació en totes les etapes educatives.

Eines per al desplegament curricular

Curs pràctic que vol facilitar al docent eines i recursos per al desplegament dels nous currículums, tant a l'ESO com al batxillerat, per a diferents matèries i en el marc de l'àmbit transversal. Es treballaran els nous decrets curriculars des de la seva vessant més pràctica i l'aplicabilitat a les aules. Dies 12, 13 i 14 de desembre, en línia. No us el perdeu!

Taula rodona: “La diversitat lingüística a l'aula. Com fer-la jugar a favor?”

Arran de l'arribada als centres educatius de Catalunya alumnes procedents de diversos països d'arreu del món, aquest seminari en línia es planteja com a objectiu principal debatre sobre la diversitat lingüística a les aules i de com fer-la jugar a favor de l'aprenentatge global per part de l'alumnat. Organitzat pel grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC, en col·laboració amb el Col·legi de Llicenciats.

IV Simposi sobre l’ensenyament de la llengua i la literatura catalanes

Aquesta quarta edició es vol centrar en tres dels eixos bàsics de les assignatures de llengua i literatura a la secundària: llegir, escriure i parlar, i pretén ajudar el professorat a ampliar els recursos en aquestes tasques. Organitzat per la UAB i l'IEC, en col·laboració amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats.

Universitat Sènior 2022-2023

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

Cursos de preparació d'oposicions 2022-2023

Tens pensat presentar-te a oposicions? El Col·legi t'hi acompanya. T'ajudarem a aprofundir en el temari i en l'elaboració i la defensa de les unitats didàctiques, amb un assessorament personalitzat. Cursos de 80 hores: Llengua i literatura catalanes; Llengua i literatura castellanes; Cultura i llengües clàssiques; Geografia i història, i Física i química. Us hi esperem!

Col·legia't!

Si ets docent, aquest és el teu col·legi professional. Col·legia't ara i beneficia't ja de tots els avantatges: preus especials per als cursos i activitats, conferències, serveis, etc. T'oferim una reducció del 50% de la quota d'inscripció (alta col·legial) i exempció de la quota col·legial de l'any de col·legiació i el següent. Sumem plegats per l'educació!