El Col·legi, amb Barcelona + Sostenible

Col·legi Oficial

Com ja sabeu, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys. Aquest any continuem amb el pla d'acció sostenible i amb la proposta d'actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.

Com ja sabeu, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys.Aquest any continuem amb el pla d'acció sostenible i amb la proposta d'actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.

Tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat, i fent aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, aconseguim un valor afegit i una distinció amb altres activitats i empreses. 

El Col·legi us ofereix acompanyament als qui estigueu interessats en l’execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

Podeu adherir-vos al pla emplenant aquest formulari en línia abans del 30 de juny (un cop enviat  rebreu un correu electrònic de confirmació). 

Els qui us adheriu abans del 30 de juny i implanteu alguna de les actuacions i mesures que proposem o d’altres que tingueu de pròpies durant el 2022, obtindreu com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2023: 

Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
Si la necessiteu, podeu sol·licitar-nos la Targeta d’usuari per utilitzar als Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per a la prestació del servei de recollida als Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar el web Barcelona + Sostenible (www.barcelona.cat/bcnsostenible).