Cursos d'alemany del Goethe-Institut: descomptes per als col·legiats

Col·legi Oficial

El Goethe-Institut ofereix un 15 % de descompte als nostres col·legiats sobre el preu d'inscripció als cursos d'alemany d'octubre de 2023 a febrer de 2024. Consulteu l'oferta!

El Goethe-Institut és l’Institut Oficial de Cultura de la República Federal d'Alemanya al món. Fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional.
Ofereix  un 15 % de descompte sobre el preu d'inscripció als cursos d'alemany del quadrimestre d'hivern, d'octubre de 2023 a febrer de 2024:

-Cursos d’alemany intensius i especials (cursos presencials al nostre Institut, alemany en líniacursos de preparació per als exàmens oficials d’alemany):  https://www.goethe.de/ins/es/ca/sta/bcn/kur.html. Consulteu també el nostre fulletó amb tota l’oferta, els horaris i preus dels cursos: Fulletó - Goethe-Institut Barcelona  - cursos d'alemany - horaris i preus.

- Exàmens oficials d’alemany 2023 (també amb un descompte del 15%): www.goethe.de/barcelona/examens.

Cal identificar-se presentant el carnet col·legial.
Us podeu inscriure als cursos i exàmens oficials per internet. Abans haureu de contactar amb el Goethe-Institut Barcelona per identificar-vos com a col·legiats i us donaran un codi de descompte: cursos-barcelona@goethe.de.