243900 - Curtmetratges: tolerància i convivència

  • Àrea temàtica:

    Eines de millora personal i altres

  • Modalitat:

    En línia

  • Nivell:

    Internivells

Professorat:

Glòria Arbonès Villaverde (Grup IREF)

Dates:

De l'1 al 4 de juliol

Dies:

Curs de dilluns a dijous (12 h), i divendres sessió plenària dialogada i debat posterior (3 h, assistència obligatòria). Total 15 hores

Hores:

De 12 a 15 h

Total hores:

15

Lloc:

En línia

Ha estat sol·licitat el reconeixement d'aquest curs dins el Pla de Formació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En aquests moments es troba pendent de resolució.

Tarifes
Col·legiat/ada:

45,00 €

No col·legiat/ada:

65,00 €

Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores:

45,00 €

Inscriu-t'hi

Afegir a la cistella

En aquest curs es treballaran una sèrie de curtmetratges que serviran com a recursos per tractar a l'aula els temes de convivència i tolerància en format simple i atractiu.

Metodologia

La metodologia serà fonamentalment pràctica i dialògica.

  • Oferir recursos per tractar temàtiques transversals que poden tenir interès des de la tutoria fins a les aules d’ètica.
  • Donar exemples diferents sota el mateix concepte tant de tractament cinematogràfic com de missatge.

Proposta de tres curtmetratges per cadascun dels conceptes, tolerància i convivència, per tractar temes com ara els prejudicis, la generositat, les aparences, la cooperació i la solidaritat, la intolerància i l'empatia, etc.

Glòria Arbonès Villaverde (Grup IREF)

  • Assistència a les sessions virtuals (100%)
  • Completar un portafolis personal.
  • L'avaluació del curs es farà a partir de les propostes que ofereixi l'alumnat segons el nivell educatiu en el qual treballi, sigui ampliant i focalitzant les activitats que es proposen a les guies sigui proposant un nou curtmetratge per treballar.
  • Al final de cada sessió farem una avaluació figuroanalògica per tal de comprovar el grau d'aprofitament dels continguts i recursos del curs per a la formació personal i de pràctica d'aula.
Descripció del torn Dies Hores diàries Professor/a Aula Streaming Mode
Curtmetratges: tolerància i convivència 01-jul., 02-jul., 03-jul., 04-jul. 3 Glòria Arbonès Villaverde (Grup IREF) No En línia